BT > Nyheter

Sunday, 05 April, 11:01

BT - 26 mar 20 kl. 04:00

Ingen medarbetare i Borås stad ska tystasRädsla för att tala ut om vad man tycker ska inte förekomma i Borås stad. Tvärtom är det viktigt att medarbetare säger sin mening, skriver Borås stads förvaltningschefer, de kommunala bolagens vd:ar och stadsdirektören Svante Stomberg..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Svante Stomberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen medarbetarei , Boråsstad ska , tystas
Kristianstadsbladet - 09 dec 18 kl. 21:00

Tystnadskultur inom vården – ”Viktigt att inte medarbetare tystas ned av informella ledare”

Anställda måste våga rapportera händelser som de upplever som missförhållande. Personen ska inte kunna tystas av starka medarbetare. Det är slutsatsen efter en lex Sarah-anmälan..

SvD - 16 feb 17 kl. 21:05

Lavrov förvånad när reportrar kördes ut: ”Varför tystas de?”

Det med spänning emotsedda mötet mellan USA:s nye utrikesminister Rex Tillerson och Rysslands Sergej Lavrov på torsdagen startade med irritation. Journalister som ställde frågor om rysk inblandning i amerikansk politik tystades ner av Tillersons medarbetare – ett tecken på att nerverna i Washington ligger utanpå..

DI - 24 sep 18 kl. 18:55

”Metoo”-härva på SHB – försöktes tystas ned av ledningen

Ett antal kvinnliga assistenter på Handelsbanken har utsatts för kränkningar av en bankchef och hans närmaste medarbetare. Fallet, som uppdagades i spåren av metoo-rörelsen, har varit känt i bankens högsta ledning men har tystats ner, enligt källor till Di..

BT - 29 maj 14 kl. 21:54

Skrämmande miljö på skola i Borås

Under lång tid har jag fått höra hur en av Borås skolor används som en persons enskilda inkomstförrättning. Rektorn på skolan använder sig av härskartekniker och system för att gynna dem som gör som hen vill och säger. Personalen kryper på knäna för att de inte får den hjälp de behöver.

BT - 31 mar 17 kl. 10:30

Murguz tillbaka på Hässleholmen: Låt er inte tystas av medelklasscharmen

”Skulle Borås Tidning vara så snäll att ge en prenumeration till våra politiker, så att de börjar förstå vad folk menar med att de är otrygga?”.

SVT - 18 maj 17 kl. 20:14

Jemens första kvinnliga rappare vägrar tystas

Hon är från ett land i krig, och bor nu i Saudiarabien där hon varken kan spela in musik eller uppträda. Men Jemens första kvinnliga rappare Amani Yahya fortsätter resa världen runt för att sprida sitt budskap om kvinnors rättigheter. I Sverige spelar hon tillsammans med Daniel Adams-Ray och ADL på Kulturhuset i Stockholm..

DN - 03 dec 18 kl. 05:00

”En hotande humanitär katastrof i Kosovo tystas ner”

En humanitär katastrof hotar i Kosovo. Ändå tiger medier och politiker. Nu måste situationen för de 200.

YLE - 10 jun 13 kl. 15:02

De anonyma hoten har inte anonyma mottagare

Anonyma mordhot mot finlandssvenska journalister och journalister som försvarat finlandssvenskan har under den senaste tiden blivit kusligt allmänna. Till de utsatta hör Helsingin Sanomats redaktionschef Paula Salovaara, som hotats upprepade gånger sedan hon skrev en fördömande kolumn om näthat. Hur kändes det första mordhotet?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svenska toppolitiker om terrorattacken: "Barbariskt"

Onsdagens dåd mot franska satirtidningen Charlie Hebdos redaktion har väckt starka reaktioner runt om i världen. Flera svenska toppolitiker väljer nu att kommentera dådet på Twitter: Moderatledaren Anna Kinberg Batra: "Tankarna allra närmast till offren och deras familjer" Fruktansvärd attack mot det fria ordet i Frankrike. Tankarna allra närmast till offren och deras familjer.

BT - 22 dec 13 kl. 14:01

Lugn stämning vid antirasistisk demonstration på Stora torget

Långt över hundra personer kom till Stora torget i dag för att protestera mot rasism och nazism i en manifestation som Vänsterpartiet och Ung vänster anordnade. – Vi är här för att visa vår avsky mot det nazistiska våldet, säger Stefan Lindborg, förbundsordförande i Ung vänster. Sedan demonstrationen i Kärrtorp i södra Stockholm förra söndagen, där demonstranter attackerades av nazister, har flera stöddemonstrationer hållits i hela landet.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Legendarens coronafruktan: "Väldigt tufft"

Samtidigt som fotbollslegendaren Roberto Donadoni försöker förbereda sin kinesiska klubb Shenzhen inför säsongen finns tankarna hos hans familj i coronakrisens Italien..

BT - 15 minuter sedan

Hotelldirektören riktar kritik mot kommunen: ”Kommer få rättsligt efterspel”

Efter beskedet om att Quality Hotel Grand i Borås blir av med sitt serveringstillstånd är hotelldirektör Johan Wallenstein kritisk till beslutet. – Nämndens beslut äventyrar inte bara 60 arbetstillfällen i Borås utan går helt emot den verklighet som vi upplever, skriver han till Borås Tidning..

BT - 15 minuter sedan

Detta har hänt i Sverige under coronakrisen

Restriktioner, förbud och rekommendationer – coronaviruset har påverkat Sverige på många olika sätt den senaste tiden. Här är de viktigaste händelserna sedan det första bekräftade fallet i landet:.

BT - 30 minuter sedan

Ökning av coronafall i Kina

BT - 45 minuter sedan

Bion i Fotskäls bygdegård prisas

Nu prisas den lyckade biosatsningen i Fotskäl. I dag, söndag, får Fotskäls bygdegårdsförening ta emot utmärkelsen Årets bygdegård i Sjuhärad vid ett digitalt möte med övriga 55 föreningar. – Jag är stolt och glad för det vi har byggt upp, säger ordföranden Oscar Abrahamsson..

BT - 1 timme sedan

Han vill skildra smarta coronalösningar

Hur lever vi under coronakrisen? Vilka kluriga lösningar tar vi till för att mötas trots smittorisker och karantän? Fotografen Johan Bävman ska dokumentera det historiska skeende vi befinner oss i och har börjat leta positiva exempel..

BT - 45 minuter sedan

Läkaren: Oroande om vi inte kan ge rätt vård

På Gröndals vårdcentral i Stockholm improviserar personalen för att lösa det akuta läget. Läkarna tar över telefonpassningen för att avlasta sjuksköterskorna – och patientkontakterna sker nästan enbart via videolänk..

BT - 45 minuter sedan

Apotekaren: Munskydden är fortfarande restade

Coronakrisen har inneburit ett enormt tryck på landets apotek. Folk har hamstrat läkemedel och ropat efter handsprit. Men nu ser det ut att lugna sig en aning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.