Expressen > Nyheter

Sunday, 29 March, 16:16

Expressen - 26 mar 20 kl. 04:44

Förslaget: Så ska fler skyddsmasker nå vårdenArbetsmiljöverket utreder möjligheten att godkänna tillverkning icke CE-märkt skyddsutrustning, så att exempelvis skyddsmasker tillverkade av privatpersoner kan nå sjukvården..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
CE

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förslaget, ska , fler, skyddsmasker, , vården
SvD - 13 jul 16 kl. 20:47

Förslaget: Så ska fler lära ut svenska till nyanlända barn

Låt svenska som andraspråk ingå i grundlärarutbildningen. Det föreslår rektorerna för tolv universitet och högskolor som utbildar lärare i en skrivelse till utbildningsdepartementet. Regeringen förbereder en utredning av förslaget, säger ministern Helene Hellmark Knutsson (S)..

Hela Gotland - 11 apr 17 kl. 14:58

S-FÖRSLAGET: 10 000 fler poliser till 2024

Socialdemokraterna vill ha 10 000 fler polisanställda till 2024 och med sitt toppade bud göra slut på kampen om vilket parti som vill stärka polisen mest..

NSD - 31 okt 17 kl. 14:52

Medborgarförslaget: Gör fler parkeringar

Fler parkeringsplatser vid Luleå energi arena..

BT - 11 jun 18 kl. 10:56

M-FÖRSLAGET: Häkta fler misstänkta

Moderaterna presenterar ett tolvpunktsprogram mot gängkriminalitet. Ett förslag är obligatorisk häktning för fler brott än i dag..

NT - 13 okt 19 kl. 15:00

Förslaget kan ge fler trähus i Norrköping

Nu kan det bli aktuellt att bygga fler trähus i Norrköping..

Corren - 14 okt 19 kl. 09:40

Förslaget kan ge fler trähus i Norrköping

Nu kan det bli aktuellt att bygga fler trähus i Norrköping..

DI - 04 mar 16 kl. 10:52

Så ska regeringen få fler att lämna Sverige

Regeringen har i en färsk lagrådsremiss föreslagit att rätten till dagersättning och boende dras in så fort en asylsökande fått nej. Tanken med förslaget är att fler ska lämna Sverige självmant. Det skriver DN..

DI - 18 dec 17 kl. 14:20

SN: Fler pappamånader slår mot företagare

Förslaget att reservera fler månader i föräldraförsäkringen till vardera föräldern räcker inte, tycker både chefsorganisationen Ledarna och Sveriges Kvinnolobby. Kristdemokraterna och Svenskt Näringsliv anser att det går för långt..

SmålandsPosten - 30 sep 19 kl. 22:24

Efter fyra år: Fler cykelpumpar på gång

Fyra år efter medborgarförslaget kommer nu fler cykelpumpar på plats..

Aftonbladet - 15 okt 14 kl. 08:18

Förslaget: Fimpa på fler platser

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Chatta med vår USA-korrespondent om corona i USA

Har du frågor om coronaviruset och spridningen av viruset i USA? Klockan 17.00 chattar Expressens USA-korrespondent Nina Svanberg med er läsare och svarar på era frågor..

Expressen - 15 minuter sedan

Här är fyra positiva besked om coronaviruset i dag

När nästan all rapportering handlar om spridningen av coronaviruset och om allt negativt det leder till kan det vara svårt att inte bli deppig. Och situationen är allvarlig. Men precis som i allt mörker finns alltid ljusglimtar.

Expressen - 15 minuter sedan

119 nya bekräftade fall av coronasmitta i Stockholm

Söndagens rapport visar att ytterligare 119 personer har bekräftats smittade i region Stockholm. 1 657 personer är nu bekräftat smittade av covid-19 i Stockholm och 68 personer har avlidit. I landet har 110 personer dött efter att ha insjuknat i viruset och 3 700 människor bekräftats vara smittade.

Expressen - 15 minuter sedan

Danska kronprinsfamiljen skickar hälsning till folket

I mitten av mars valde danska kronprinsfamiljen att avbryta sin vistelse i Schweiz och bege sig hem till Danmark under coronakrisen.Nu skickar de en videohälsning till det danska folket, skriver BT.– Ni gör en ovärderlig insats, säger kronprins Frederik i klippet..

Expressen - 45 minuter sedan

Thailand stänger ner – kan bli totalt utegångsförbud

Utländska medborgare släpps inte in i Thailand och landets militära ledare uppmanar alla att stanna hemma i en vecka.Om folket inte tar uppmaningen på allvar kan det bli utegångsförbud i hela landet.– Sen coronan kom har jag inte varit ute, säger svenska Karin, 84, i Chiang Mai.

Expressen - 1 timme sedan

Fotbollshjälten smittad – är inlagd på sjukhus

Den turkiska fotbollshjälten Rüstü Reçber har testat positivt för covid-19. Nu vårdas 46-åringen på sjukhus. ”Vi är i chock”, skriver hans fru Isil Reçber på Instagram.

Expressen - 1 timme sedan

Inkontinensskydd används som mask: ”Inte optimalt”

Det råder stor brist på material och skyddsutrustning inom vården just nu. Läget är sådant att flera aktörer, bland annat Södersjukhuset i Stockholm, har börjat tillverka egna visir. Och på ett LSS-boende i samma stad kan personalen behöva använda inkontinensskydd som ansiktsmask.

Expressen - 1 timme sedan

Tegnell: Det vi gör i landet måste ha effekt

Antalet personer som intensivvårdas i covid-19 har minskat de senaste dagarna, säger statsepidemilog Anders Tegnell. Ökningen i antalet äldre som drabbas har stabiliserats.– Det vi gör i landet måste ha en effekt, säger Tegnell..

Expressen - 1 timme sedan

Personalen bryter ihop i tårar – när Mohammad skänker pizza

Här är coronanyheter från landet runt..

Expressen - 1 timme sedan

”Herregud – vilken planet lever vi på?”

Donald Trumps senaste drag i kampen mot coronaviruset förvånar. Enligt källor till ABC ringde USA:s president upp den tidigare baseballspelaren Alex Rodriguez för att be om råd. ”Vilken planet lever vi på?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.