Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 03 April, 09:29

Jönköpingsnytt - 25 mar 20 kl. 12:18

Frontalkrock – en förd till sjukhusEn lastbil och en personbil var under onsdagen inblandade i en frontalkrock på Grännavägen i Huskvarna.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Grännavägen, Huskvarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frontalkrocken , fördtill , sjukhus
Expressen - 06 maj 16 kl. 17:15

Tre bilar i frontalkrock – fyra till sjukhus

Flera bilar var på fredagseftermiddagen inblandade i en omfattande olycka i Falkenberg. Fyra personer har förts till sjukhus. – Det är en frontalkrock där tre personbilar har kolliderat.

Expressen - 24 apr 17 kl. 15:32

Två bilar i frontalkrock – två till sjukhus

På måndagseftermiddagen har två bilar frontalkrockat i Biskopsgården i Göteborg.– Vi har fått uppgifter från platsen att det är en frontalkrock, men jag har inga uppgifter om personskador, säger Ulla Brehm, presstalesman vid polisen i region Väst.Två personer har förts till sjukhus, uppger SOS Alarm.

Expressen - 27 maj 18 kl. 19:23

Våldsam frontalkrock – flera till sjukhus

Flera personer har förts till sjukhus efter en våldsam frontalkrock i Bengtsfors kommun.Totalt fyra personer färdades i bilarna, varav flera uppges vara allvarligt skadade.– Vägen är helt avstängd i väntan på bärgningsarbetet, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

GT - 13 feb 19 kl. 07:23

Bilar i frontalkrock – två till sjukhus

Två personbilar har kolliderat i närheten av Hunnebostrand.– Det är en frontalkrock. Två personer är avförda till sjukhus, säger Jimmy Göransson, insatsledare vid räddningstjänsten i Sotenäs kommun.

Expressen - 13 jul 15 kl. 11:49

Två bilar i frontalkrock – två till sjukhus

Två personbilar har krockat med varandra vid Kållandsö norr om Lidköping. – Det handlar om en frontalkrock och två personer ska ha klagat över smärtor i bland annat nacken, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland..

Aftonbladet - 05 jan 20 kl. 13:33

Nio personer i frontalkrock – en till sjukhus

▸ Två bilar var på söndagen inblandade i en olycka i Hagfors. Enligt NWT rör det sig om en frontalkrock..

GöteborgsPosten - 15 sep 12 kl. 10:24

Frontalkrock ? två till sjukhus

Två personer har körts till sjukhus efter en trafikolycka vid Gasklockan..

Expressen - 07 nov 14 kl. 12:12

Två bilar i frontalkrock – kvinna till sjukhus

Två personbilar frontalkrockar öster om Ballingslöv under fredagen. I samband med olyckan får en kvinna i 30-årsåldern föras med ambulans till sjukhus. – Troligtvis har någon av bilarna kommit över på fel sida, säger Maya Forstenius, informatör vid Skånepolisen..

Expressen - 25 mar 17 kl. 13:56

Svår frontalkrock – fyra till sjukhus

Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till en trafikolycka utanför Tomelilla.Enligt larmet har två personbilar frontalkrockat.– Enligt räddningstjänsten ska man klippa upp taket på en av bilarna, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 05 jan 18 kl. 12:29

Bilar i frontalkrock – tre till sjukhus

Två bilar har frontalkrockat på väg 95 i Boliden.Tre personer har förts med ambulans till sjukhus.– Det var helt stopp i trafiken, säger Markus Isacson, kommunikatör vid polisen i region Nord..

Expressen - 01 feb 18 kl. 19:10

Två bilar i frontalkrock – en till sjukhus

Två bilar har frontalkrockat på en väg utanför Eskilstuna.En man har förts till sjukhus med okända skador.– Han fick klippas loss från bilen, säger Tobias Persson, vakthavande befäl vid Sörmlandspolisen..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 21 timmar sedan

Nyhetsminuten – torsdag 2 april

Nyhetsminuten ger dig de senaste händelserna och snackisarna i Jönköping, sammanfattade på en minut. Podden släpper nya avsnitt fem dagar i veckan, från måndag till fredag. Här kan du lyssna på dagens avsnitt.

Jönköpingsnytt - 45 minuter sedan

Studie visar: E4:an kan bli plats för bostäder

Hur påverkar egentligen E4:an Jönköpings kommun? Hur många nya bostäder skulle det kunna byggas om hela E4:an flyttades? Och vad händer om bara vissa sträckor försvinner?

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Har du någon anhörig som bor på äldreboende?

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

TV: Förskolebarn sprider ljus i coronakarantän

Mitt bland alla dystra nyheter om den växande coronapademin finns trots allt ljusglimtar – enskilda personer som gör livet lite lättare för åldringar eller personer som sitter i karantän.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Patient dog i sitt hem efter läkarbesök

En patient i Jönköpings län som sökte hjälp hos vårdcentralen för bröstsmärta borde enligt riktlinjerna ha fått en akutremiss till sjukhuset, men så blev det inte. Patienten dog plötsligt i sitt hem ett dygn senare.
Region Jönköpings län anmäler nu händelsen för prövning enligt lex Maria.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Larmades om brand vid Ica Maxi

På torsdagskvällen fick polis och räddningstjänst rycka ut till en brand nära Ica Maxi.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Karolin om läget i Indien: ”Känner mig isolerad”

Karolin Ring från Jönköping volontärarbetar högt uppe i bergen i Indien. Hela landet är under karantän till den 15 april. Staden hon befinner sig vid var isolerad redan innan, och nu har läget förvärrats.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Offentlig gudstjänst – då säger biskopen nej

I rådande läge anser jag att det är svårt att motivera offentliga gudstjänster.
Det säger biskop Fredrik Modéus efter att Svenska kyrkan beslutat sig för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer fullt ut.
.

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Kraftig blåst i länet orsakar flera olyckor: ”Vi har kontroll”

De kraftiga vindbyar har orsakat flera olyckslarm under torsdagen. Omkullblåsta träd blockerar vägar, vilket orsakar trafikstörningar. Nu uppmanar räddningstjänsten till försiktighet i trafiken under kvällen.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Kommunens krisdrag: Flera nya satsningar

Coronapandemin har slagit hårt mot det svenska samhället, så även mot Jönköpings kommun.
Nu har den politiska koalitionen presenterat en reviderad budget för 2020, ett budgetförslag som innehåller flera olika satsningar för att lindra effekterna av coronakrisen.
– Ändringarna vi lägger fram tycker vi är nödvändiga i läget som råder, säger Ann-Marie Nilsson, ordförande i kommunstyrelsen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.