Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 04 April, 01:35

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 05:00

Kyrkan öppnar samtalstelefon under coronakrisenSvenska kyrkan i Glimåkra-Hjärsås öppnar den här veckan ”Öppen telefon” för samtal och själavård. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Glimåkra-Hjärsås, Öppen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kyrkanöppnar , samtalstelefonunder , coronakrisen
BT - 26 mar 20 kl. 05:02

Kyrkan står redo att hjälpa Kind i coronakrisen

Allt fler organiserar sig för att bistå under coronakrisen. I Kind är Svenska kyrkan och Röda korset några av dem som står redo att handla mat och göra apoteksärenden, och samtidigt bryta isolering..

Cornucopia - 20 mar 20 kl. 12:34

Orsakar coronakrisen en revolution inom arbete och handel - vem vinner och vem förlorar?

Kan coronakrisen resultera i en revolution inom arbete och handel när allt fler vänjer sig vid distansarbete och onlinehandel? Vem blir i så fall vinnare och vem blir förlorare?Nybyggd del av köpcentret Kungsmässan.

Cornucopia - 13 mar 20 kl. 12:01

Kan bostadspriserna påverkas av coronakrisen?

Dags för den stora ödesfrågan. Hur kan bostadspriserna påverkas av coronakrisen? Argument för fortsatt starka priser är egentligen bara ekonomiska krisstimulans och panikräntesänkningar.

YLE - 02 dec 14 kl. 04:28

Så använder kyrkan sina pengar

Kyrkan fick in över en miljard euro i kyrkoskatt under fjolåret. Skattinkomsterna ökade i fjol trots att medlemsantalet stadigt har minskat de senaste åren. Men vad använder kyrkan pengarna till, och vad går den som lämnar kyrkan miste om?

Cornucopia - 12 mar 20 kl. 13:37

Marknadsräntorna skuttar uppåt på coronakrisen

Trenden med fallande marknadsräntor bröts med botten i måndag, med ett tydligt skutt uppåt. Man kan kanske se detta som en brytpunkt för när coronakrisen tog fart på allvar.Svenska marknadsräntor de senaste två månaderna.

PrivataAffärer - 19 mar 20 kl. 06:57

En köpvärd aktie i coronakrisen

Bettingsoperatören Leo Vegas kan dra fördel av att fler stannar hemma i större utsträckning under coronakrisen. ”Sektorn är ratad men på sikt tror vi ändå oddsen är goda för Leovegas. Den riktige optimisten ser möjligheten att Leovegas skulle bli uppköpta”, skriver Affärsvärlden.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 15:30

”Vi kan lära oss av coronakrisen”

MELLANSKÅNE Mellanskåne har många företag inom besöksnäringen och de drabbas hårt av den pågående coronakrisen. Men allt är inte nattsvart.
– Det är en global utmaning som vi måste hantera tillsammans, både små och stora aktörer och som vi kan lära oss av, säger Camilla Jönsson, vice ordförande i företagarföreningen Mitt Skåne.

Expressen - 23 mar 20 kl. 06:55

Coronakrisen tar fram både det sämsta och det bästa hos oss människor

Coronakrisen tar fram både det sämsta och det bästa hos oss människorEn tongivande influencer på nätet och en av ledarna för högerextrema Alternativ för Sverige – vad har de gemensamt, undrar du.Jo, de tycker att coronakrisen är perfekt timing för skojare. Ja, det är så lågt att det knappt går att komma lägre..

Cornucopia - 31 mar 20 kl. 09:28

Jordbruket kan inte vänta ut coronakrisen

Nedstängningarna av gränser på grund av coronakrisen hotar akut världens jordbruk när säsongsarbetare inte kan korsa gränser för att dra igång odlingssäsongen på norra halvklotet. Samtidigt kan inte jordbruket vänta och om det inte sås och planteras nu blir det helt enkelt inte någon mat på norra halvklotet framöver. Nationellt arbetslösa kommer inte dra ut på fälten och ersätta utländsk lågavlönad arbetskraft då de ännu inte nått misär och desperation nog.

Dagen - 22 sep 11 kl. 03:00

Kyrkan har drabbats av McDonaldisering

Många människor längtar i dag efter något mer äkta än de färdigpaketerade livsstilar som erbjuds. Är kyrkan för slätstruken, tråkig och förutsägbar för dessa sökare? Teologen John Drane oroar sig över den fromma McDonaldiseringen.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Täckta ansikten rekommenderas i USA

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Här är påskens konst i sydost

Konstrundorna är inställda över påsken, men här och var kommer det ändå att finnas utställningar att besöka. Här är ett kalendarium över konstens sydost över påskhelgen. Men öppettiderna skiftar och alla iakttar de regler som gäller antal och avstånd.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Kidnappad oppositionsledare "mår bra"

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Man anhållen misstänkt för våldtäkt mot barn

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Misstänkt järnrörsmisshandel i Uppsala

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Krönika/ny musik: Allt det bästa – till & från Dylan & Prine

Livescenen stängs ner. Artister, bokningsbolag och lokala arrangörer blöder. Men musiken tystnar aldrig.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Svenskt Näringsliv: 350 000 fler utan jobb

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Utegångsförbud för unga i Turkiet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Putin: Ryssland redo minska oljeproduktion

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Jobbstatistik sänkte Wall Street

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.