Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 06 April, 13:15

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 20 kl. 03:22

Danmark förbereder hårdare restriktionerDen danska regeringen förbereder lagändringar som gör det möjligt att ytterligare skärpa landets restriktioner för att motverka spridningen av det nya coronaviruset. Det rapporterar flera danska medier. Lagändringarna ska ge regeringen möjlighet att vid.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danmark, förbereder, hårdare, restriktioner
Aftonbladet - 26 mar 20 kl. 03:22

Danmark förbereder hårdare restriktioner

▸ Den danska regeringen förbereder lagändringar som gör det möjligt att ytterligare skärpa landets restriktioner för att….

UNT - 26 mar 20 kl. 03:22

Danmark förbereder hårdare restriktioner

Den danska regeringen förbereder lagändringar som gör det möjligt att ytterligare skärpa landets restriktioner för att motverka spridningen av det nya coronaviruset..

Sydsvenskan - 26 mar 20 kl. 03:22

Danmark förbereder hårdare restriktioner

Den danska regeringen förbereder nya skärpta lagändringar för att motverka spridningen av coronaviruset. Det rapporterar flera danska medier. Lagändringarna ska ge regeringen möjlighet att vid behov snabbt strama åt de nuvarande restriktionerna om folks.

DI - 26 mar 20 kl. 07:00

Danmark förbereder hårdare restriktioner och skärpta straff

Den danska regeringen förbereder nya skärpta lagändringar för att motverka spridningen av coronaviruset..

GöteborgsPosten - 26 mar 20 kl. 04:13

Danmark förbereder hårdare restriktioner

Den danska regeringen förbereder nya skärpta lagändringar för att motverka spridningen av coronaviruset. Det rapporterar flera danska medier..

SmålandsPosten - 26 mar 20 kl. 03:22

Danmark förbereder hårdare restriktioner

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 03:22

Danmark förbereder hårdare restriktioner

Kristianstadsbladet - 26 mar 20 kl. 03:22

Danmark förbereder hårdare restriktioner

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Dystra siffror från BMW

Tyska biljätten BMW rapporterar ett försäljningstapp på drygt 20 procent för första kvartalet i spåren av coronakrisen. Under perioden januari–mars backade försäljningen med 30 procent i Kina och cirka 18 procent på den europeiska respektive nordamerika.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hans Rosenfeldt tillbaka med romanserie

Skaparen bakom tv-serierna "Bron" och "Marcella", Hans Rosenfeldt, har tidigare skrivit sex deckare om kriminalpsykologen Sebastian Bergman tillsammans med Michael Hjorth. Nu är han tillbaka med sin första egna spänningsserie. Den första delen, "Vargsom.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tyskland hoppas lätta på restriktionerna

Tyskland vill gå från nedstängning till pandemisk kontroll så fort som möjligt, enligt ett dokument från inrikesdepartement som nyhetsbyrån Reuters tagit del av. Lättnader av de restriktioner som gäller i dag kan enligt texten bli aktuella när infektion.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Avbokningar kan slå hårt mot Forum Örkelljunga

Men för tidigt att se ekonomiska konsekvenser för kommunen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Örebro värvar från konkurrenten

Örebro hockey värvar från SHL-konkurrenten Luleå. Det är den 26-årige forwarden Emil Larsson som skrivit på för tre år. "Vi är väldigt glada att kunna knyta till oss Emil.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Drabbning väntar om coronastöd

Stöd, lån, löften och garantier staplas på varandra när EU-länderna försöker hantera de ekonomiska effekterna av covid-19. Men räcker det? Och hur ska alla bli nöjda?

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kenza Zouiten tar en paus från bloggandet

Kenza Zouiten Subosic har en av Sveriges största bloggar – men nu tar hon en paus. "Jag tycker ärligt talat att det inte är så kul längre", skriver hon i ett blogginlägg. Influeraren, som har bloggat sedan hon var 15 år, berättar att det blir en paus oc.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Regeringen går vidare med lag för ökad makt

Regeringen går vidare med förslaget som ska utöka regeringens makt tillfälligt, med större möjlighet till snabba beslut för att hindra smittspridning. En lagrådsremiss har nu skickats över till Lagrådet, utan egentliga ändringar jämfört med det utkast s.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Båda förlorade jobben: ”Man får inte ge upp”

Det skulle bli deras år. Båda hade äntligen hittat jobb och dottern skulle snart börja i förskolan. Men på en dag vändes livet upp och ned för Bisher Hanineh och Reham Shikho.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Japan vill bli historisk – mot sitt nionde OS

Den japanska backhopparen Noriaki Kasai satsar mot att kvalificera sig för OS i Peking 2022. Lyckas 47-åringen blir han historisk som den första vinteridrottaren som deltar i nio olympiska spel. Med nio OS-starter skulle Noriaki Kasai placeras bland en.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.