SR > Nyheter

Saturday, 04 April, 10:07

SR - 26 mar 20 kl. 05:33

Amerikaner får förlita sig på hjälporganisationerI USA blir de ekonomiska konsekvenserna av corona-pandemin allt mer akuta när många arbetsplatser hålls stängda. I väntan på att politikerna enas om ytterligare stödpaket får många amerikaner förlita sig på hjälporganisationer..
Läs mer på SR
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amerikanerfår , förlitasig på , hjälporganisationer

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Vårdpersonal protesterar mot brist på skyddsmaterial

I Mexiko protesterar sjukhuspersonalen mot bristen på skyddsmaterial som munskydd och glasögon. Tre läkare och en sjuksköterska har hittills dött till följd av coronaviruset..

SR - 1 timme sedan

Nationell sorgedag i Kina och partiledarval i Labour

I Kina råder nationell sorgedag för de som fallit offer för coronaviruset och i Storbritannien väljs ny partiledare för Labour. I stället för en stor tillställning presenteras vinnaren i ett pressmeddelande på grund av coronautbrottet. Hör det senaste om coronakrisens effekter i Sverige och världen i Ekots direktsändning.

SR - 2 timmar sedan

Antikroppstest för covid-19 godkänt i USA

Ett första test för att se om en person har antikroppar för covid 19 har godkänts av den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA. Blodprovet, som kan ge svar på 15 minuter, visar om man har haft infektionen och nu kan vara immun..

SR - 4 timmar sedan

Svensk Handel: Många företag riskerar konkurs

Många företag inom handeln säger att de inte klarar många veckor till av nedstängning av samhället. Snart väntar konkurs för många företag..

SR - 4 timmar sedan

Rekordmånga döda på ett dygn i USA

I USA har återigen det högsta antalet dödsfall i covid-19, som ett land hittills har haft under ett dygn, noterats..

SR - 5 timmar sedan

Våg av anmälningar till Allmänna reklamationsnämnden

Hundratusentals personer berörs av inställda resor, idrottsarrangemang, konserter och teaterföreställningar. Hos Allmänna reklamationsnämnden märks nu en tydlig effekt av de mötesrestriktioner som har införts..

SR - 6 timmar sedan

Amerikaner uppmanas att bära munskydd

Amerikanska smittskyddsmyndigheten ändrar sina riktlinjer. Nu rekommenderas allmänheten att bära munskydd för att hindra smittspridningen av coronaviruset..

SR - 12 timmar sedan

Stora skillnader mellan olika typer av ansiktsskydd

I takt med att coronapandemin skördar allt fler dödsoffer är det många som efterlyser sätt att skydda sig. Enligt Åsa Melhus, som är överläkare i klinisk mikrobiologi vid Akademiska sjukhuset i Uppsala, finns stora skillnader bland de ansiktsskydd som används..

SR - 12 timmar sedan

Kina kampanjar för örtmedicin – trots bristande underlag

Över 90 procent av kinesiska covid-19-patienter har behandlats med örtpreparat, trots att örtmedicinens effekt inte har bevisats i läkemedelsstudier. Nu rekommenderas örtmedicin i en stor kampanj i statliga kinesiska medier som sägs ge vägledning för att bekämpa det nya coronaviruset även i andra länder..

SR - 12 timmar sedan

Uppgift: Regeringen vill ha utökade befogenheter

För att bekämpa coronasmittan i Sverige vill regeringen ha kraftigt utökade maktbefogenheter, rapporterar Expressen. Ett utkast till lagrådsremiss har tagits fram, som regeringen nu vänt sig till oppositionen för att få stöd för..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.