SVT > Inrikes

Tuesday, 31 March, 04:35

SVT - 26 mar 20 kl. 02:42

Omfattande förändringar i lungorna hos svårt sjuka coronapatienterVid det här laget vet nog de flesta att 80 procent av de som smittas av corona bara blir lindrigt sjuka. En del märker överhuvudtaget inte att de bär på viruset. Men en liten andel blir svårt sjuka. Och de akuta skadorna på lungorna kan bli förödande, långtidseffekten vet vi inte..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omfattande, förändringari , lungorna, hos, svårt, sjuka, coronapatienter
SR - 02 okt 13 kl. 08:13

Omfattande störningar i teletrafiken hos Tele2

Det är just nu stora störningar hos Tele2. På grund av ett omfattande kabelbrott hos en av Tele2:s underleverantörer går det varken att ringa eller surfa..

DI - 09 jul 15 kl. 20:46

Omfattande förändringar för redovisning skjuts upp

Den amerikanska myndigheten för redovisningsnormer FASB, som ligger bakom det amerikanska regelverket US GAAP, har beslutat att skjuta på omfattande reformer för hur publika bolag noterade i USA ska redovisa sina intäkter..

Cornucopia - 04 maj 19 kl. 16:33

Väder är fortfarande inte klimatförändringar

Årets utfall av väder är lika mycket klimatförändringar som förra årets skogsbränder var det - det vill säga inte alls. Väder är och förblir en lokal eller regional anekdot, och säger inget om klimatförändringarna. Det är fortsatt mycket olyckligt när populistiska sidor i klimatdebatten använder tillfälligt väder något år som slagträ i en debatt.

YLE - 03 jun 15 kl. 13:48

Förbundspennan: Förändringar och utmaningar!

Ny idrottslag, ny stiftelselag, ny riksdag och regering, ny undervisnings- och kulturminister, listan kan göras lång på förändringar bara under detta år. Det brukar sägas att då en dörr stängs så öppnas en ny istället. Skall bli intressant att se hur Finlands framtid formas med många nya krafter vid rodret.

BT - 31 jan 13 kl. 20:12

Stora förändringar i Borås vägnät

Sista hindret för nya R27 mellan Kråkered och Viared är borta. I februari startas mellanetappen för riksväg 40 mellan Borås och Ulricehamn, och förbifart Sjöbo är igång för fullt. ?

SR - 06 aug 15 kl. 17:46

Förändringar på fängelser i Los Angeles efter skandaler

I USA har fängelserna i Los Angeles kommit överens med justitiedepartementet om att göra omfattande förändringar som ska minska våldet på fängelserna. Detta efter flera skandaler om kriminalvårdare som har misshandlat intagna..

NSD - 13 okt 16 kl. 21:34

Stora förändringar väntar sjukvården i sparpaket

Omfattande förändringar väntar sjukhusen när landstingets nya sparpaket släpps på fredagen..

Länstidningen i Jämtland - 11 dec 18 kl. 12:00

Omfattande byggförändringar vid Stora kyrkan

Församlingshemmet vid Stora kyrkan ska byggas om och byggas ut. En glasad förbindelse ska bland....

Affärsvärlden - 30 okt 15 kl. 08:35

Omfattande omstrukturering på gång hos Barclays

Barclays verkar ha stora omstruktureringsplaner på gång ..

Blekinge Läns tidning - 17 mar 20 kl. 13:23

Brott: Omfattande stöld efter inbrott hos tandläkare

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Så ser smittspridningen ut i Sverige jämfört med andra länder

Hur ser kurvan över smittspridningen i Sverige ut i jämförelse med andra länder? Matematikprofessor Tom Britton jämför i klippet ovan antalet döda i olika länder. – Det är just nu som vi i Sverige kan minska smittspridningen med preventiva åtgärder, säger han i Aktuellt..

SVT - 6 timmar sedan

Läkarna förklarar: Riskfaktorerna som påverkar coronasmittade

Det nya coronaviruset fortsätter att skörda offer och i Sverige har 146 personer hittills avlidit i covid-19. Av dessa har 78.1% haft en eller flera riskfaktorer..

SVT - 8 timmar sedan

Mats Knutson: Tror inte sänkta a-kassekraven är tillfälliga

Regeringen har nu presenterat ett nytt krispaket, ett paket som kostar 10,8 miljarder kronor. Det ska bland annat bli lättare att få a-kassa och både taket och grundbeloppet höjs..

SVT - 9 timmar sedan

LO: ”I dag blev folk skyddade från fattigdom”

Januariparternas nya krispaket mottas med positiva reaktioner både från oppositionen och facket. – Jag tror att det är många med mig som är oerhört lättade efter det här beskedet, säger LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson..

SVT - 9 timmar sedan

Fribeloppet för vårdstuderande slopas

Vårdstudenter ska kunna arbeta i vården under coronakrisen utan att studiemedlet påverkas. Därför föreslår januaripartierna att gränsen för hur mycket pengar man får tjäna samtidigt som man studerar tillfälligt tas bort..

SVT - 12 timmar sedan

Chatta med infektionsläkare och psykolog om coronaviruset

Coronaviruset fortsätter att spridas och sjukvården ställer om verksamheten. Vad händer om jag blir allvarligt sjuk? Hur ska jag hantera min oro?

SVT - 11 timmar sedan

Nytt krispaket: Kraven för a-kassa sänks

Kraven på vem som ska få a-kassa sänks och både taket och grundbeloppet höjs. Det meddelade januaripartierna i dag på en pressträff där de presenterade ett nytt krispaket. – Människor kommer att bli arbetslösa, säger finansminister Magdalena Andersson (S)..

SVT - 12 timmar sedan

FOI-rapport om coronakrisen: Nu syns kvantitetsbrister i svensk sjukvård

Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) har publicerat sina första slutsatser av coronautbrottet i Sverige. FOI:s experter pekar på tydliga brister i svensk sjukvård. – Om man har en bottenplatta i samhället som precis klarar vardagens behov kommer den inte att räcka till vid kris, säger forskningsledare Daniel K Jonsson vid FOI..

SVT - 12 timmar sedan

146 personer har avlidit i covid-19 i Sverige

146 personer har hittills mist livet i covid-19 i Sverige. 59 stycken av dem är kvinnor och 87 stycken är män. Nu vädjar Socialstyrelsen till påskresenärer att stanna hemma..

SVT - 15 timmar sedan

”Jag tycker inte att man ska resa i onödan”

På många håll har det hörts hårda toner mot de, främst stockholmare, som planerar att resa bort över påsk. Regiondirektörerna i Jämtland och Gotland vill att folk ska ta till sig Folkhälsomyndighetens råd och stanna hemma..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.