Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 28 March, 11:58

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 06:16

Nära 400 anmälde sig för jobbinsats inom vårdenVårdstudenter blir viktig förstärkning. Få uppgifter för frivillig utan vårdutbildning..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nära, 400, anmäldesig för , jobbinsatsinom , vården
Sydsvenskan - I förrgår: 06:16

Nära 400 anmälde sig för jobbinsats inom vården

Vårdstudenter blir viktig förstärkning. Få uppgifter för frivillig utan vårdutbildning..

Magazin24 - 18 okt 12 kl. 10:50

Sandvik anmälde tillbud

Den 3 oktober anmälde Sandvik Heating Technology i Hallstahammar att ett tillbud skett på arbetsplatsen. Arbetsmiljöverket begär nu att tillbudet utreds. Den 3 oktober anmälde företaget Sandvik Heating Technology i Hallstahammar ett allvarligt tillbud som inträffade den 2 oktober.

Kristianstadsbladet - 13 okt 14 kl. 20:49

Danskar anmälde matchfixningsförsök


Matchfixning har blivit ett problem inom fotbollen - nu har även badmintonsporten drabbats. Två danska stjärnor har anmält försök till matchfixning till det Internationella badmintonförbundet (BWF).Det är Hans-Kristian Vittinghus, världsnia i singel, och Kim Astrup Sørensen, rankad 22 i dubbel, som kontaktades via Facebook av en malaysisk man inför Japan Open i juni.

Trelleborgs Allehanda - 13 okt 14 kl. 20:49

Danskar anmälde matchfixningsförsök


Matchfixning har blivit ett problem inom fotbollen - nu har även badmintonsporten drabbats. Två danska stjärnor har anmält försök till matchfixning till det Internationella badmintonförbundet (BWF).Det är Hans-Kristian Vittinghus, världsnia i singel, och Kim Astrup Sørensen, rankad 22 i dubbel, som kontaktades via Facebook av en malaysisk man inför Japan Open i juni.

Skånskan - 01 aug 16 kl. 15:59

Bröder anmälde varandra

Svedala Ett par som hyrt ett hus i Svedala kommun av den ena partnerns bror, hamnade i en dispyt med brodern.
Paret anmälde då brodern för olaga hot. Men den anmälde brodern har motanmält sin hyrande bror, också i det fallet för att ha blivit hotad.

YLE - 17 feb 17 kl. 13:01

Flicka anmälde våldtäkt men åtalades för falsk angivelse – rätten friade

En 16-årig flicka anmälde en våldtäkt till polisen men åtalades istället själv för falsk angivelse. Men Helsingfors hovrätt har nu friat henne och förkastat åtalet. Flickan, som är född 1999, anmälde våldtäkten i början av september 2015.

Skånskan - 28 apr 18 kl. 14:00

Skola anmälde inte kränkningar mot elev

Eslöv En skolelev i Eslövs kommun blev utsatt för kränkande behandling – utan att skolpersonalen anmälde det vidare till rektorn.
Det skriver Barn- och elevombudet, Beo, som nu ställer krav på huvudmannen, Eslövs kommun, att vidta åtgärder.En anmälan kom in till Beo i januari i år om att en elev på en skola i Eslövs kommun utsatts för kränkande behandling.

Västerbottens Folkblad - 05 jun 18 kl. 18:33

Anmälde misshandel på Rådhustorget

En man sökte under tisdagen upp en polispatrull på Rådhustorget i Umeå – och anmälde en misshandel. Samtidigt som mannen anmälde misshandeln amälde han även en stöld. Om det var han själv som utsatts för misshandeln och stölden framgår inte och polisen går ut med att de inte lämnar några fler detaljer om ärendet i […].

Expressen - 08 jan 19 kl. 10:40

Malin anmälde kommunens agerande efter upproret

I samband med ”Förskoleupproret” fick personalen inte ha på sig tröjor eller pins med budskap om upproret på arbetsplatsen.Flera personer JO-anmälde Göteborgs stad som dock står fast vid sin ståndpunkt. En av anmälarna är Malin Jönsson, som är styrelseledamot i Lärarförbundet men anmälde som privatperson.

YA - 07 jul 14 kl. 09:03

Skola anmälde inte mobbning

Skolan såg inte tillräckligt allvarligt på kränkningar som en elev utsattes för och anmälde inte händelserna till kommunen. Så trots att situationen utreddes och åtgärdades får hanteringen kritik av Barn- och elevombudet.
Barn- och elevombudet (BEO), som är en del av Skolinspektionen, anser inte att den aktuella skolan gjorde allt vad skol- lagen kräver för att hjälpa en mobbad elev.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Indisk guru kan vara superspridare av virus

En 70-årig guru har pekats ut som möjlig "superspridare" av coronaviruset i Indien. Sikhledaren reste tillbaka hem från virusdrabbade Italien och Tyskland och struntade i karantänen. I stället gav han sig ut för att predika i byar i delstaten Punjab.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hostattacker används för att hota och skrämma

Ordet "hostattack" har fått en ny innebörd i coronakrisens kölvatten. Runt om i världen rapporteras om hur personer som uppger sig ha covid-19 använder viruset som ett vapen – och hotar att hosta på andra. Natten till lördagen stoppade polisen i norska.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

100 kvadratmeter stort hus i Klippan sålt för 1 015 000 kronor

Nya ägare har tagit över fastigheten på Ankarlöv 6702 i….

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Poängstarke Semjonovs klar för Tingsryd

21 mål och 20 assist på 40 grundseriematcher. Nu får Roman Semjonovs – poängmaskinen i division 1-klubben Vimmerby – chansen högre upp i seriesystemet. 25-åringen har skrivit på ett ettårskontrakt med hockeyallsvenska Tingsryd.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Varnar ”coronafuskarna”: Vi kommer efter er

Coronakrisen och bristen på dopningstest är inte ett kryphål till att fuska. Det understryker Wadas ordförande. Om det är några idrottare som tror att de kan utnyttja pandemin till att fuska, så kan de tänka om.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sommartid 2020 – då ställer du om klockan

Ska klockan ställas fram eller tillbaka? Och fixar mobilen det verkligen på egen hand? I natt går vi över till sommartid.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Världen tittar bort – Libyens strider tilltar

Efter några veckor av förhållandevis lugn har striderna eskalerat i Libyen. De båda parterna i konflikten enades förra helgen om en humanitär vapenvila på grund av coronaviruset. Men det tog inte ens ett dygn innan striderna återupptogs och blev än mer.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Digital samling för årets Earth Hour

Det blir digitala möten och konserter men man kan fortfarande umgås och släcka ljusen. Årets Earth Hour blir inte som vanligt, men budskapet består. – Klimatfrågan engagerar fortfarande och hänger med.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Svensk man död i corona på Panamafartyg

En svensk man i 70-årsåldern har avlidit ombord på ett kryssningsfartyg som befinner sig utanför Panama, bekräftar utrikesdepartementet för TT. Mannen är hemmahörande i Svealand. På fartyget Zaandam finns runt 1 300 passagerare varav ett 20-tal svenskar.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Lokala klubbar startar träningsturnering

Men HIF, Landskrona BoIS, Eskilsminne och Ängelholm kommer inte vara med..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.