Sydsvenskan > Utrikes

Sunday, 29 March, 03:55

Sydsvenskan - I förrgår: 06:33

Bara en kvinna kvar hos Moderaterna i LundGruppledaren om fullmäktige: ”Det är ett problem för oss”..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Moderaterna, Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Baraen , kvinna, kvar, hos, Moderaternai , Lund
YLE - 10 feb 14 kl. 13:22

Det praktiska ansvaret finns kvar hos chefredaktörerna

Det dagliga arbetet på tidningen Västra Nyland kommer inte att förändras i och med att chefredaktören inte längre är ansvarig utgivare, tror chefredaktör Tommy Westerlund. Det praktiska ansvaret finns nog kvar hos chefredaktörerna, kommenterar han omorganiseringen inom KSF Media. Schildts & Söderströms verkställande direktör Barbro Teir blir vd och ansvarig utgivare för mediekoncernen KSF Media, som förnyar sin organisation.

Skånskan - 09 maj 17 kl. 13:12

Så många unga vuxna bor kvar hos sina föräldrar

Malmö 8 600 unga vuxna bor kvar hos sina föräldrar trots att de hellre vill ha ett eget boende.
I Malmö och Lund vill 21 000 ha ett eget hem men saknar det idag. ERWP.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 12 kl. 14:11

Di Gregorio kvar hos polisen

Franske cyklisten Remy Di Gregorio, som tävlar för stallet Cofidis, är kvar hos polisen efter att under första vilodagen i Tour de France ha gripits för inblandning i en dopningsskandal. En av de två andra män som greps på tisdagen har släppts, medan en 75-årig man precis som Di Gregorio är kvar hos polisen i Marseille..

BT - 23 sep 12 kl. 23:12

Haddile kvar hos familjen

Beslutet att utvisa tvååriga Haddile kan vara olagligt, enligt juridikprofessor Maarit Jänterä-Jareborg. Samtidigt förtydligar Migrationsverket att Haddile får bo kvar hos fosterföräldrarna tillsvidare.
- Själv tycker jag att det vore ganska anmärkningsvärt om man utvisade flickan, med tanke på att hela hennes familjeliv har ägt rum i Sverige i relation till den här familjen som vill behålla henne, säger Maarit Jänterä-Jareborg till TT.

Sydsvenskan - 12 aug 19 kl. 21:08

Många unga män i EU bor kvar hos föräldrarna

Majoriteten av unga män i EU bor kvar hemma hos sina föräldrar. Enligt nyhetssajten Europaportalen, med siffror från unionens statistikbyrå Eurostat som underlag, bor 62 procent av männen i åldersgruppen 20 till 29 år kvar hos någon av eller båda föräld.

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 19 kl. 21:08

Många unga män i EU bor kvar hos föräldrarna

Majoriteten av unga män i EU bor kvar hemma hos sina föräldrar. Enligt nyhetssajten Europaportalen, med siffror från unionens statistikbyrå Eurostat som underlag, bor 62 procent av männen i åldersgruppen 20 till 29 år kvar hos någon av eller båda föräld.

Cornucopia - 01 nov 19 kl. 09:03

Foto: Bara berg kvar på Oscar Properties "förorenade" Gasklockan

Oscar Properties påstår att det finns föroreningar kvar på fastigheten där man ska bygga projektet Gasklockan, och vägrar därför betala Stockholms kommun ca 600 MSEK enligt kontraktet. Enligt ett läsarfoto finns det bara berg kvar på fastigheten.
Fastigheten och exakta platsen där Gasklockan-skyskrapan ska uppföras.

Magazin24 - 01 feb 13 kl. 15:40

Knivman kvar hos polisen

Den man som på torsdagseftermiddagen hotade en receptionist på Köpings polisstation befinner sig fortfarande hos polisen i Västerås, i väntan på åklagarens beslut. Det var strax för klockan 15.00 på torsdagen som en man i 35-årsåldern gick in till receptionen på Köpings polisstation, tog fram en kniv och sa "Det här är ett rån och jag menar allvar.

Uppsalanyheter.se - 03 feb 15 kl. 02:53

Lindmark: "Bara jag kvar" - The Playboys byter namn

Uppsalabandet "The Playboys" byter namn blir "The Sidemen" - anledningen enligt bandets fronfigur Bosse Lindmark är att han är den enda originalmedlemmen kvar sedan starten för femton år sedan.Uppsalabandet "The Playboys" byter namn blir "The Sidemen" - anledningen enligt bandets fronfigur Bosse Lindmark är att han är den enda originalmedlemmen kvar sedan starten för femton år sedan.   Efter femton år som "The Playboys" byter nu Uppsalabaserade bandet namn till "The Sidemen".

Nya Wermlands Tidningen - 04 aug 11 kl. 07:30

Släpad hund kvar hos hundstall

Den hund som i lördags släpades efter en moped på Floraleden i Bengtsfors är fortfarande kvar hos det hundstall som polisen använder. Som NWT kunde berätta under onsdagen visade veterinärundersökningen att hunden, en mastiff-hane, inte får några bestående kroppsliga men..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Fler än två förbjuds i Nordirland

Nordirland inför kraftiga restriktioner för att begränsa spridningen av coronaviruset. Folksamlingar med fler än två personer förbjuds och alla som kan arbeta hemifrån måste göra detta, meddelar myndigheterna enligt brittiska The Guardian. De nya restri.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

PGA stöttar spelare och caddies ekonomiskt

Coronapandemin har tvingat golfvärldens professionella tävlingar att ställas in eller skjutas upp..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

För vampyrer är vänskapen blodigt allvar

Hur går det egentligen till att få vänner som ställer upp när det verkligen behövs? För vampyrfladdermöss är det en fullkomligt livsavgörande fråga. En ny studie ger svar – och kan dessutom ge ledtrådar om hur smittsamma sjukdomar sprider sig bland männ.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Klubb sparar en miljard efter lönesänkningar

Cristiano Ronaldo, Gianluigi Buffon och övriga spelare i Juventus sänker sina löner under mars till juni efter coronavirusets utbrott. Den italienska fotbollsklubben beräknar därför att man kommer spara 90 miljoner euro, en knapp miljard svenska kronor..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Tränaren: Fotbollen kommer påverkas i grunden

Coronavirusets spridning kommer att påverka fotbollen i grunden, enligt tränaren Carlo Ancelotti. Han spår lägre löner, billigare biljettpriser och fler bytesaffärer mellan klubbarna i framtiden. – Vi kommer att behöva skala ner, och det börjar med fotb.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Amnesti för toalettrullar – med dubbelt syfte

Bunkringsamnesti för den som samlat på sig för mycket..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Över 10 000 döda i corona i Italien

Med 889 döda i corona det senaste dygnet har Italien nu passerat 10 000 dödsfall. Antalet smittade har stigit till nästan 92 500, meddelar institutet för civilskydd..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Ätandet av djur bakom pandemier – dags att ställa om till växtbaserad mat

Martin Smedjeback ser en väg att förebygga framtida virusutbrott..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Malmö stad har rekryterat en svensksomalisk kommunikatör i coronakrisen

Amal Abdi-Hakin: Många äldre somalier är ovana vid skriftlig information..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Cyklist påkörd på Limhamn

En cyklist och en personbil har kolliderat vid Västanväg och Östra Bernadottesgatan i Malmö..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.