Kristianstadsbladet > Sport

Sunday, 29 March, 04:20

Kristianstadsbladet - I förrgår: 05:00

Så säger tränarprofilerna om nya beslutet: ”Det lät så osannolikt”Seriepremiären i fotboll skjuts upp till mitten av juni och blir en enkelserie för lagen i herrtvåan och damettan. Tränarna i närområdets klubbar hade olika syn på det nya beskedet..
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: säger , tränarprofilernaom nya , beslutetDet , lät, , osannolikt
BT - 20 jun 12 kl. 07:53

Politiker om beslutet: "Det kändes meningslöst"

Först beslut om folkomröstning ? nu beslut om att inte ha folkomröstning.
Kovändningen i kommunfullmäktige var oväntad för alla sidor.

Barometern - 30 jan 14 kl. 06:53

?Med det upplägget kan beslutet inte överklagas?

När beslutet om att stödja näringslivet i Orrefors för att skapa arbetstillfällen fattades hänvisade politikerna till en paragraf om synnerliga skäl i kommunallagen. Men att skapa jobb är inte ett synnerligt skäl, enligt Olle Lundin, professor i förvaltningsrätt vid Uppsala universitet.
– Om syftet är att skapa jobb är det kört.

YLE - 18 sep 14 kl. 04:00

Gröna i Västnyland stöder beslutet att lämna regeringen

Gröna politiker i Västnyland tycks vara rörande eniga om att det är rätt för partiet att lämna regeringen ifall regeringen röstar för en fortsättning för Fennovoimas kärnkraftprojekt i Pyhäjoki i Österbotten. Yle Västnyland ringde runt till lokalpolitiker som alla unisont gav sitt stöd för en regeringssorti.
Sari Huttu-Méling säger att det nu handlar om en samvetsfråga mer än om strategiskt tänkande inför riksdagsvalet.

YLE - 21 jul 16 kl. 12:50

Ryssar uppretade efter CAS-beslutet – Isinbajeva: tack för friidrottsbegravningen

Idrottsskiljedomstolen CAS beslut om att inte tillåta ryska friidrottare att tävla vid OS i Rio de Janeiro väcker starka känslor i Ryssland. Putins talesman, idrottsministern och toppidrottare har redan hunnit kommentera det kontroversiella beslutet. Den ryska nyhetsbyrån TASS skriver att beslutet är politiserat och inte bygger på lagliga grunder.

SmålandsPosten - 27 feb 14 kl. 06:09

?Efter valet river vi upp beslutet?

Alliansens besked är att vuxenpsykiatrin ska flyttas från Sigfridsområdet till Centrallasarettet i Växjö. Men om oppositionen tar över efter valet 2014 blir det inget med det.
– Efter valet river vi upp beslutet.

Trelleborgs Allehanda - 25 apr 14 kl. 15:23

Persson vill att politiker tar beslutet

Arkivfoto: Claes Nyberg
Beslutet att stänga akuten nattetid och dra ner på antalet övervakningsplatser är fattat på fel nivå. Det tycker Catherine Persson (S) som nu begär att beslutet stoppas och prövas mot kommunallagen.
– Beslutet är fattat av en tjänsteman.

Skånskan - 02 nov 15 kl. 09:13

Vill stoppa rivningen – nu överklagas beslutet igen

Malmö I fredags avslog länsstyrelsen begäran om inhibition - det vill säga att beslutet om avhysning inte ska gälla på en gång. Nu har det beslutet överklagats till mark- och miljödomstolen. Malmö stads miljönämnds beslut om att avhysa de migranter som har bosatt sig på en fastighet har varit en het fråga den senaste tiden.

Skånskan - 19 maj 16 kl. 10:48

River upp beslutet om nya Norra skolan

Staffanstorp STAFFANSTORP
Beslutet om att bygga Norra skolan på Trekanten är av så stor vikt för kommunen att det borde tagits i kommunfullmäktige.
Det hävdar Förvaltningsrätten som upphäver kommunstyrelsens beslut. Därmed ger myndigheten David Wittlock (MP) rätt i hans överklagande av att fel instans tog beslutet.

