SVT > Inrikes

Wednesday, 08 April, 23:36

SVT - 26 mar 20 kl. 01:57

Stort intresse för testprojekt om coronaforskning på KTHIntresset är stort för en ny svensk testmetod som kan ge svar på om man varit smittad av coronaviruset och blivit immun. Det är forskare på KTH som hoppas att kunna utföra storskaliga tester med ett enkelt blodprov. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel var på besök under onsdagen. – Folk vill veta om de är immuna mot coronaviruset, säger proteinforskare Sophia Hober på KTH..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
KTH, Victoria, Daniel, Sophia Hober

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, intresseför , testprojektom , coronaforskning, KTH
YLE - 15 jan 15 kl. 05:46

Stort intresse för tornhus i Böle

Byggandet av Mellersta Böle i Helsingfors inleds under våren. Detaljplanen för området godkändes på onsdag i Helsingforsfullmäktige. Samtidigt görs ett program för en arkitekttävling för tornhusen söder om Böle tågstation och intresset uppges vara stort.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 11 kl. 17:15

Stort intresse för tur längs vägbygge

Nyfikenheten när det gäller vägbygget längs E 6 tycks vara stor.
För Andreas Simonsson, informatör på Trafikverket, var det ett oväntat stort intresse. ?

YLE - 17 mar 17 kl. 09:35

Skärgårdsstiftelsen: ”Överraskande stort intresse för Björkholm”

Det har varit ett överraskande stort intresse att ta över Björkholm efter paret Kronehag. Det säger Bengt Backman som är ordförande för Åbolands skärgårdsstiftelse som söker ny företagare till ön. - Några har ringt och vi har diskuterat med dem alla men ännu har vi inte fört några närmare förhandlingar, säger Backman.

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 16:28

Stort intresse för Apples och Disneys kommande streamingtjänster

Konkurrensen på streamingmarknaden tilltar. Och nu står de båda giganterna Apple och Disney redo att släppa nya tjänster i Sverige. Apple planerar en lansering redan den 1 november i år.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 14:00

Stort intresse för att bo på Åkerbruket

SVEDALA Mer än 400 personer har visat intresse för BoKlok lägenheterna som ska byggas på Åkerbruket i Svedala.
– Det är över förväntan och jätteskojigt för oss, konstaterar Martin Dahlberg som är projektledare på BoKlok Housing AB.Inflyttningen i de 32 lägenheterna i den första etappen är planerad till våren 2017.

Kristianstadsbladet - 14 okt 13 kl. 08:30

Stort intresse för tingsrättens arbete

Foto: Peter Åklundh
Vad händer om man ljuger när man vittnar? Blir man hårdare dömd ifall man är med i ett motorcykelgäng? Om gärningsmännen skyller på varandra, blir båda frikända då?

Cornucopia - 17 mar 17 kl. 11:44

Oscar Properties: "Stort intresse" - tappade nästan 10%

Tydligen var det ett sk stort intresse för aktierna i bostadsbubbleföretaget Oscar Properties (OMX:OP) när storägaren dumpade aktier för ca 300 MSEK. Aktierna ska ha övertecknats, men ändå skedde affären till ca 10% rabatt mot aktiekursen dagen innan.
Dagschart Oscar Properties.

BT - 26 okt 16 kl. 22:34

Stjärnans agent träffade tysk klubb: "Stort intresse"

Bäst på planen igen – och redan efter tre månader i Elfsborg bekräftar Issam Jebalis agent utländskt intresse för succéspelaren. – Det vore konstigt om en av allsvenskans bästa spelare inte skapade stort intresse kring sig, säger Kian Karam till BT..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 13:50

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert. ?

BT - 20 jul 11 kl. 13:49

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert.
- Det är ett stort intresse från väldigt många olika kedjor.

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 16:15

Stort intresse för Onoffs butiker

Foto: Leif R Jansson
Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert, bland annat den på Kungsgatan i centrala Stockholm.
?

