Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 29 March, 16:35

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senatUSA:s senat har godkänt ett enormt stimulanspaket för att dämpa de ekonomiska effekterna i samband med coronapandemin, med röstsiffrorna 96–0. Nu skickas förslaget till representanthuset, som väntas rösta om det senare i veckan. Ett försök att få igenom.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krispaket, godkännsav , USA, senat
Aftonbladet - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senat

▸ USA:s senat har godkänt ett enormt stimulanspaket för att dämpa de ekonomiska effekterna i samband med….

Sydsvenskan - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senat

USA:s senat har godkänt ett enormt stimulanspaket för att dämpa de ekonomiska effekterna i samband med coronapandemin, med röstsiffrorna 96–0. Nu skickas förslaget till representanthuset, som väntas rösta om det senare i veckan. Ett försök att få igenom.

UNT - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senat

USA:s senat har godkänt ett enormt stimulanspaket för att dämpa de ekonomiska effekterna i samband med coronapandemin, med röstsiffrorna 96–0..

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senat

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senat

SmålandsPosten - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senat

Barometern - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senat

Blekinge Läns tidning - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senat

YA - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senat

BT - 26 mar 20 kl. 05:02

Krispaket godkänns av USA senat

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Emil Salomonsson i Japan: ”Jag har alltid sett munskydd här”

Nordvästskåningen om livet på andra sidan jordklotet under coronapandemin..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Misstänkt mord i Västerås

En person har hittats död i en lägenhet i Västerås. Polisen kan inte utesluta att ett brott ligger bakom och har därför inlett en förundersökning om mord alternativt dråp. Kroppen hittades vid 10-tiden på söndagen, skriver polisen på sin webbplats.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

OS-hoppet kan slippa konkurrent i Tokyo

Beslutet att skjuta upp OS till nästa år får slovaken Matej Tóth att tveka. Den regerande olympiske mästaren på 50 kilometer gång säger, enligt SVT, till Slovakiens olympiska kommittés hemsida att han eventuellt inte kommer förlänga sin karriär till som.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Färre nya smittade i Stockholm

Ytterligare 119 personer har konstaterats ha sjukdomen covid-19 i Region Stockholm, enligt regionens dagliga lägesrapport. Det är 108 färre nya konstaterade fall jämfört med lördagen. Totalt finns 1 657 bekräftade fall i regionen, 68 personer har avlidi.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Huthirebeller tar på sig robotbeskjutning

Jemens Iranstödda Huthirebeller tar på sig robotangreppet mot Saudiarabien sent i lördags kväll. En militär talesperson för rebellerna, som strider mot en saudiskledd militärallians i Jemen, sade att robotarna avfyrades mot "känsliga" mål. Den statliga.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Fribeloppet för vårdstudenter avskaffas

Vårdstudenter ska kunna arbeta i vården under coronakrisen utan att studiemedlet påverkas. Därför väntas regeringen och samarbetspartierna på måndagen föreslå att fribeloppet i studiemedelssystemet tillfälligt avskaffas, erfar Ekot i Sveriges Radio. För.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Liberalerna kräver stöd till utsatta barn

Liberalerna kräver att 50 miljoner kronor används för att stödja utsatta barn under coronapandemin. – Vi oroar oss över den ökade oron hos barn, säger partiledare Nyamko Sabuni som vill se ett extrastöd till de ideella organisationer som hjälper utsatta.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Flera till sjukhus efter brand i Malmö

Flera personer har förts till sjukhus efter en brand i ett flerfamiljshus i området Hermodsdal i Malmö. Larmet om branden kom vid 13.30 på söndagen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Axelsson vill förlänga med Djurgården

Inget SM-slutspel – då vill Dick Axelsson fortsätta ännu en säsong i Djurgården. I en intervju med Dagens Nyheter säger den 32-årige ishockeystjärnan att hans kropp känns så pass fräsch att han vill förlänga med Stockholmsklubben. – Ofta är det i slutsp.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Masstämning efter smittspridning i Tyrolen

Hundratals fall av covid-19 har kopplats till smittspridning i österrikiska Ischgl, känt som "Alpernas Ibiza". Nu utreder åklagare delstatsmyndigheternas agerande och en konsumentorganisation förbereder en gruppstämning. 400 personer har anmält intresse.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.