Skånskan - 08 feb 19 kl. 14:55

Eslöv välkomnar beslutet

ESLÖV I Eslövs kommun ser man positivt på att beslutet om bussnedragningarna skjuts på framtiden.
– Vi välkomnar beslutet att de återremitterat ärendet och saktar in i sin brådska, säger kommunstyrelsens ordförande Johan Andersson (S).Reaktionerna mot de planerade neddragningarna av busstrafiken har mötts av starka protester i Eslöv.

YA - 20 nov 13 kl. 11:34

Beslutet kan överklagas ännu en gång

Foto: Anette Sjöstrand
Förra veckan upphävde länsstyrelsen Kiviks Arts tillfälliga bygglov. Verken ansågs inte tillfälliga. Kommunen överväger att överklaga beslutet.

YLE - 09 dec 15 kl. 19:45

Det slutliga beslutet: tre finska skolor i Vasa stänger

Nu kom det slutliga beslutet: tre finska skolor i Vasa stänger nästa läsår. Långdansen kring skolorna i Orrnäs, Vapenbrödrabyn och Brändö är över. - Tyvärr blev det så.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

KIK-profil lämnar efter poängsuccén

Först gick skyttekungen Anton Heikkinen till Södertälje SK. Nu tappar Kristianstads IK även poängstarke backen Amil Krupic till AIK, enligt Kvällspostens uppgifter. Att Krupic är förlorad bekräftas av KIK-ledningen..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

KFUM Pingis är nere i källaren på riktigt

Hösten 2018 spelade KFUM Kristianstad i superettan i bordtennis. Landets näst högsta serie. Hösten 2020, två år senare, kommer klubben att spela i division 3.

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Tommy Svensson: ”Det lär bli tufft att få ihop en tävlingskalender i höst”

Brist på snö och så ett coronaviurus på det. Motorvännerna har, precis som alla andra, fått en jobbig start på 2020. Allt är inställt, eller framflyttat, vilket gör att det kommer att bli tufft att få ihop en tävlingskalender i höst med nödvändiga pauser..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

”Att vara sportjournalist handlar om mer än bara bollar och puckar”

Coronapandemin präglar förstås även veckans sportduell. Att IFK Kristianstad har tappat ett antal nyckelpersoner belyser vi också..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

I coronatider tvingas kartingförarna till tester på hemmaplan

Kartingsäsongen är, precis som all annan idrott, framflyttad. Sveriges främsta förare förbereder sig just nu inför säsongen med tester på Åsum Ring. – Det är lite kallt om händerna, men det är bara att gilla läget, säger Benjamin Törnqvist, som har som mål att köra hem VM-titeln under 2020..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Magnus Hedman: ”Vi planerar att köra EM”

EM i karting ska arrangeras på Åsum Ring den 9–12 juli. Det är åtminstone planen. – Vi kommer att fortsätta förbereda oss för att arrangera evenemanget i juli.

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Fjälkestad ställer in – hur gör ridskolorna?

Efter det nya förbudet mot att arrangera sammankomster med fler än 50 deltagare väljer Fjälkestads Ridklubb att ställa in helgens lokala och regionala tävlingar. – Med de nya bedömningarna som landets samlade experter gör är det viktigt att vi också tar vårt ansvar och ställer in, säger ordföranden Jonas Haak i ett pressmeddelande..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Svensk fotboll har svårt att enas – hur gör Skåne nu?

För mig var det lite skrällvarning på Skånes FF:s beslut att gå emot Svenska Fotbollförbundet och köra igång säsongen som planerat. Men beskedet hann bara landa innan regeringen gick ut med ett nytt förbud mot allmänna sammankomster med fler än 50 personer. Så vad händer nu?

Kristianstadsbladet - Igår: 00:00

Tobias Andersson: ”Mitt mål är fortfarande att kvala till paralympics”

I veckan kom beskedet att OS och Paralympics skjuts upp till 2021. – Det är förstås tråkigt men jag står samtidigt bakom beslutet till 100 procent. Hälsan går först, säger Tobias Andersson, medlem i parapingislandslaget..

Kristianstadsbladet - Igår: 17:52

Skyttedrottningen klar för en återkomst i KHK: ”Roligt av så många skäl”

Skyttedrottningen är tillbaka. Sarah Carlström lämnar Lugi och är klar för en återkomst i Kristianstad HK. – Det är roligt av så många olika skäl, säger KHK-basen Sten Ravhed..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.