YLE > Svenskfinland

Sunday, 29 March, 05:04

YLE - I förrgår: 04:46

Oklart hur hårt osäkerheten drabbar bostadsmarknaden: "30 år i branschen och två finanskriser, men det här är en helt ny situation"Fullständigt stiltje på marknaden eller kanske ingen större katastrof? Vi har frågat tre österbottniska fastighetsförmedlare om deras syn på hur bostadsförsäljningen påverkas av coronaepidemin..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oklarthur , hårt, osäkerheten, drabbar, bostadsmarknaden30 , åri , branschen och två finanskriser men det här är en helt ny situation
YLE - 01 sep 17 kl. 17:23

Oklart vilken hjälp till papperslösa som regeringen vill stoppa

Regeringen har ännu inte kommit med någon närmare definition om i vilka fall det kunde vara illegalt att hjälpa så kallade papperslösa utlänningar som vistas i landet utan tillstånd. I budgetförhandlingarna slog regeringen fast att frågan ska utredas och att en lag eventuellt ska stiftas. - Det vi talar om är främjande av illegal vistelse i landet.

YLE - 02 feb 17 kl. 03:57

Soneras mobilnät äventyrade patientsäkerheten - fem frågor om fjolårets nätverksstrul vid HNS

Patientsäkerheten led när Helsingfors och Nylands sjukvårdsdistrikt (HNS) tog i bruk en ny mobiloperatör i fjol våras. Det visar rapporter som Yle Nyheter har tagit del av. Nya farliga situationer uppkom också på hösten.

Nyheter 24 - 01 jul 12 kl. 20:18

Första Almedalsveckan sen Utöya - men hur blir det med säkerheten?


Det är en av årets största politiska händelser i Sverige. Polisen räknar med tusentals besökare på Gotland under den kommande veckan. Det är dessutom den första Almedalsveckan sen terrorattentaten i Norge.

YLE - 03 jan 14 kl. 07:10

Säkerheten på förbindelsefartyg förbättras

Spela upp klipp på ArenanSäkerhetsfrågor på förbindelsebåtar är på tapeten igen. Trafiksäkerhetsverket Trafi fått in en anmälan om säkerhetsbrister på m/s Satava som trafikerar på Iniörutten. Också Olycksutredningscentralen påpekar säkerhetsbrister i sin rapport.

Expressen - 21 sep 15 kl. 00:54

Oklart om säkerheten höjs inför U2-konsert

Det är oklart om man kommer höja säkerheten kring U2:s konsert på måndagen. De som har biljetter till söndagens inställda konsert och inte kan gå på tisdag får tillbaka sina pengar. – Jag är jättebesviken och framför allt min fru som drömt om det här sedan hon var 17 år, säger Gunnar Bäckman som inte kommer att kunna gå på tisdagens konsert..

Skånskan - 17 jun 16 kl. 06:00

Brister i brandsäkerheten i Stadshallen

LUND Brandsäkerheten i Stadshallen har flera brister.
Förutom problematiska dörrar finns det stora mängder brännbart material i sådana delar av lokalerna som är utrymningsvägar.Räddningstjänsten Syd gjorde en tillsyn i Stadshallen den 31 mars i år.

Skånskan - 15 jul 16 kl. 18:00

Ska öka säkerheten på saltsjöbadet

Barsebäck Ökad säkerhet på stranden. Det är målet när Kävlinge satsar på bad- och turistvärdar på Barsebäcks havsbad. Värdarna går också runt på campingen och tipsar om olika turistmål.

NT - 17 okt 12 kl. 13:40

Oklart hur neddragning drabbar Norrköping

Telia Sonera kapar 2 000 tjänster. Det är oklart hur många svenska jobb, däribland de runt 200 stycken i Norrköping, som berörs..

