YLE > Finland

Sunday, 29 March, 05:07

YLE - I förrgår: 05:39

Handla gärna en i taget och kom inte om du är sjuk - butikspersonal träffar hundratals kunder varje dagButiksägare och apotek hoppas kunderna tar situationen på allvar och respekterar personalen så att verksamheten kan upprätthållas normalt..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handla, gärnaen i , tagetoch , kominte om , du är sjuk butikspersonal träffar hundratals kunder varje dag
Skånskan - 18 dec 18 kl. 01:00

Handla håll­bart, kom­muner!

Valet är bak­om oss, och i Skåne har ny­valda po­li­ti­ker in­lett ar­be­tet med att leda sina kom­muner un­der fyra år. Jäm­fört med lä­get ef­ter för­ra valet syns en dra­ma­tisk skill­nad: En ny med­ve­ten­het om att vi måste tackla stora hot mot vår mil­jö och vårt kli­mat – och att vi måste agera nu.
Det in­ne­bär bland an­nat att vi måste sluta tära på jordens änd­liga re­surser.

Nyheter 24 - 24 jul 13 kl. 09:09

85-årig kvinna fast för snatteri ? har inte råd att handla matIngen vet om att hon snattar

VÄSTERÅS. Den 85-åriga kvinnan har sagt att hon har svårt att leva på sin pension. Hon får ut 9 000 kronor i månaden ?

SR - 13 nov 19 kl. 12:51

”Oundvikligt att debatten kom att handla om våldet”

Partiledardebatten i riksdagens skulle handla om EU, men kom delvis att handla om skjutningar på svenska gator. Den politiska debatten om brotten är så het att det var oundvikligt, säger Ekots politiske kommentator Fredrik Furtenbach..

Nya Wermlands Tidningen - 12 nov 13 kl. 06:00

Handla gärna i landsorten

Cornucopia - 17 maj 18 kl. 13:12

Gästinlägg: Öppet brev till MSB – Välkommen, kom in och se hur vi har det! Betraktelser från prepperdomänens horisont

Nedanstående text är ett gästinlägg signerat Ann Ottengrim. En mycket bra och viktig text kring preppers och prepping, men också kring tomhetens triumf som samhällsnorm och prepping som dess antites.

I denna text diskuteras ett par aspekter kring prepping och preppers som kan vara av vikt att ljussätta och kritiskt reflektera kring.

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 12:57

”Handeln är på tårna och vi bedömer att Black Friday kommer att fortsätta att växa kraftigt”

Årets Black Friday inträffar 23 november och är handelns näst viktigaste försäljningstillfälle under året. Nästan 4 av 10 handlare räknar med en ökad försäljning och bland konsumenterna planerar 47 procent att handla under Black Friday. Totalt beräknas dagen omsätta mellan 6,3 och 6,6 miljarder kronor.

HBL - 16 feb 14 kl. 13:41

När din hjärna slutar att fungera

Hur kan en man köpa sex av en kvinna med en utvecklingsstörning utan att ana oråd? HBL-journalisten Jeanette Björkqvist har gjort research för en dokumentärpjäs och läst in sig på märkliga förklaringar.– Det finns miljoner förfärliga historier om människohandel i världen, men vi behöver diskutera just det som sker i Finland.

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 15 kl. 15:44

Fria, vuxna, nyktra individer bör kunna handla alkohol – lagligt – även på en söndag.

Kanske har du sett Systembolagets reklamfilm med experten. Filmsnutten är fyndig och kan göra till och med svenska liberaler en aning stolta.Den amerikanske butiksexperten dundrar in på ett svenskt systembolag och börjar peka och domdera.

Sydsvenskan - 21 jul 15 kl. 15:44

Fria, vuxna, nyktra individer bör kunna handla alkohol – lagligt – även på en söndag.

