Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 30 March, 08:46

Jönköpingsnytt - 23 mar 20 kl. 17:29

Full polis knäppte upp byxorna på julfestPå en julfest blev en polisman väldigt berusad och när han stod i matkön började han knäppa upp byxorna.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Full, polis, knäppteupp , byxorna, julfest
Jönköpingsnytt - 23 mar 20 kl. 17:29

Full polis knäppte upp byxorna på julfest

På en julfest blev en polisman väldigt berusad och när han stod i matkön började han knäppa upp byxorna.
.

DalaDemokraten - 20 sep 17 kl. 18:00

Polis släppte iväg tjuvar och stöldgods - nu internutreds polisen

En boende i Björbo utsattes för någon vecka sedan för ett inbrott i sin sommarstuga i samma trakt. Dagen därpå fann man tjuvarna och stöldgodset i en bil i Grangärde. Polisen kom till platsen - men släppte efter en stund iväg både tjuvar, bil och stöldgods.

Dalarnas tidningar - 20 sep 17 kl. 18:00

Polis släppte iväg tjuvar och stöldgods - nu internutreds polisen

En boende i Björbo utsattes för någon vecka sedan för ett inbrott i sin sommarstuga i samma trakt. Dagen därpå fann man tjuvarna och stöldgodset i en bil i Grangärde. Polisen kom till platsen - men släppte efter en stund iväg både tjuvar, bil och stöldgods.

Kristianstadsbladet - 03 feb 14 kl. 17:08

Tysk polis släppte mordmisstänkta


De två bröder som misstänks ha mördat en 25-årig man i Halmstad i november greps i Tyskland redan sex dagar efter dådet - men duon släpptes eftersom polisen i München inte visste att de var misstänkta för mord. Den europeiska arresteringsordern kom först dygnet efter att de släppts, rapporterar TV4 Nyheterna Halland. - De hade kunnat vara här vid det här laget, och det hade varit en långt framskriden rättegång nu eller till och med en avslutad sådan, säger Lars Hamrén vid grova brottsroteln i Halland till tv-kanalen.

BT - 03 feb 14 kl. 17:10

Tysk polis släppte mordmisstänkta

De två bröder som misstänks ha mördat en 25-årig man i Halmstad i november greps i Tyskland redan sex dagar efter dådet - men duon släpptes eftersom polisen i München inte visste att de var misstänkta för mord. Den europeiska arresteringsordern kom först dygnet efter att de släppts, rapporterar TV4 Nyheterna Halland. - De hade kunnat vara här vid det här laget, och det hade varit en långt framskriden rättegång nu eller till och med en avslutad sådan, säger Lars Hamrén vid grova brottsroteln i Halland till tv-kanalen.

Aftonbladet - 12 jul 13 kl. 17:04

Polis togs med byxorna nere ? gick fri

DN - 12 apr 15 kl. 15:47

Polis räddade cyklister från att krossas av tåg


En katastrof avvärjdes med bara sekunder i cykeltävlingen Paris-Roubaix. Bommarna fälldes ner över tätklungan när åkarna passerade en järnvägsövergång. Flera av åkarna vräkte sig fram och rundade bommarna.

UNT - 03 feb 14 kl. 17:08

Tysk polis släppte mordmisstänkta

Två bröder som misstänks ha mördat en 25-årig man i Halmstad i november greps i Tyskland redan sex dagar efter dådet - men duon släpptes eftersom polisen i München inte visste att de var misstänkta för mord.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 14 kl. 17:12

Tysk polis släppte mordmisstänkta

De två bröder som misstänks ha mördat en 25-årig man i Halmstad i november greps i Tyskland redan sex dagar efter dådet — men duon släpptes eftersom polisen i München inte visste att de var misstänkta för mord. Den europeiska arresteringsordern kom först dygnet efter att de släppts, rapporterar TV4 Nyheterna Halland..

NT - 03 feb 14 kl. 17:08

Tysk polis släppte mordmisstänkta

De två bröder som misstänks ha mördat en 25-årig man i Halmstad i november greps i Tyskland redan sex dagar efter dådet - men duon släpptes eftersom polisen i München inte visste att de var misstänkta för mord. Den europeiska arresteringsordern kom först dygnet efter att de släppts, rapporterar TV4 Nyheterna Halland..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

En av tio vd:ar i länet är kvinna

Männen dominerar styrelserna i länets större företag. Endast 15 procent av ledamöterna är kvinnor. Av vd:arna är 9 procent en kvinna.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Kommunen söker extrapersonal

Kommunen har öppnat upp en egen rekryteringsenhet.
– Vi måste ha en beredskap för olika scenario, säger Sven Rydell, näringslivschef på Jönköpings kommun
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Junedalsskolan stänger - personal smittad

Junedalsskolan stänger för distansundervisning.
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Tävlingsverksamheten ställs in för ridsporten

Svenska Ridsportförbundets beslutade under lördagen att all tävlingsverksamhet ställs in till och med den 31 maj.
– Vi hade redan innan beslut kom bestämt oss för att ställa in tävlingar ett tag framöver, säger Lina Bjerke ordförande i Jönköpings fältrittklubb.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Så betygsätter Jnytt HV-spelarnas säsong

Säsongen är officiellt avslutad. HV71 hamnade till slut på en femteplats i SHL-tabellen med 89 inspelade poäng – men något slutspel blev det aldrig.
Det har blivit dags att betygsätta spelarnas säsong, vilka har gjort imponerat stort och vilka har floppat?

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Keolis åberopar force majeure

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Mönstring och antagningsprov stoppas

Rekryteringsmyndigheten stänger sin prövningsverksamhet till polisutbildningen och för mönstring till värnplikt. Beslutet gäller fram till 20 april.
.

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

SAM-hjälps sändningar stoppade

SAM-hjälp har sedan tidigare fått stänga sin butik och inlämning och nu har man även svårt att nå ut med sina hjälpsändningar runt om i Europa. – Vi vill absolut inte äventyra säkerheten för våra chaufförer, säger Jörgen Ruther på SAM-hjälp.
.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Allergi eller covid-19 – så ska du agera

Våren har kommit tidigt i år och pollensäsongen har redan startat. Frågan är – hur vet man om ens symtom beror på pollenallergi eller covid-19?
.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Jobbar du hemifrån i dessa coronatider?


.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.