Barometern > Nyheter

Saturday, 04 April, 14:37

Barometern - 26 mar 20 kl. 06:00

Teori, praktik och humor på trädbeskärningskursMånga som har äppelträd på sin tomt har väldigt lite kunskap hur och när man kan beskära träden för att de ska må så bra som möjligt. Men ett gäng intresserade äppelträdsägare gick nyligen en dagskurs med Claes Mark som ciceron. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Claes Mark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teori, praktikoch , humor, trädbeskärningskurs

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

God fiskelycka på premiären i Snärjebäcken

Barometern - 10 minuter sedan

Cykelstjärnor trotsar viruset – på distans

Äntligen sportas det igen, jublar Belgien och laddar för årets Flandern runt på cykel. Fast i högst ovanlig form. 13 man gör upp om segern – hemifrån..

Barometern - 5 minuter sedan

Edlund flyttar hem – klar för Villa Lidköping

Villa Lidköping har hittat Johan Esplunds ersättare: Stjärnan Christoffer Edlund. "Jag hoppas att jag kan bidra med det jag kan för att vinna matcher", säger han till klubbens webbplats..

Barometern - 30 minuter sedan

Öppen trädgård bland blommor och färgglada fiskar

För några år sedan började Linda Högsander Lindqvist och hennes man Curt-Robert arrangera öppna trädgårdar. I lördags var det säsongspremiär för den första av säsongens fyra öppna trädgårdar i Rotvik .

Barometern - 45 minuter sedan

Tio evakuerade efter brand i bostadshus

Barometern - 45 minuter sedan

Stockholmsläkare: Personal är bristvaran

Personalbrist hotar Stockholms sjukhus då många patienter med covid-19 just nu intensivvårdas, berättar Johan Styrud, ordförande för Stockholms läkarförening..

Barometern - 30 minuter sedan

373 bekräftade dödsfall av covid-19

Barometern - 1 timme sedan

Corona: Historisk makt till regeringen i coronakrisen

Regeringen vill snabbt kunna fatta beslut om coronarelaterade åtgärder – detta utan att först få riksdagens godkännande. Det skulle vara de mest långtgående maktbefogenheterna för en regering sedan andra världskriget. – För Sverige skulle detta vara unikt, säger Mark Klamberg, professor i folkrätt..

Barometern - 1 timme sedan

Brittisk coronakritik: "Målat in oss i hörn"

De långtgående restriktioner som införts i Storbritannien för att bromsa coronautbrottet väntas inte kunna lyftas förrän i slutet av maj. Men nu ifrågasätts nedstängningen av en av regeringens egna experter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.