Kanske har du sett Systembolagets reklamfilm med experten. Filmsnutten är fyndig och kan göra till och med svenska liberaler en aning stolta.Den amerikanske butiksexperten dundrar in på ett svenskt systembolag och börjar peka och domdera.

Skånskan - 22 nov 18 kl. 16:49

Black friday – handla men handla klokt

Håhåjaja. Så är den sedvanliga debatten igång, den om att vi bör ha dåligt samvete som tar Black friday på allvar och vill nappa på handelns olika erbjudanden och lockpriser. Ett tecken i tiden är att årets julklapp påstås vara det återvunna plagget, vilket det inte kommer att bli.

Fler nyheter från YLE

YLE - 6 timmar sedan

Coronavirusfall i Lappland kan komma från Sverige – infektionsöverläkare föreslår att pendeltrafiken över gränsen stoppas

I Lappland misstänker man att coronaviruset har börjat sprida sig från Sverige till Finland, rapporterar Yle Uutiset..

YLE - 17 timmar sedan

Så här kontrollerar polisen Nylands gränser – efter nio timmar hade redan över 3 100 fordon kontrollerats och en bot delats ut

Polisen inledde övervakningen av Nylands gränser på lördag klockan 00.00 i samarbete med Försvarsmakten och Gränsbevakningsväsendet. Polisen har kontrollerat gränserna vid olika kontrollstationer och genom rörlig övervakning..

YLE - 15 timmar sedan

Restaurangerna kan stänga på måndag – riksdagen har godkänt förslaget

Riksdagen har i dag godkänt regeringens förslag att tillfälligt stänga restauranger, nattklubbar och caféer för kunder. Enligt statsminister Sanna Marin kan stängningen träda i kraft på måndag..

YLE - Igår: 12:09

Rättelse: beväringarna kan lämna Nyland efter att gränsen spärrats av

Rättelse: beväringarna kan lämna Nyland efter att gränsen spärrats av..

YLE - 18 timmar sedan

Analys: Covid-19 sätter de svagastes rättigheter på undantag – medicinen får inte bli värre än sjukdomen

Regeringen går hårt åt många finländares grundläggande friheter och rättigheter. Nu handlar det inte om att ställa rätten till liv mot rätten att åka ut till sommarstugan. Det är viktigt att förstå att också den beska medicinen mot coronaviruset skördar sina offer bland de mest utsatta – och man får hoppas att undantagsförhållandena inte blir långvariga..

YLE - 19 timmar sedan

Folksamling på distans när Earth Hour ordnas för fjortonde gången

I kväll ordnas Världsnaturfonden WWF:s årliga klimatevenemang Earth hour, men den här gången blir inramningen lite annorlunda på många håll. I år firas Jordtimmen på distans..

YLE - 20 timmar sedan

Full fart på båtvarven — många vill ha ut sina båtar tidigare än vanligt

Det blåser en hård, aggressiv och iskall vind västerifrån. Vågorna skvalpar mot båten. En iskall dusch av havsvatten stänker över den öppna snurran då vi styr in mot Bodö och vindriktningen mot oss blir en annan..

YLE - 20 timmar sedan

Hemma i din lugna vrå har du tid för Västnylands nyhetstest

Nu när de flesta av oss dragit oss tillbaka kan det vara trevligt med lite sysselsättning, till exempel i form av ett test..

YLE - 22 timmar sedan

Helsingfors borgmästare Jan Vapaavuori: “Det här gäller inte bara Helsingfors, det gäller hela världen”

Jan Vapaavuori är en man som inte hakar upp sig på detaljer utan snarare ser till helheten. Han medger att den rådande coronakrisen har varit en av de största utmaningarna för honom..

YLE - 23 timmar sedan

Kan man infekteras på nytt? Hänger viruset kvar i luften? 7 viktiga frågor om det nya coronaviruset

Forskare försöker nu ta reda på så mycket som möjligt om viruset som orsakar sjukdomen covid-19..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.