UT > Nyheter

Monday, 06 April, 11:22

UT - 26 mar 20 kl. 05:00

Riskanalys av fritidsstängning tillgänglig först efter beslutSenast i morgon fredag tar förvaltningen i Ulricehamns kommun det omdebatterade beslutet att lägga ner fritids i Grönahög och flytta barnen till Gällstad skola. Risk- och konsekvensanalysen är inte varit tillgänglig för allmänheten förrän efter beslut har tagits..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Ulricehamns, Grönahög, Gällstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskanalysav , fritidsstängning, tillgänglig, förstefter , beslut

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Heltid som norm ”stressar” kommunens organisation

Införandet av Heltid som norm lyfts fram som en faktor vad gäller konstaterandet att sjukfrånvaron ökar i kommunen. Slutsatsen dras utifrån kommunens årsredovisning för 2019. .

UT - 6 timmar sedan

Politiken oense om kravet på åtgärdsplan för miljö och samhällsbyggnad

Några är för, medan andra tycker att det redan görs tillräckligt. Partierna i kommunfullmäktige har olika uppfattningar vad gäller eventuella konsekvenser av de uppgifter om brister i arbetsmiljön som framkom i UT:s artikelserie som miljö och samhällsbyggnad. .

UT - 16 timmar sedan

Tidsbegränsat vapeninnehav hotas av coronaviruset

Jägare och sportskyttar med tidsbegränsade licenser riskerar att bli av med sina vapen i följderna av coronaviruset. Det uppmärksammar tidskriften Svensk Jakt efter att riksdagsledamoten Kjell-Arne Ottosson (KD) ställt frågan om vad inrikesministern Mikael Damberg (S) ska göra åt saken..

UT - 18 timmar sedan

Naturvårdsverket föreslår nya jakttider

Naturvårdsverket genomför nu en översyn av jakttider som regleras i jaktförordningen. Översynen ska minst en gång vart sjätte år och det här är den första översynen..

UT - 20 timmar sedan

Tufft ensamlopp för Falk: ”Tänkte att jag går in i väggen”

15 kilometer skidåkning i fri stil och på valfri plats. Så såg förutsättningarna ut i Svenska skidförbundets virtuella säsongsfinal. UIF:s landslagsåkare Hanna Falk var en av dem som nappade..

UT - 20 timmar sedan

Orglar dokumenterade för eftervärlden

Ett projekt att noggrant dokumentera tio svenska orglar från 1700-talet är nu i hamn. Orgeln i Kölingareds kyrka är den äldsta i samlingen – och nationellt kanske minst kända. – De utgör ett unikt kulturarv, säger Hans Davidsson, organist och konstnärlig ledare för projektet..

UT - 22 timmar sedan

Ulricehamnare fixade jättevinst – till svärföräldrarna

Svärmor, svärfar och svåger kände inte för att vara med i TV. Då hoppade Jennie in och vann en kvarts miljon kronor. .

UT - 23 timmar sedan

Fortsatta skogsproblem efter torkan 2018 – men Ulricehamn klarar sig bra

Skogarna i Götaland har fortfarande inte återhämtat sig efter den torra sommaren för två år sedan. Enligt en rapport syns fortfarande försvagade och torkstressade träd i skogarna. Situationen runt om Ulricehamnstrakten ser dock lite ljusare ut.

UT - Igår: 10:00

På Avelsås gård får ullen nytt liv

Från klippning, till nystan och egenstickade klädesplagg. På Avelsås gård får ingen ull gå till spillo. Det ser Charlotte Svensson och Christina Nilsson till, som driver garn- och inredningsbutik tillsammans sedan nästan två år tillbaka.

UT - Igår: 10:00

Leif Fjellström: ”Jakt är i första hand en social sak”

"Varför jagar du?”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.