Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 03 April, 00:13

Jönköpingsnytt - 25 mar 20 kl. 11:17

Erbjuder tomma hotellrum till äldreDen rådande situationen med smittspridningen av coronaviruset gör att flera hotell i Jönköpings län står med tomma rum. Hotellkedjan Elite börjar nu hyra ut rum till billigare pris till personer som är 70 år eller äldre samt vårdpersonal i behov av evakueringsboende.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköpings, Elite

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erbjuder, tomma, hotellrumtill , äldre
Jönköpingsnytt - 25 mar 20 kl. 11:17

Erbjuder tomma hotellrum till äldre

Den rådande situationen med smittspridningen av coronaviruset gör att flera hotell i Jönköpings län står med tomma rum. Hotellkedjan Elite börjar nu hyra ut rum till billigare pris till personer som är 70 år eller äldre samt vårdpersonal i behov av evakueringsboende.
.

Expressen - 26 mar 20 kl. 15:28

Ica lanserar ny app – erbjuder mat till äldre

Matbutikerna letar nya grepp för att äldre ska kunna handla mat i coronatider.Nu lanserar Ica en särskild app för riskgrupper..

Sydsvenskan - 26 sep 11 kl. 11:32

Fler tomma och fulla rum i Malmö

Foto: Ingemar D Kristiansen
Malmö har haft fler tomma hotellrum i år än samma tid förra året.
Den ökade efterfrågan på hotellrum i Malmö och Sockholm hjälpte inte ? beläggningen har minskat sedan förra året.

Kristianstadsbladet - 09 aug 12 kl. 09:32

Falska fotbollsungdomar lurar äldre

Ungdomarna påstår att de kommer från KFF och erbjuder främst äldre olika tjänster. ? Tro inte på dem, de har inget med oss att göra, säger föreningens talesman Jonas Nilsson.

Vimmerby Tidning - 23 jan 20 kl. 07:00

Använder företag för att lura äldre

Ett företag som erbjuder främst äldre villaägare att spola vattenrören i huset anger Vimmerby Energi- och Miljö som uppdragsgivare..

Cornucopia - 18 jan 20 kl. 13:08

Butiksdöden på bild: Tomma lokaler i Kungsmässan - och snart blir minst tre till tomma

Dags för lite foton med en butiksdödanekdot från gräddhyllan Kungsbackas köpcentrum Kungsmässan. Flera lokaler gapar tomma både i den äldre och i den nyss färdigställda delen, och inom kort kommer ytterligare tre lokaler gapa tomma - Macforum, konkursade Teknikmagasinet och GameStop.
Kungsmässans nya del.

Skånskan - 01 aug 18 kl. 14:00

Lägenheter står tomma trots kö

HÖRBY Trots att det står tomma servicelägenheter på Källhagaområdet måste de äldre i kommunen köa för att få en lägenhet där.
Samtidigt kommer det larmrapporter om att det har blivit oroligt i området.De 51 servicelägenheterna ligger bredvid det särskilda boendet Källhaga på Byggmästaregatan i Hörby, och ägs och förvaltas av Hörby kommun.

HBL - 24 mar 15 kl. 06:00

Jessica hjälper äldre i vardagen

Seniorer ska inte behöva skämmas över att de behöver stöd och hjälp i vardagen, säger Jessica Laiho. Hon har grundat en ny väntjänst som erbjuder sällskap och stöd i vardagen för ensamma äldre.Vänner, social gemenskap och aktivitet ger livet mening och håller människan friskare också på äldre dagar.

Kristianstadsbladet - 21 feb 13 kl. 11:00

Skolbänkar gapar tomma

Foto: Tommy Svensson
Nästa läsår gapar skolbänkar tomma. Kristianstad har hundratals fler utbildningsplatser i gymnasiet än det finns elever.
När skolorna i Kristianstad förbereder sig inför nästa läsår erbjuder de hundratals fler utbildningsplatser än det finns sökande.

News55 - 19 maj 16 kl. 16:19

Oseriösa hantverkare i farten – Polisen: ”Äldre personer främst drabbade”

I samband med att vi går mot varmare temperaturer får flera husägare oväntade besök av hantverkare som erbjuder sig att ta en titt på husets skick. Hantverkaren erbjuder sig sedan att exempelvis lägga om taket på huset till en summa på hundratusentals kronor. Men jobbet kan visa sig vara allt annat är bra utfört.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Larmades om brand vid Ica Maxi

På torsdagskvällen fick polis och räddningstjänst rycka ut till en brand nära Ica Maxi.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Karolin om läget i Indien: ”Känner mig isolerad”

Karolin Ring från Jönköping volontärarbetar högt uppe i bergen i Indien. Hela landet är under karantän till den 15 april. Staden hon befinner sig vid var isolerad redan innan, och nu har läget förvärrats.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Offentlig gudstjänst – då säger biskopen nej

I rådande läge anser jag att det är svårt att motivera offentliga gudstjänster.
Det säger biskop Fredrik Modéus efter att Svenska kyrkan beslutat sig för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer fullt ut.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Kraftig blåst i länet orsakar flera olyckor: ”Vi har kontroll”

De kraftiga vindbyar har orsakat flera olyckslarm under torsdagen. Omkullblåsta träd blockerar vägar, vilket orsakar trafikstörningar. Nu uppmanar räddningstjänsten till försiktighet i trafiken under kvällen.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Kommunens krisdrag: Flera nya satsningar

Coronapandemin har slagit hårt mot det svenska samhället, så även mot Jönköpings kommun.
Nu har den politiska koalitionen presenterat en reviderad budget för 2020, ett budgetförslag som innehåller flera olika satsningar för att lindra effekterna av coronakrisen.
– Ändringarna vi lägger fram tycker vi är nödvändiga i läget som råder, säger Ann-Marie Nilsson, ordförande i kommunstyrelsen.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Träd över vägen - stor påverkan på trafiken

Ett träd som välte över väg 132 mellan Järsnäs och Lekeryd orsakade en del problem under torsdagen.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Välkommen ökning på Jönköping Airport

Trots att utbrottet av Covid-19 rasar som värst så rullar fraktverksamheten på Jönköping Airport vidare, precis som innan. Nu är det dessutom klart att Time:Matters, en av tre fraktoperatörer på flygplatsen, ökar mängden gods som ska transporteras med upp till 6.000 kilo i veckan.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Klart i dag: Vätternrundan ställs in

Vätternrundan har genomförts årligen sedan 1966. Men nu kommer beskedet att årets upplaga ställs in på grund av coronaviruset.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Landslagsspelare stannar i HV71

Flera tongivande spelare är redan klara för en fortsättning. Nu har även Michelle Löwenhielm och HV71 kommit överens om en kontraktsförlängning.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Nya ägarna kan ta över före påsk

På torsdagen meddelade Konkurrensverket att de inte hade några invändningar om att Amedia och Mittmedia köper tidningskoncernen Hall Media.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.