Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 07 April, 19:10

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 06:00

Fastighetsägare öppnar för hyreslättnaderFlera av länets stora fastighetsägare är beredda att ge hyreslättnader till både företag och privatpersoner med anledning av coronakrisen. – Vi rekommenderar att man som fastighetsägare försöker vara så tillmötesgående som man kan, säger Tommy Svensson, Blekinge, förhandlare vid Fastighetsägarna Syd..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Tommy Svensson, Fastighetsägarna Syd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastighetsägareöppnar för , hyreslättnader
Corren - 25 mar 20 kl. 09:00

Fastighetsägarna vill hjälpa småföretagen

Småföretag efterfrågar hjälp i form av hyreslättnader..

SmålandsPosten - 31 jul 14 kl. 06:29

Dyrare för landsbygden utan fastighetsskatten

Höjningar av fastighetsavgifterna drabbar boende på landsbygden. Vänsterpartiet vill göra det billigare att äga sin bostad utanför storstäderna, skriver Jerker Nilsson och Predrag Jankovic (V), riksdagskandidater från Älmhult. En av allianspartiernas tidigare paradgrenar var slopandet av fastighetsskatten, som beskrevs som en stor orättvisa.

SmålandsPosten - 20 aug 14 kl. 07:31

Samma fastighetsskatt för alla

Kommentar till Daniel Liljeberg, Villaägarnas Riksförbund den 17 augusti. Daniel Liljeberg försöker argumentera för att Kronobergs fastighetsägare ”knappast” har förlorat på fastighetsavgiften Alliansen införde, jämfört med den tidigare fastighetsskatten. Men genast glider han in på vad småhusen kostar i Växjö.

Supermiljöbloggen - 29 jan 16 kl. 14:38

Rickard Nordin (C): Svårt att begripa Miljöpartiets solskatt

"Att undanta solenergi från straffbeskattning är värt att kämpa för. Vi tycker också att det finns alla skäl i världen att uppmuntra och stimulera en ännu snabbare tillväxt av solpaneler runt omkring i landet." Det skriver Centerpartiets energipolitiska talesperson.

YLE - 19 mar 13 kl. 07:27

"Stiftelselagstiftningen föråldrad och saknar övervakning"

Lagstiftningen gällande allmännyttiga stiftelser är föråldrad, anser Statens revisonsverk och den ger alltför mycket utrymme för tolkningar. Revisionsverket riktade sin kritik mot skattefriheten för allmännyttiga stiftelser såsom Borgbacken och Konstsamfundet i gårdagens upplaga av aktualitetsprogrammet A-studio. Det finns ingen egentlig övervakning på området och skattemyndigheterna avgör om verksamheten är allmännyttig eller inte.

SmålandsPosten - 27 mar 14 kl. 00:29

Attefallhusen en frihetsreform

Mellan 2005 och 2010 var Oslo Nordeuropas snabbast växande storstad. Trots det är bostadsbristen långt mindre än i Stockholm. Hur kan detta komma sig?

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Myndighet varnar för falsk skyddsutrustning

Stora kända tillverkare av skyddsutrustning får sina produkter förfalskade. Vad produkterna sedan skyddar mot är oklart och nu manar Arbetsmiljöverket till vaksamhet hos inköparna..

Sydöstran - 10 minuter sedan

Majoritet för Frankfurtflyg

Sydöstran - 30 minuter sedan

Norsk ligastart tidigast i mitten av juni

Sydöstran - 30 minuter sedan

Riksdagen föreslår ja till a-kassepaket

Riksdagens finansutskott föreslår att riksdagen säger ja till att lätta på reglerna för ersättning från arbetslöshetsförsäkringen, möjligheter till hyresstöd för företagare samt en miljard i stöd för kultur och idrott..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Friidrotten pausar OS-kvalen

Sydöstran - 1 timme sedan

Lufthansa lägger ner Germanwings

Sydöstran - 1 timme sedan

Motorträff samlade 300 – polisanmäldes

Ett upprop i sociala medier uppmanade till en motorträff i Rättvik. Trots uppmaning från polisen om att avstyra eventet samlades 300 ungdomar i lördags..

Sydöstran - 1 timme sedan

”Sotning måste pågå även under krisen”

Sotaren släpps inte in i hemmen på grund av coronasmittan. Nu fastslår sotningsdistriktet och räddningstjänsten – sotning måste fortsätta även under krisen. .

Sydöstran - 1 timme sedan

FA varnar: Flera klubbar kan försvinna

Flera ligaklubbar runt om i England riskerar att försvinna för gott i coronakrisens spår. Nu måste alla inblandade parter hitta snabba lösningar. Det är budskapet från Greg Clarke, ordförande i det engelska fotbollsförbundet, FA..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.