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Flygbolagens oro: ”förbereder för worst case scenario”

Det blir med största sannolikhet ingen utlandssemester i sommar, enligt Anders Tegnells uttalande i Aftonbladet i måndags. Nu rustar flygbolagen för en tuff sommar. – Många förbereder sig för worst case scenario, säger Katarina Daniels, pressansvarig på resebyrån Ticket..

SVT - 1 timme sedan

Då kan vi resa fritt i Sverige

Anders Tegnell har talat. Det blir troligen ingen utlandssemester i år. Däremot ser prognoserna så pass goda ut att vi med största sannolikhet kommer kunna röra oss mer fritt inom Sverige i sommar.

SVT - 6 timmar sedan

Region Stockholm: Importerad skyddsutrustning undermålig

Det har kommit in partier av skyddsutrustning i Sverige som varit undermålig. Det är produkter som levererats och som inte har varit enligt överenskommen specifikation och som inte håller rätt kvalitet, uppger Region Stockholm till SVT Nyheter..

SVT - 7 timmar sedan

Besked: Två miljoner skyddsmasker klara för leverans

Den svenska hygienproduktillverkaren Essity ställer om delar sin produktion och kan leverera två miljoner skyddsmasker till vården. Den snabba omställningen är möjlig tack vare ett tätt samarbete med foskningsmyndigheten Rise, som kunnat testa och godkänna maskerna rekordsnabbt..

SVT - 8 timmar sedan

Inblick i en utmanande tid – så jobbar SVT Nyheter

En på många håll ödslig nyhetsredaktion och korridorer som ekar tomt. Medarbetare indelade i team, många som jobbar hemifrån och nya säkerhetsrutiner för arbete på fältet och vid intervjusituationer. Det är vardag för medarbetarna på SVT och många andra redaktioner i Sverige i coronatider..

SVT - 8 timmar sedan

Tegnell: Vi ser en utplaning och att epidemin kan flytta ut från Stockholm

Det ser ut som att coronaepidemin är på väg att flytta från Stockholm ut i landet menar Folkhälsomyndighetens Anders Tegnell i dag. – Det sker en avplaning i Stockholm just nu men vi börjar se en viss ökning i resten av landet, säger Tegnell..

SVT - 9 timmar sedan

Mobildata ska hjälpa spåra virusets spridning

Nu ska smittbärarae spåras med hjälp av mobilen. Det är Folkhälsomyndigheten som ska ta hjälp av mobildata för att analysera hur människor har rört sig i Sverige i samband med coronavirusets spridning. Man kommer att få tillgång till informationen från operatören Telia, skriver myndigheten..

SVT - 12 timmar sedan

Vänsterpartiet föreslår: 75 procent lägre hyra

Till följd av pandemin vill vänsterpartiet se ett utökat stöd till de som bor i hyreslägenheter. Bland annat vill V se en fond där hyresgäster kan få upp till 75 procents lägre hyra och ett vräkningsstopp. – Vi riskerar att se en situation där allt från pensionärer till barnfamiljer vräks för att de inte kan betala hyran, säger Jonas Sjöstedt..

SVT - 13 timmar sedan

Stort intresse för korttidsarbete

Intresset för att ansöka om stöd för korttidsarbete var under det första dygnet stort. Över 15 000 ansökningar kom in skriver Tillväxtverket i ett pressmeddelande. Deras webbplats hade cirka 100 000 besökare, vilket vittnar om intresset..

SVT - 14 timmar sedan

Tegnell: 9 av 10 kan vara symptomfria

En stor diskussion den senaste tiden har varit hur många som smittats av covid-19 som är symptomfria. Nu bekräftar statsepidemiolog Anders Tegnell att många inte märker av sjukdomen. – Det finns en del som pekar på att det kan vara 9 av 10 som inte känner så mycket av sjukdomen alls, säger han i SVT:s Morgonstudion..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.