Sydöstran > Nyheter

Saturday, 28 March, 16:03

Sydöstran - I förrgår: 06:05

Färg och funktion är årets inredningstrenderNu efterfrågas mer färg, bland annat på soffor som gärna får vara gula. Dessutom ska stolarna möjliggöra längre sittningar och borden vara anpassningsbara..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färgoch , funktionär årets , inredningstrender
UNT - 26 nov 11 kl. 08:07

Fyra chica inredningstrender

Det perfekta hemmet är inte längre något att sträva efter. Hellre avslappnat och slitet än sprillans nytt och kliniskt rent. Vi har tittat på fyra luggslitna men stilfulla inredningstrender - från shabby till hippie chic..

GöteborgsPosten - 27 dec 16 kl. 15:53

Tio inredningstrender vi aldrig vill se igen

Heltäckningsmattan och spegelväggen är några av våra mest utskällda inredningstrender. Här är tio till som vi hoppas aldrig kommer tillbaka..

GöteborgsPosten - 22 jan 18 kl. 09:00

Inredningstrender 2018: Moral, mönster och röda toner

Nytt år, ny säsong och med det följer också nya inredningstrender. Som tur är – med tanke på både miljö och plånbok – betyder det inte att det gamla ska ut. Tvärtom..

Barometern - 26 okt 18 kl. 06:00

Ny bostadssatsning: Från lagfarter till inredningstrender

Vad fick grannen för huset? Vilka är veckans hetaste bostäder? Vad är senaste nytt på bostadsmarknaden?

Sydöstran - I förrgår: 06:05

Inredningstrender – så inreder vi i det nya decenniet

Mera har träffat Cici Olofsson på Vackra ting för att ta reda på årets inredningstrender 2020..

Blekinge Läns tidning - I förrgår: 06:05

Inredningstrender – så inreder vi i det nya decenniet

Mera har träffat Cici Olofsson på Vackra ting för att ta reda på årets inredningstrender 2020..

Barometern - 22 aug 13 kl. 17:27

Dackarnas funktionärer sköter GP på Friends

Dackarnas funktionärer kommer att ta hand om GP-tävlingen på Friends Arena i september. ? Fantastiskt skoj, säger Jörgen Kling i Dackarnas marknadsgrupp.

Barometern - 22 aug 13 kl. 17:27

Dackarnas funktionärer sköter GP på Friends

Dackarnas funktionärer kommer att ta hand om GP-tävlingen på Friends Arena i september. ? Fantastiskt skoj, säger Jörgen Kling i Dackarnas marknadsgrupp.

YLE - 06 mar 17 kl. 05:15

Funktionärerna är kommunalvalets ryggrad

Den 9 april är det dags för kommunalval i Finland. En grupp som väldigt sällan får de stora rubrikerna, men som ändå är en extremt viktig grupp vid varje val är landets alla valfunktionärer. Jussi Aaltonen, konsultativ tjänsteman vid justitieministeriet, är tydlig med betydelsen av Finlands alla valfunktionärer.

YLE - 22 okt 13 kl. 15:04

Gymnaestradan 2015 närmar sig ? kom med som funktionär

Gymnaestradan är ett vart fjärde år återkommande uppvisningsevenemang, där hela gymnastikens mångfald och alla gymnastikens grenar är representerade. 20 000-25 000 deltagare från över 50 länder och alla världsdelar väntas delta. Gymnaestradan år 2015 ordnas för första gången i Finland, i Helsingfors, mellan 12-18.

Uppsalanyheter.se - 01 okt 14 kl. 10:04

Beat Funktion - med sikte mot USA

På tisdagskvällen firade den Uppsalabaserade gruppen Beat Funktion släppet av sitt fjärde album ”Mandy´s Secret” med en liten releasekonsert på ett i det närmaste fullsatt HiJazz.På tisdagskvällen firade den Uppsalabaserade gruppen Beat Funktion släppet av sitt fjärde album ”Mandy´s Secret” med en liten releasekonsert på ett i det närmaste fullsatt HiJazz.     Bandets 70-talsinspirerade instrumentala funkjazz, med tunga elpianoklanger och ettriga blåsriff har ju aningen oväntat sökt sig högt upp på de amerikanska listorna – föregående albumet ”Voodooland” låg ju under tre veckor i maj i högsta topp på radiojazzlistan i USA – och mycket tyder på att även denna platta kommer att nå dit.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Stopp – det blir inget Kalvinknatet i maj

FIF Gnistans populära barnlopp Kalvinknatet skjuts upp. Anledningen borde bara bekant vid det här laget. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Corona: Telenor-anställda får jobba hemifrån

Telenors personal i Karlskrona uppmanas att jobba hemifrån från och med måndag den 30 mars. Alla svenska Telenor-kontor följer nu Folkhälsomyndighetens rekommendationer..

Sydöstran - 1 timme sedan

Guldhjälten: Min första reaktion var besvikelse

Helene Ripa visste inte om hon skulle kunna ha en aktiv vardag efter en steloperation i nacken för ett år sedan. Ett framskjutet Paralympics ger kanotisten ytterligare tid att bygga upp kroppen – och en eventuell satsning mot nästa år..

Sydöstran - 1 timme sedan

Fel sprida rykten i yttrandefrihetens namn

Inge Johansson skriver om demokrati och yttrandefrihet som om han skulle vara den stora försvararen av dessa värden men hans texter visar att han inte förstår innebörden i begreppen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Därför måste Blekinges småföretag få akut hjälp

Coronakrisen har redan slagit undan benen på många av Sveriges småföretag. Regeringens snabba stöd till näringslivet är välkommet – men risken är att det inte räcker. Nu krävs uthålliga satsningar på de små företagen om stora mängder jobb inte ska försvinna..

Sydöstran - 1 timme sedan

Lönesänkningar inte aktuella för SvFF

Både Lars Lagerbäck och Martin Sjögren kommer gå ned i lön i Norge. Om ett liknande drag är på gång inom Svenska fotbollförbundet?.

Sydöstran - 1 timme sedan

TT: Fler än 100 avlidna i coronaviruset

Totalt 102 människor har nu avlidit av coronaviruset i Sverige, enligt Folkhälsomyndigheten. Statsminister Stefan Löfven (S) utesluter inte att Stockholm kan isoleras om utbrottet förvärras..

Sydöstran - 1 timme sedan

Sömnforskaren: Evig sommartid ingen bra idé

Sommartid eller vintertid? Det är den stora frågan när vi från och med nästa år kanske slipper ställa fram och tillbaka klockan. Enligt sömnforskaren Torbjörn Åkerstedt är evig sommartid inget att föredra..

Sydöstran - 1 timme sedan

Man sköts i benet vid polisinsats

Sydöstran - 1 timme sedan

Virus sprider sig på fartyg fast till havs

Hamn efter hamn stänger. Och kvar på haven finns kryssningsfartyg fyllda med tusentals passagerare som inte får gå i land på grund av rädslan för att de ska ta med sig coronaviruset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.