Sydöstran > Nyheter

Friday, 03 April, 22:59

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 06:05

De förvarar dina föremålBra förvaring inhyser invånarnas prylar. Företagets kunder är alltifrån 18-åringar som flyttar utomlands till 90-åringar som flyttar från sitt hus..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De förvarardina , föremål
Skånskan - 19 nov 15 kl. 06:00

Centralmagasinet allt trängre

Malmö Centralmagasinet, som förvarar flera av konstmuseets samlingar och föremål, brottas med delvis stora underhållsbehov och på sikt för trånga lokaler.Centralmagasinet förvarar föremål från Malmö Museer, Malmö Konstmuseum och Malmö Konsthall – alltifrån textilier, arkeologiskt fyndmaterial och samtidskonst till stora ångmaskiner, båtar och lok. Även stadsarkivet har material på Centralmagasinet.

YLE - 27 mar 14 kl. 08:06

Båtar och häckar ska bort från Raseborgs mark

Raseborgs stad planerar ta itu med hårdhandskarna mot invånare som utan lov förvarar föremål på stadens områden. Samtidigt tycker staden det är bra om invånarna frivilligt vill sköta stadens grönområden bara man håller sig till spelreglerna. Under gårds- och gatusynen upptäckte staden att flera invånare i staden olovligt använder stadens grönområden för förvaring av bland annat båtar och husvagnar.

Blekinge Läns tidning - 26 mar 20 kl. 06:05

De förvarar dina föremål

Bra förvaring inhyser invånarnas prylar. Företagets kunder är alltifrån 18-åringar som flyttar utomlands till 90-åringar som flyttar från sitt hus..

Skånskan - 15 jan 19 kl. 15:00

Kulturskatter måste flyttas

ystad Kulturmagasinets 50 000 föremål måste flyttas från lokalerna på regementsområdet senast i slutet av december.
– Det känns osäkert, för vi vet ännu inte vilka lokaler vi ska ha, säger antikvarie Ingela Bergils.Kulturnämndens ordförande svarar– Jag ska fokusera på och tydliggöra behovet av att hitta en ny lokal för Kulturmagasinet som är anpassat efter de behov som finns.

BT - 20 jul 14 kl. 14:30

Svarta lådorna - kanske - i Donetsk

De proryska rebellerna tror att de hittat det malaysiska flygplanets svarta lådor och förvarar dem i väntan på ett expertutlåtande. Samtidigt har kropparna flyttats från vrakplatsen till ett tåg med kylvagnar. Separatisternas självutnämnde premiärminister Aleksandr Borodaj i "Folkrepubliken Donetsk" förklarar att de förvarar något som de tror är färdskrivarna - även kallat svarta lådor - från det kraschade MH17.

BT - 20 jul 14 kl. 11:55

Svarta lådan kan vara hittad

De proryska rebellerna tror att de hittat det malaysiska flygplanets svarta lådor och förvarar dem i väntan på ett expertutlåtande. Samtidigt har kropparna flyttats från vrakplatsen till ett tåg med kylvagnar. Separatisternas självutnämnde premiärminister Aleksandr Borodaj i "Folkrepubliken Donetsk" förklarar att de förvarar något som de tror är färdskrivarna – även kallat svarta lådor – från det kraschade MH17.

Barometern - 20 jul 14 kl. 14:35

Svarta lådorna - kanske - i Donetsk

De proryska rebellerna tror att de hittat det malaysiska flygplanets svarta lådor och förvarar dem i väntan på ett expertutlåtande. Samtidigt har kropparna flyttats från vrakplatsen till ett tåg med kylvagnar. Separatisternas självutnämnde premiärminister Aleksandr Borodaj i "Folkrepubliken Donetsk" förklarar att de förvarar något som de tror är färdskrivarna - även kallat svarta lådor - från det kraschade MH17.

Ekonomistas - 03 sep 14 kl. 00:07

Kombibilägarnas dilemma

På senare år har jag noterat att kombibilar numera ofta har utdragbara insynsskydd i form av en slags rullgardin som man kan dra ut för att täcka över bagaget. Detta gör att det känns lite tryggare att parkera när man har stöldbegärliga föremål i bagaget — det är bara att rulla ut insynsskyddet och vips kan en potentiell tjuv inte veta vilka fina saker man har i bagaget. Dessa insynsskydd skänker dock inte bara bilägarna trygghet, utan det förenklar även biltjuvarnas vardag.

Cornucopia - 16 jul 17 kl. 20:13

Klocknörd rånad i hemmet - kartlagd i forum på Internet

Det sägs ibland att polisen inte har ett enda exempel på någon som utsatts för inbrott eller rån pga det man skrivit på Internet. Nu finns det dessvärre ett motexempel då en samlare av dyra prestigemärkesklockor ("klocknörd") utsattes för ett hemrån efter en kartläggning.
Min enda klocka, en Seiko Sports 5 Automatic inköpt för drygt 1000:- SEK.

Skånskan - 12 aug 19 kl. 20:30

Täljare som vill hitta en egen blandning

TRÄ. – Jag vill hitta en egen blandning.
Siri Knaevelsrud är slöjdare och säger att hon vill blanda tradition och kitsch.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Utegångsförbud för unga i Turkiet

Sydöstran - 10 minuter sedan

Putin: Ryssland redo minska oljeproduktion

Sydöstran - 45 minuter sedan

Jobbstatistik sänkte Wall Street

Sydöstran - 45 minuter sedan

Män släppta för mord på Pearl åter gripna

Sydöstran - 1 timme sedan

Nya "Indiana Jones" med flera skjuts upp

Sydöstran - 1 timme sedan

20 nya IVA-platser om dagen i Stockholm

Behovet av intensivvård för covidpatienter ökar i mycket hög fart i Stockholm – men än så länge ökar antalet vårdplatser i lika hög takt, enligt regionens hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson..

Sydöstran - 1 timme sedan

Närmare 15 000 döda i Italien

Sydöstran - 1 timme sedan

Flygbolag i kris: Återbetalningar till kunder dröjer

Flygbolagen hävdar att såväl resenärer som resebyråer ska få pengarna tillbaka för inställda resor – i sinom tid. Men researrangörsbranschen, som hamnar i kläm mellan flygbolag och kunder, ber om ytterligare hjälp från regeringen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.