Kristianstadsbladet - 20 feb 13 kl. 04:06

Rättssäkerheten främst

Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Ett svenskt system med kronvittnen kan vara lockande. Avgörande är att rättvisan inte vittrar sönder.
Kampen mot den grova, organiserade brottsligheten skulle bli effektivare om ett system med kronvittnen införs, anser justitieminister Beatrice Ask (M).

DN - 07 aug 13 kl. 10:21

Oklart hur svenska resenärer påverkas

Storbranden på Nariobis flygplats, JKIA, kan slå hårt mot resenärerna. Men om det drabbar svenskar är ännu oklart..

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 timmar sedan

När får man åka över gränsen och när stoppas man? Polisen svarar på 20 frågor om isoleringen av Nyland

Nyland isolerades från de övriga landskapen i Finland klockan 00.00 den 28 mars för att stoppa coronavirusspridningen. Det innebär att fritidsresor förbjuds och att man får röra sig över gränsen bara om det är nödvändigt.

YLE - 13 timmar sedan

"Vi har det bra med tanke på omständigheterna" - Emil Berglund befinner sig i nerstängt Nya Zeeland

Vasabördiga Emil Berglund och hans flickvän Iina Salminen kommer att tillbringa fyra veckor på en camping i den lilla byn Mahia på Nya Zeelands norra ö eftersom landet stängs ner på grund av Coronaviruset..

YLE - Igår: 12:09

Nya bud: beväringarna kan lämna Nyland efter att gränsen spärrats av

Nya bud: beväringarna kan lämna Nyland efter att gränsen spärrats av. Hundratals beväringar kommer att bistå polisen vid gränserna..

YLE - 16 timmar sedan

Skulpturala eller början på fuktskada? – Platta tak har dåligt rykte

Snyggt och praktiskt, tycker vissa. Fult och opraktiskt, tycker andra. Det platta taket kan nog fungera i vårt klimat, också under en sådan vinter vi har haft, med omväxlande kallt och varmt väder, men taket kräver sitt underhåll..

YLE - 17 timmar sedan

Tre nya bekräftade fall av Coronasmitta i Vasa sjukvårdsdistrikt

Smittkedjorna är kända och läget beskrivs fortsättningsvis som lugnt inom Vasa sjukvårdsdistrikt, och beredskapen är god..

YLE - 20 timmar sedan

Finlandssvenska Anders Skogman seglade över Atlanten och anlände/kom fram till ett stängt Europa – "Hamnkaptenen kontaktade oss och meddelade att vi inte fick ta i land"

Då Anders Skogman med besättning gav sig av från Saint Martin i Karibien den första mars var coronavirusets effekter på samhället ännu inte märkbata i Europa. Med kurs mot Spanien gav de sig iväg och kunde inte ana att de tre veckor senare skulle mötas av stängda hamnar..

YLE - Igår: 15:36

De österbottniska beväringharna kommer inte hem från isolerat Nyland: "Det är nog en väldigt speciell situation"

Sen Filip Forsblom från Esse i Pedersöre ryckte in till Nylands brigad i Dragsvik i början av januari har mycket i livet på brigaden förändrats. Nu är beväringarna uppdelade i tre grupper för att minska smittorisken..

YLE - Igår: 15:15

Överläkare Heikki Kaukoranta: "Ingen risk för att bli smittad utomhus i solen"

Överläkare Heikki Kaukoranta vid Vasa stad svarar på frågor om bland annat själva sjukdomsbilden, förebyggande åtgärder samt smittorisken bland äldre och personer i riskgruppen..

YLE - Igår: 12:09

Beväringarna kan inte lämna Nyland när gränsen spärras av - de som är på permission ska tillbaka på utsatt tid

När Nylands gränser stängs måste alla beväringar stanna kvar i Nyland..

YLE - Igår: 10:47

Pedersöre sänder corona-information via radio

Pedersöre kommun inleder från och med nästa vecka radiosändningar. Orsaken är att man vill nå ut till framför allt de äldre kommuninvånarna med relevant information särskilt under coronaepidemin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.