YLE > Finland

Saturday, 28 March, 08:59

YLE - I förrgår: 04:33

Take away eller att stänga är alternativen för restaurangerna i Östnyland - krögare: Alla borde sitta hemma nuTrots kreativa satsningar på hämtmat är framtiden allt annat än rosig för de lokala restaurangföretagarna..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Östnyland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Take, awayeller att , stängaär , alternativenför , restaurangerna, i Östnyland krögare Alla borde sitta hemma nu
YLE - 26 maj 13 kl. 16:46

De gröna vill ha två ledare - och take away-alkohol på krogar

Grönas partikongress kräver att partiet utreder en övergång till ett system med två partiordförande. Förslaget stöddes i omröstningen av 163 delegater, 141 delegater stödde en utvidgad arbetsfördelning mellan partiets ordförande och riksdagsgruppens ordförande. Modellen med två partiordförande används i många rörelser, Miljöpartiet i Sverige till exempel har två språkrör.

Skånskan - 15 sep 18 kl. 10:00

Davidhall får nytt take-away

MALMÖ De boende och företag runt Davidhalls torg har fått en ny take-away-restaurang.
På fredagen öppnade nämligen restaurangparet Andrew Eves och Johanna Haak sitt eget ställe.– Det är roligt att vi nu får chansen att starta vår egen restaurang där vi kan få användning för alla våra idéer, säger Andrew Eves.

Sydsvenskan - 28 jun 19 kl. 11:00

Rena och välavvägda smaker på Khao thai take away

Förståeligt att många vill återvända..

Hela Gotland - 19 mar 20 kl. 09:02

Take away - restaurangernas livlina

Många väljer att dra ner på sina sociala kontakter på grund av corona och det är något som restaurangbranchen tydligt känner av..

YLE - 24 mar 20 kl. 21:09

Åländska kocken Michael Björklund: "Take away är ingen ekonomisk utväg, det är konstgjord andning"

Den åländska kocken Michael Björklund tycker att det är bra att restaurangerna stänger, så att coronaviruset inte sprids i onödan. Men för restaurangbranschen är coronakrisen ett stort bakslag och många företag kommer att gå i konkurs, tror Björklund..

Nya Wermlands Tidningen - 16 sep 18 kl. 20:17

Linda Take vann i leran

Niklas Wassberg var bäst bland herrarna och Linda Take tog sig runt den drygt en mil långa banan snabbast i damklassen i årets Tjurruset..

YLE - 05 feb 15 kl. 11:22

Rekordmånga finländare på Europatouren

Damgolfen i Finland mår bättre än någonsin tidigare. Det menar i alla fall proffsgolfarna på Europatouren som det här året är större till antal än någonsin tidigare. - Vi är många som har känt varandra i tio år.

Supermiljöbloggen - 23 feb 16 kl. 09:36

Kinas plan för 2016: stänga 1 000 kolgruvor

Landet har en alldeles för stor överkapacitet av kol.  I Kina planerar myndigheterna för att stänga ned fler än 1 000 kolgruvor under året. Det handlar om en samlad produktionskapacitet på 60 miljoner ton, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.

Nyheter 24 - 04 okt 15 kl. 16:35

Fightern kastar känga till Svenska folket och kvällspressen: "Det är nu han behöver er"

Titelmatchen mot Daniel Cormier blev en förlust för Alexander "The Mauler" Gustafsson. Efter en fajt utan dess like avgjordes matchen av domarbeslut och Cormier blev utsedd till vinnare. Efter matchen skickades Alexander direkt till sjukhus för hälsoundersökning och kunde därför inte medverka på presskonferensen efteråt.

Dagensanalys.se - 17 nov 16 kl. 11:48

Black Friday och Cyber ​​Monday har blivit favoritdatum i kalendrarna hos många svenskar

Digitaliseringen har banat väg för nya sätt att handla online, och konsumenterna anpassar sig snabbare än någonsin förr. Cyber ​​dagar började som en trend, men den måste nu vara en integrerad del av kampanjarbetet under året om man vill fånga kunderna på nätet. Zalando ser ett tydligt mönster när deras kunder besöker dem under Black Friday och Cyber ​​måndag.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Full fart på båtvarven — många vill ha ut sina båtar tidigare än vanligt

Det blåser en hård, aggressiv och iskall vind västerifrån. Vågorna skvalpar mot båten. En iskall dusch av havsvatten stänker över den öppna snurran då vi styr in mot Bodö och vindriktningen mot oss blir en annan..

YLE - 1 timme sedan

Hemma i din lugna vrå har du tid för Västnylands nyhetstest

Nu när de flesta av oss dragit oss tillbaka kan det vara trevligt med lite sysselsättning, till exempel i form av ett test..

YLE - 2 timmar sedan

Helsingfors borgmästare Jan Vapaavuori: “Det här gäller inte bara Helsingfors, det gäller hela världen”

Jan Vapaavuori är en man som inte hakar upp sig på detaljer utan snarare ser till helheten. Han medger att den rådande coronakrisen har varit en av de största utmaningarna för honom..

YLE - 3 timmar sedan

Kan man infekteras på nytt? Hänger viruset kvar i luften? 7 viktiga frågor om det nya coronaviruset

Forskare försöker nu ta reda på så mycket som möjligt om viruset som orsakar sjukdomen covid-19..

YLE - 10 timmar sedan

Nu är det klart: Nyland isoleras från resten av landet – polisen börjar kontrollera gränserna

Nyland isoleras för att stoppa virusspridningen. Beslutet är exceptionellt i och med att gränserna inte stängts i fredstid tidigare..

YLE - 17 timmar sedan

Riksdagen godkände regeringens nya förslag om att isolera Nyland – statsminister Marin: "Begränsningarna börjar gälla redan i dag"

Riksdagen har godkänt regeringens förslag om att isolera Nyland från resten av landet. Riksdagen behandlade frågan fram till klockan 22.39 på fredagskvällen..

YLE - 17 timmar sedan

Grundlagsutskottet godkände regeringens nya förslag om att isolera Nyland – statsminister Marin: "Begränsningarna börjar gälla redan i dag"

Riksdagens grundlagsutskott stöder nu regeringens förslag om att isolera Nyland från resten av landet..

YLE - 17 timmar sedan

Grundlagsutskottet godkände regeringens nya förslag om att isolera Nyland – kan ännu ros i land i kväll, vi följer läget

Riksdagens grundlagsutskott stöder nu regeringens förslag om att isolera Nyland från resten av landet..

YLE - 13 timmar sedan

Uppgifter till Yle: Finland avbryter operation i Irak – flera andra länder drar också sig ur

Yle har fått tag på information om att Finland tillfälligt drar ur sig ur en operation mot terrorism i Irak..

YLE - 14 timmar sedan

Coronakontrollen på Helsingfors-Vanda flygplats skärps – alla måste fylla i förhandsformulär

Det är striktare regler som gäller från och med nu. Vi följer med resenärerna från att de stiger på planet i det andra landet, tills de lämnar flygplatsen, säger Ahti Kurvinen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.