Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 08 April, 17:11

Jönköpingsnytt - 24 mar 20 kl. 10:48

Här är eventen som ställs inDet nya coronaviruset sprider sig. I Jönköping ställs flera evenemang och tävlingar in. Här är listan på inställda och framflyttade event samt andra verksamheter som påverkas.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är eventensom , ställsin
News55 - 21 mar 20 kl. 11:45

Seniorevent ställs in i vår

Att Seniormässans arrangemang ställs in är ett beslut man tagit efter att Folkhälsomyndigheten beslutade att förbjuda evenemang med över 500 deltagare.
-Vi följde givetvis utvecklingen redan innan i och med att många av våra besökare utgörs av riskgruppen 60+. Vi förstår givetvis allvaret och accepterar att samhällshälsan måste stå i fokus just nu och en tid framöver, säger Leon Giannaridis, General Manager (operativt ansvarig) på Seniormässor AB och fortsätter: -Men det känns givetvis jättetrist då vi under en lång period har arbetat hårt för att få ihop våra SeniorEvent på bästa sätt med allt från intressanta utställare, inspirerande scenprogram och roliga aktiviteter.

Barometern - 14 aug 14 kl. 20:15

?Det är en fördel att jag inte varit aktiv inom sporten?

Tobias Borger, 44, är mannen som kommit in från sidan och skapat en folkfest utan motstycke i sydöstra Sverige. Man kan tänka sig att de flesta andra ”platschefer” för Ironman-eventen runt om i världen är tidigare aktiva som kan sporten utan och innan, kommunicerar med de toppaktiva och är ett välkänt ansikte medialt. Tobias Borger passar inte riktigt in i den bilden.

Barometern - 14 aug 14 kl. 20:15

?Det är en fördel att jag inte varit aktiv inom sporten?

Tobias Borger, 44, är mannen som kommit in från sidan och skapat en folkfest utan motstycke i sydöstra Sverige. Man kan tänka sig att de flesta andra ”platschefer” för Ironman-eventen runt om i världen är tidigare aktiva som kan sporten utan och innan, kommunicerar med de toppaktiva och är ett välkänt ansikte medialt. Tobias Borger passar inte riktigt in i den bilden.

Supermiljöbloggen - 19 sep 14 kl. 07:55

Över 100 000 kommer att demonstrera för klimatet i New York i helgen

I helgen kommer världens statschefer att besöka New York för att prata om klimatet. Över 100 000 personer beräknas samlas för att demonstrera för klimatet, skriver Fossil Free. Samtidigt ordnas över 2000 demonstationer runt om i världen av över 1400 organisationer.

Dagensanalys.se - 16 feb 16 kl. 08:00

Evenemang erbjudes

I min förra artikel-isch skrev jag att frågan om intressanta evenemang ofta kommer upp och ställde därmed frågan till dig, vilka evenemang inom kommunikation och marknad kan du tipsa om. Och gissa om jag fick många svar! Här kan du ta del av ett antal av dem.

PrivataAffärer - 30 mar 20 kl. 10:29

”Betsson och Kindred för billiga för att ignorera”

Det menar Nordea Markets i en analys och genomgång av flera bolag i sektorn, vilket Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat om i kortare telegram tidigare på måndagen. Även om Betsson har sina fel och brister så har aktien nu blivit för billigt för att ignorera, enligt Nordea. Betsson uppgraderas därför till köp med riktkurs 60 kronor.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

E-tjänst för ansökan om karensavdrag öppnad


Den 11 mars slopade regeringen med omedelbar verkan karensdagen. Igår öppnade Försäkringskassans e-tjänst.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Covid-19: ”Vi kommer att se en brantare kurva”

– Vi har hållit på i fyra-fem veckor nu och så här långt har vi klarat av det bra. Men framför oss har vi en tuff period och vi räknar också med att vi kommer se en brantare kurva då fler insjuknar i covid-19.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Nu försvinner myntbetalningen

Antalet parkeringsautomater halveras – och myntbetalningen försvinner. Senare under 2020 kommer den som betalar parkering märka en del förändringar.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Efter coronafallen – Junedalsskolan öppnar igen

Efter att två lärare på Junedalsskolan drabbats av coronaviruset beslutade skolan att stänga ned sin verksamhet för distansundervisning. Efter påsklovet kommer skolan delvis öppna igen och viss undervisning kommer bedrivas i lokalerna.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Live-TV 13.15: Kommunen ger det senaste om corona

Varje onsdag har Jönköpings kommun presskonferens för att redogöra för det senaste i arbetet med coronaviruset och smittade av covid-19. Du kan se presskonferensen här med start klockan 13.10.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Hall Media får ny vd och styrelse

Nu står det klart att Mikael Nestius från Bonnier News går in som ny vd för Hall Media. Han tillträder i dag, den 8 april, och blir också en del av den nya styrelsen för tidningsbolaget.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Kulturallians stöttar med åtgärdspaket


På kort tid har Sveriges kulturliv lamslagits på grund av coronaviruset. Men Jönköpings kommun kan bidra till att mildra effekterna. Ideell kulturallians har tagit fram förslag till åtgärder för att öka förståelsen för kulturens utsatta läge och föreslår bland annat hyresfria månader och riktade krispaket för att möta tappade intäkter.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Dagens fråga: Tänker du på att hålla avstånd?

Nu i coronatider är det viktigt att hålla avstånd.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Kastade in brunnslock genom fönsterruta

Under natten rapporterades ett brott av det ovanligare slaget. Någon hade nämligen kastat in ett mindre brunnslock genom en fönsterruta på en företagslokal.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Nu krävs digital ansökning för att få skolskjuts

Nu lämnar utbildningsförvaltningen i Jönköpings kommun sitt gamla skolskjutssystem. I samband med nytt entreprenörsavtal, gällande bussarna, ska vårdnadshavare skicka in sin ansökan digitalt senast 15 april. Annars garanteras ingen plats till höstterminen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.