Barometern > Nyheter

Tuesday, 07 April, 13:23

Barometern - 26 mar 20 kl. 06:00

Näringslivskontoret besöker företagarnaFöretagare i hela landet är hårt pressade av coronakrisen. I Högsby går nu personal från näringslivskontoret runt till så många företag som möjligt för att höra hur de har det och försöka stötta..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Högsby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näringslivskontoret, besöker, företagarna
Sydöstran - 25 sep 19 kl. 11:49

Ex-moderat besöker Företagarna

Företagarna bjuder in Emilie Pilthammar för att tala om hennes tankar kring turbulensen med hennes avgång och hur man går vidare. .

Skånskan - 28 mar 19 kl. 17:41

Günther Mårdar besöker Ystad

YSTAD Företagarnas vd Günther Mårdar gästar Företagarna Ystad på tisdag den 2 april. Han besöker också fyra företag och träffar den politiska ledningen och marknads- och näringslivsenheten.
Günter Mårdar har bland annat arbetat som vd på företaget Individuell kunskapsutveckling, varit förbundsordförande för Unga aktiesparare och därefter vd för Aktiefrämjandet 2008-2012.

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 13 kl. 14:12

Arbetsförmedlingen besöker företagarlunch

Den 30 januari 2013 arrangerar Åstorps kommun och Företagarna årets första Företagarlunch på Tingvalla. Då kommer Patrik Steen från Arbetsförmedlingen att informerar kort om vad Arbetsförmedlingen kan hjälpa till med och presentera lite siffror och statistik. Han pratar också om "nio erbjudanden till dig som arbetsgivare" om vad Arbetsförmedlingen kan erbjuda..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 14:00

Försöker underlätta för handlare

Höör Företagarnas ordförande i Höör Björn Wassbjer agerar för att öka tillströmningen av kunder i Höörs butiker. Med start under tisdagen åker han runt till olika näringsidkare och handlar varor med Företagarnas kassa. Varor som sedan delas ut till betalande kunder.

YLE - 11 jun 14 kl. 08:40

Popkalaset en osäker satsning

Krista Siegfrieds och svenska hiphop-stjärnan Petter hör till årets artister i Ekenäs. Ace Wilder, Satin Circus, Norlie&KKV uppträder också, liksom Hans on the bass, Clarissa och Jannike. Raseborgarna Pia och Johanna hör till dem som tycker att Popkalaset hör sommaren till.

Länstidningen i Jämtland - 07 dec 17 kl. 05:30

De försöker lista ut vad som blir nästa Blanktjärn

En video från Blanktjärn söder om Vålådalen blev viral för några år sedan och antalet besökare till den skyddsvärda naturen exploderade. Både länsstyrelsen och turismföretagarna blev tagna på sängen. Nu försöker de framtidsspana för att lista ut vilken plats som blir nästa magnet, och vilka åtgärder man göra..

YLE - 16 aug 16 kl. 14:18

Turisterna väljer Fiskars - bruket jobbar hårt för att locka dem

Fiskars har definitivt visat framfötterna de senaste åren när det gäller turistströmmarna, och det är inte längre bara sommarsäsongen som drar. Fiskars valdes i fjol till årets resmål på resemässan i januari. 2015 blev ett rekordår men nu tyder siffrorna på att 2016 kan bli ett nytt rekordår.

YLE - 17 aug 16 kl. 17:25

Senare öppettider räcker inte för att få folk till Ekenäs

Butikernas öppettider i Ekenäs har diskuterats livligt den senaste tiden på sociala medier. Yleredaktören Marcus Rosenlunds blogginlägg sågas av turistsekreteraren och företagarordföranden i Ekenäs. Diskussionen blossade upp på sociala medier då Svenska Yles redaktör Marcus Rosenlund på sin privata blogg skrev ett inlägg om öppettiderna på Kungsgatan i Ekenäs.

HBL - 22 jun 13 kl. 08:49

Gröna värden växer fram i turismen

Hangö månar om sin sköra natur, Borgå sätter energi på ekologi, Kristinestad och Raseborg lockar med lugn. Det visar Hbl:s granskning av sex kommuner i Svenskfinland.Av de sex kommunerna som Hbl tagit en närmare titt på lyfter tre tydligt fram miljön i marknadsföringen ?

YLE - 13 nov 14 kl. 17:03

Hangö: Besvären mot badhotellet bör förkastas

Miljönämnden i Hangö anser att Helsingfors förvaltningsdomstol ska förkasta de besvär som har lämnats in mot bygglovet för badhotellsbygget i Hangö. Nämnden anser att det är frågan om så små avvikelser i bygglovet att det inte behövs något undantagslov för de nya planerna på tomten. Företagarna bakom Ab Ruber Oy är en av de parter som har besvärat sig mot det nya förändrade bygglovet på Fabriksudden i Hangö.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Lärare på distans: ”Vi måste tänka utanför boxen”

Det är inte som vanligt på Vilhelm Mobergsgymnasiet. Undervisningen bedrivs på distans och läraren Anna Hörling ser både positiva och negativa aspekter i sakernas tillstånd..

Barometern - 10 minuter sedan

Sandvik stoppar utdelning

Barometern - 10 minuter sedan

Ny sportchef i skidskytteförbundet

Barometern - 5 minuter sedan

Efter spridda nakenbilder: ”Det värsta man kan bli misstänkt för”

En 27-årig kvinna förnekar att det var hon som spred nakenbilder på sin ex-man ihop med parets barn i duschen till 70 personer. – Fullständigt osannolikt att det skulle vara någon annan, säger åklagaren..

Barometern - 5 minuter sedan

Stina Nilsson går direkt in i landslaget

Stina Nilsson kommer att tillhöra skidskyttelandslagets A-lag genom en av de två nya utvecklingsplatserna som skapats..

Barometern - 15 minuter sedan

Stena Line drar ner ytterligare

Barometern - 15 minuter sedan

SVT hyllar sjukvården med Levengood i spetsen

SVT hyllar sjukvårdspersonal och byråkrater i det direktsända programmet "En kväll tillsammans", specialgjort på grund av coronakrisen. Mark Levengood leder sändningen, i en förhoppning om att ena Sverige..

Barometern - 15 minuter sedan

Politiker utsedda efter avhopp

Nya ledamöter har valts in i samhällsbyggnadsnämnden efter den senaste tidens avhopp..

Barometern - 15 minuter sedan

Bristfälliga avlopp leder till vitesförelägganden

Två fastighetsägare med enskilda avlopp i Oskarshamns kommun hotas av vitesförelägganden på 100 000 kronor vardera. Orsaken är att deras avloppsanläggningar inte håller måttet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.