UT > Nyheter

Saturday, 04 April, 23:15

UT - 26 mar 20 kl. 05:00

Ödesdag för fritids i Grönahög: ”I praktiken en nedläggning”Det saknas en analys av hur samhället påverkas av en stängning av fritidsverksamheten i Grönahög, anser en av dem som engagerat sig i frågan. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Grönahög

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ödesdagför , fritidsi , GrönahögI , praktikenen , nedläggning

Fler nyheter från UT

UT - 4 timmar sedan

Tillbakablicken: Minns du förra årets fotbollspremiärer?

På lördagen skulle den lokala fotbollssäsongen ha sparkat igång med Dalstorps premiär mot Asarum. I coronatider bjuder UT istället på en tillbakablick till förra årets inledande matcher för bygdens lag..

UT - 5 timmar sedan

Skapade konto på sociala medier med positiva coronanyheter

I det ständigt uppdaterade nyhetsflödet om coronaviruset framfart och fara är det lätt att fastna i oro och inte se ljusglimtar. Det kände Niclas Lidberg von Schantz, som har valt att samla positiva nyheter i ett Instagram-konto..

UT - 6 timmar sedan

Många fixar hemma i corona-tider – kösystem infört på Övreskog

När många är hemma i frivillig eller ofrivillig karantän ökar antalet hemmafixare och byggprojekt. Det märks på Övreskog där man nu har inrättat en vakt som ser till att man håller de nya riktlinjerna om folksamlingar. .

UT - 7 timmar sedan

Hotellets fika flyttade ut på Lassalyckan

Då lördagen spåddes bli solig valde Hotell Lassalyckan att öppna upp sin uteservering och erbjuda fikasugna möjligheten att slå sig ner där. .

UT - 8 timmar sedan

Dränkta marker påverkar vårbruket: ”Väldigt blött”

Årets milda vinter kantades av stormar och nederbörd. Något som drabbar lantbrukare, vars marker nu vittnar om den rikliga nederbörden. – Det är fortfarande väldigt blött, säger Mats Dahlström, lantbrukare i Hökerum.

UT - 9 timmar sedan

Förslaget: De vill skapa utbildningsmöjligheter för lokala företag

Coronakrisen har försatt flera lokala företag i kniviga lägen. Nu vill Företagarna Ulricehamn göra sitt för att stötta, och de väljer ett tillvägagångssätt som avviker från tidigare kända engagemang. .

UT - 11 timmar sedan

Öppnar stödlinje för oroliga seniorer: ”Behöver någon att prata med”

Coronaviruset håller många äldre bundna till sitt hem. För att motverka oroligheten som smittan nu sprider startar kommunen en telefonlinje dit seniorer kan ringa med sina tankar och funderingar. .

UT - 13 timmar sedan

Kajsa Kettil: Skippa stugan – åtminstone i påsk

Vi måste fortsätta känna tillit och följa myndigheternas rekommendationer. Alternativet: förbud och en svagare demokrati..

UT - 14 timmar sedan

Handeln med jordbruksvaror ökar

Förra året ökade både importen och exporten av jordbruksvaror..

UT - 15 timmar sedan

Deras skotska kor trivs i Timmele: ”Fantastiska djur”

Lugna och snälla med ett tillbakadraget sätt. Så beskriver familjen Karlsson sina nio stycken Highland cattle som strövar runt vid gården utanför Timmele. – De känns verkligen som urtidsdjur i sitt sätt att vara, säger Mikael Karlsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.