Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 03 April, 13:43

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 04:22

Blandat på asiatiska börsernaTokyobörsen tog ett kliv tillbaka vid torsdagens öppning, när investerarna plockade hem vinster från de senaste dagarnas uppgångar. Nikkei 225 backade 3,1 procent i den tidiga handeln, medan det bredare Topix backade 2,6 procent. "Stigningen hos amerika.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Topix

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blandat, asiatiska, börserna
Affärsvärlden - 29 apr 14 kl. 09:33

Blandat på Asienbörserna

De asiatiska börserna har handlats blandat på tisdagen, men likviditeten har varit tunn eftersom de japanska börserna hållit helgstängt..

Affärsvärlden - 20 dec 13 kl. 08:33

Blandat på Asienbörserna

De asiatiska börserna handlades blandat på fredagen. Kurserna i Kina backade tillbaka, medan börsen i Tokyo handlades i det oregelbundna..

Affärsvärlden - 09 maj 14 kl. 08:37

Blandat på Asienbörserna inför helgen

De asiatiska börserna har handlats blandat på fredagen. I Japan steg Nikkei, medan humöret var sämre på det kinesiska fastlandet..

Affärsvärlden - 20 maj 14 kl. 08:36

Blandat på Asienbörserna

De asiatiska börserna utvecklades blandat under tisdagens handel..

Affärsvärlden - 03 jul 14 kl. 09:02

Blandat på Asienbörserna

De asiatiska börserna handlades blandat under onsdagen, i väntan på viktig statistik från USA som är en stor handelspartner för regionen. Inköpschefsindex för tjänster, PMI, stod i centrum under dagen..

Affärsvärlden - 21 jul 14 kl. 10:11

Blandat på Asienbörserna

De asiatiska börserna handlades blandat under måndagen. Geopolitisk oro stod fortsatt på agendan och Nikkei har hållit stängt till följd av en nationell högtid i Japan..

Affärsvärlden - 17 okt 14 kl. 08:43

Blandat på Asienbörserna

De asiatiska börserna har utvecklats blandat under fredagen. Wall Street stängde oförändrat, och lämnade därmed ingen tydlig riktning för handlarna..

Affärsvärlden - 03 feb 15 kl. 09:22

Blandat på Asienbörserna

De asiatiska börserna handlades blandat på tisdagen. Kina tog igen gårdagens tapp medan Japan fortsatte backa. Australien steg på oväntat penningpolitiskt besked..

Affärsvärlden - 25 feb 15 kl. 09:10

Blandat på Asienbörserna

De asiatiska börserna handlades blandat på onsdagen med nedgångar i Kina och Japan men uppgångar i Taiwan, Singapore och Indien..

Affärsvärlden - 03 mar 15 kl. 09:32

Blandat på Asienbörserna

De asiatiska börserna handlades blandat. Japanska index var i stort sett oförändrade medan Kina och Australien backade, den senare på centralbanksbesked..

Affärsvärlden - 28 jan 16 kl. 09:01

Blandat på Asienbörserna

De asiatiska börserna handlades blandat under torsdagen medan marknaden försökte tolka den amerikanska centralbankens duvaktiga besked i går kväll..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Myndigheter håller pressträff om viruset

Även i dag hålls en myndighetsgemensam pressträff om coronaviruset. De som deltar i dag är Anders Wallensten, biträdande statsepidemiolog vid Folkhälsomyndigheten, Johanna Sandwall och Thomas Lindén, krisberedskapschef respektive avdelningschef vid Soci.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fasth stannar i Växjö

Viktor Fasth har skrivit på för ytterligare en säsong i SHL-laget Växjö. Det blir hockeymålvaktens sjunde i klubben. Han återvände till Växjö 2017 efter en tid i KHL.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Därför sänks din återbäringsränta

Coronaviruset drabbar nu också våra pensioner. Så här påverkas du när pensionsbolagen nu sänker sina återbäringsräntor. Flera pensionsbolag har sänkt sina återbäringsräntor.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Män som lurade gamla med karttrick döms till tre års fängelse

Deras mobiltelefoner avslöjade var de varit..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Man gripen – misstänks ha planerat terrorbrott

En 26-årig man har gripits i danska Ålborg, misstänkt för att ha varit delaktig i planeringen av terrorbrott. Mannen greps i ett koordinerat tillslag, meddelar Köpenhamnspolisen. Gripandet är kopplat till den stora polisinsats sin genomfördes i mitten a.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lennart Johanssons pokaler auktioneras ut

Minnessaker från Lennart Johanssons liv inom fotbollen går nu under klubban. Det är Bukowskis som säljer bland annat pokaler, medaljer och minnesmärken från OS, Internationella fotbollsförbundet och Europeiska fotbollsförbundet. Johansson, som gick bort.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Merkel på jobbet igen efter karantän

Tysklands förbundskansler Angela Merkel kan nu lämna sin lägenhet i Berlin för första gången på två veckor. Hon har varit i karantän under den tiden sedan hon träffat en läkare som visade sig vara smittad med coronaviruset. Merkel går därmed till jobbet.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Dansk ersätter Axnér i Lugi

Lugi har hittat en ersättare till tränaren Tomas Axnér, som ska bli förbundskapten för de svenska handbollsdamerna. Det är dansken Marc Uhd som närmast kommer från norska Nærbø och blev vald till Årets tränare i Norge i fjol. 33-åringen har skrivit på f.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Medborgarförslag kan lösa p-problemen för Hembygdsparken

Kommunen utreder fler p-platser utmed Danielslundsgatan..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Långsammare virusspridning i Tyskland

Över 80 000 personer konstaterats smittade i Tyskland och drygt 1 000 personer har avlidit. De åtgärder som har satts in i Tyskland för att sakta ner smittspridningar är verkningsfulla, anser myndighetsföreträdare. – Vi ser att spridningen av viruset gå.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.