Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 31 March, 21:42

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 05:00

Debatt: Det lilla försvar vi har kvar måste öva så mycket som möjligtNej Tord Björk! Vi ska inte stoppa våra militära övningar. I varje fall inte av det skäl som tycks vara Björks viktigaste. Kanske sätter virusutbrottet stopp för en del och då tas det beslutet på strikt professionella grunder och inte, som det tycks i insändare, för att Sverige inte ska satsa på att återuppbygga sitt försvar, skriver Lennart Arvidsson, Åhus, i ett svar till Tord Björk (17/3)..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Tord Björk, Björks, Sverige, Lennart Arvidsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattDet , lilla, försvarvi har , kvarmåste , öva, så mycket som möjligt
DN - 23 nov 12 kl. 06:34

Lilla Hjärtat kvar på biblioteken

På Stina Wirséns begäran kommer böckerna om Lilla Hjärtat att sluta säljas. Men biblioteken i Stockholm fortsätter att låna ut böckerna, och filmen ?Liten Skär och alla små brokiga?

BT - 28 apr 13 kl. 00:30

Detta är inte ett försvar

Det ligger ett löjets skimmer över regeringens beskrivning av det svenska försvaret. Försvarsminister Karin Enströms (M) envisa upprepande att vi kan och ska försvara hela landet ekar fortfarande över försvarsdebattens nejder. Kanske är det blott ett bevis på att tomma tunnor skramlar mest.

SVT Debatt - 15 jan 14 kl. 16:38

Vårt intellektuella immunförsvar kollapsar

PSYKISK HÄLSA Jag har blivit anklagad för att ge mig på psykiskt sjuka människor och för att sympatisera med scientologin. Vi är på farliga vägar om vi automatiskt tabubelägger kritik från vissa håll och snällt härmar USA. Vad ska vi säga till vårt försvar om det visar sig att de tabubelagda hade poänger?

SVT Debatt - 09 dec 19 kl. 13:44

”Lär oss mer om försvar och krisberedskap i skolan”

”Om vi nu är så viktiga för rikets beredskap, vilket jag själv också anser, varför läggs inte då mer tid och resurser på att förbereda oss för en sådan situation under våra år i skolan?”, skriver debattören angående den senaste tidens kampanj om ungas totalförsvarsplikt..

SVT Debatt - 20 feb 14 kl. 15:11

Debatt 20/2: Bostadsbrist och förlossningsskador

I kvällens Debatt: Om den akuta bostadsbristen i Sverige. Folk kan inte flytta när de skiljer sig, skaffar nytt jobb, eller vill flytta hemifrån. Av de som är 20 till 27 år gamla, bor var fjärde kvar hemma hos föräldrarna.

SVT Debatt - 06 mar 14 kl. 11:26

Debatt 20/2: Bostadsbrist och förlossningsskador

Om den akuta bostadsbristen i Sverige. Folk kan inte flytta när de skiljer sig, skaffar nytt jobb, eller vill flytta hemifrån. Av de som är 20 till 27 år gamla, bor var fjärde kvar hemma hos föräldrarna.

DN - 05 jul 17 kl. 18:19

Nathan Schachar: Inte troligt att Qatars lilla försvar kan hålla ut länge

Onsdagens drama i Kairo kom av sig. Strax efter att Qatar tillbakavisat de fyra blockadländernas ultimatum och man väntade sig nya kraftåtgärder mot det belägrade shejkdömet ringde USA:s president sin egyptiske kollega Abdulfattah al-Sisi. Trump, som tidigare drivit på alliansen i dess hårdhänta behandling av Qatar, uppmanade nu sina arabiska allierade att ”ta det lugnt och lösa tvisten förhandlingsvägen”..

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 19 kl. 09:44

Debutant 2019: Mormor blev kvar i Ungern

Ett ungt par flyr från Budapest med sitt lilla barn. Ensam kvar i den gemensamma bostaden blir barnets mormor. I debutboken "Lägenheten" utgår Nora Szentiványi från sin egen mormors liv – hon som fick stanna i Ungern.

GöteborgsPosten - 08 jan 19 kl. 09:44

Debutant 2019: Mormor blev kvar i Ungern

Ett ungt par flyr från Budapest med sitt lilla barn. Ensam kvar i den gemensamma bostaden blir barnets mormor. I debutboken "Lägenheten" utgår Nora Szentiványi från sin egen mormors liv – hon som fick stanna i Ungern..

Barometern - 08 jan 19 kl. 09:44

Debutant 2019: Mormor blev kvar i Ungern

Ett ungt par flyr från Budapest med sitt lilla barn. Ensam kvar i den gemensamma bostaden blir barnets mormor. I debutboken "Lägenheten" utgår Nora Szentiványi från sin egen mormors liv - hon som fick stanna i Ungern.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Kvinna död i lägenhetsbrand i Eslöv

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Journalist försvunnen – polisen utreder

En pakistansk journalist som fått asyl i Sverige har varit försvunnen i nästan en månad. Pressfrihetsorganisationen RSF oroar sig för att försvinnandet kan hänga ihop med hans yrkesutövning..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Farfar hämtade fel barn på förskolan

När farfar kom till förskolan och ropade på sitt barnbarn kom en flicka glatt springande och följde med. Först när de kom hem till farmor upptäckte hon att det var fel barn..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Larm om skogsbrand på tomt – hus i närheten

Räddningstjänsten har fått larm om en skogsbrand. Ett hus ska finnas i närheten..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Fler svenskar flygs hem under veckan

Under veckan kommer fler strandsatta svenskar att flygas hem från Peru. Samtidigt förbereder utrikesdepartementet ytterligare insatser i andra särskilt utpekade länder..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Löparstjärnan i informationskampanj om corona

Maratonlöparen Mustafa "Musse" Mohamed deltar i informationskampanjen #tellcorona för att sprida information om det nya coronaviruset på flera språk..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Serber kräver att få rasta sina hundar

Tusentals människor i Serbien kräver av landets premiärminister Ana Brnabic att han tillåter dem att rasta sina hundar under det utegångsförbud som införts på grund av coronaviruset..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Körde i 239 km/tim på coronatom motorväg

I vanliga fall är E20 söder om Köpenhamn så intensivt trafikerad att det ofta inte går att komma upp i den tillåtna maxhastigheten 110 kilometer i timmen. Men i coronatider är det annorlunda. En ung man klockades i måndags för 239 km/tim, snudd på rekord i olaglig fortkörning, meddelar dansk polis..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Anna Pella blir Folke Bernadotte-stipendiat

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.