Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 30 March, 15:12

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 05:00

Kommunen om krögarna: De har många goda idéerNya riktlinjer om servering skapade osäkerhet. Men från Kristianstads kommun får krögarna beröm för sin framåtanda. ”Många har tänkt till hur de ska göra och de har goda idéer.”.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunenom , krögarnaDe har många , goda, idéer
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kommunen letar efter goda exempel

Åmåls kommun och facken gör en gemensam ansträngning för att få bukt med de höga sjuktalen i äldreomsorgen. Första mötet hölls i fredags och nu ska man leta goda exempel i den egna verksamheten.– Det finns avdelningar där det fungerar bättre, säger Kommunals vice ordförande i Åmål Joachim Örtegren..

Barometern - 22 aug 13 kl. 07:48

C gör skillnad i kommunen

Centerpartiet. Satsningar på att förbättra vägar samt att skaffa bostäder till flyktingar anser Centerpartiet i Kalmar vara bevis för att de har inflytande i kommunledningen. I cirka fem månader har nu den nya majoriteten S, C och V styrt i Kalmar.

Skånskan - 06 maj 16 kl. 11:57

Kommunen struntade i sin egen fiberpott

Sjöbo SJÖBO
Det blir inget stöd från kommunen för att bygga ut bredband i Brandstad. Kommunen har nämligen struntat i att avsätta pengar till det. Brandstad Fiber ekonomisk förening har ansökt om 1,5 miljoner kronor i stöd för att bygga ut bredband.

Barometern - 01 sep 14 kl. 06:09

Kommunen får beröm från IVO

Kommunen får goda vitsord för förbättringsåtgärder från Inspektionen för vård och omsorg, IVO. Tidigare i år fick kommunens socialtjänst viss kritik från IVO sedan myndigheten gjort en inspektion på ett så kallat HVB-hem för ensamkommande flyktingungdomar. Kritiken framfördes bland annat emot journalhållning och mot vuxennärvaro nattetid.

Dalarnas tidningar - 12 aug 13 kl. 08:16

Kommunen har fortsatt tro påatt Gotska fixar nya etableringar

Kommunen har fortfarande goda förhoppningar om att Gotska Fastighets AB ska lyckas med att locka företag till Lyviksbergets handelsområde och till kvarteret Banvakten i hörnet Valhallavägen ? Gonäsvägen. Därför har politikerna valt att ännu en gång förlänga det så kallade optionsavtalet med Gotska..

Dalarnas tidningar - 12 aug 13 kl. 08:21

Kommunen har fortsatt tro på att Gotska fixar nya etableringar

Kommunen har fortfarande goda förhoppningar om att Gotska Fastighets AB ska lyckas med att locka företag till Lyviksbergets handelsområde och till kvarteret Banvakten i hörnet Valhallavägen ? Gonäsvägen. Därför har politikerna valt att ännu en gång förlänga det så kallade optionsavtalet med Gotska..

UNT - 26 mar 13 kl. 10:53

Flustret och kommunen i tomtstrid

Kommunen och ägarna bakom restaurang Flustret kan inte komma överens om tomträttshyran. Nu blir det upp till tingsrätten att fälla avgörandet..

Nerikes Allehanda - 04 nov 16 kl. 10:58

Kommunen uppmärksammade goda ledare

Nu har de utsetts. De två ledare som får årets ungdomsledarstipendium..

Trelleborgs Allehanda - 03 jul 12 kl. 06:47

Nyinflyttade stämmer kommunen på nio miljoner

Foto: Tomas Nyberg
34 fastighetsägare i det nyaste området på Västervång tvingas ta ansvar för gator, grönytor och lekplatser mot sin vilja. Nu stämmer 31 av dem kommunen på vars 287 000 kronor, sammanlagt 8,9 miljoner kronor. ?

Uppsalanyheter.se - 08 maj 14 kl. 04:39

Kommunen satsar för renare luft

Den 7 maj antog kommunstyrelsen ett nytt åtgärdsprogram för luft. Målet är att åtgärderna ska bidra till att Uppsala får bättre luftkvalitet i den centrala staden och på så sätt bidra till en bättre hälsa och miljö för Uppsalaborna. Den 7 maj antog kommunstyrelsen ett nytt åtgärdsprogram för luft.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Friidrotts-VM flyttas till 2022

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

"Modigast i världen" blir radioserie

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Pojke knivhuggen i halsen vid skola

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Lugn musik tröstar i karantäntider

Den sociala distanseringen för att minska coronavirusets spridning har förändrat hur vi lyssnar på musik, enligt uppgifter från Spotify. Många söker lugn i meditationspoddar och stillsam musik – och fler än tidigare lyssnar på nyhetspoddar..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Eurovisionarena blir coronasjukhus

Rotterdam Ahoy, arenan i Nederländerna som i maj skulle varit ett glittrande europeiskt musikcentrum, görs om till ett sjukhus för att klara av coronavirusets utbrott i landet..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Österrike: Krav på munskydd i mataffären

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

SKR: "Vi ger inga rekommendationer om skydd"

Nej, regioner och kommuner har inget med rekommendationerna om nivå på skyddsutrustning att göra. Det är helt och hållet Folkhälsomyndighetens sak, enligt Sveriges kommuner och regioner. Men förtroendeklyftan mellan personal och arbetsgivare är inte bra, enligt sektionschefen Emma Spak..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Folkhälsomyndigheten informerar igen

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Ekonomer spår djup tysk svacka

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Corona stänger igen skidanläggningar

Flera skidanläggningar har nu stängt igen för säsongen på grund av coronaviruset. Genom att stänga vill Romme Alpin i Borlänge och Galtis i Arjeplog minska smittspridningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.