YA > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:20

YA - 26 mar 20 kl. 00:00

Christina Odenberg: ”Det är skönt att kunna säga nej”Hon är Sveriges första kvinnliga biskop och har varit präst i över 50 år. Vid 80 bistår Christina Odenberg fortfarande kyrkan – men som pensionär unnar hon sig lugn och ro till morgonkaffet..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Odenberg, Sveriges, Christina Odenberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christina, OdenbergDet är , sköntatt kunna , säga, nej
Barometern - 26 mar 20 kl. 06:00

Guds pekfinger gjorde biskop av Odenberg

Hon är Sveriges första kvinnliga biskop och har varit präst i över 50 år. Vid 80 bistår Christina Odenberg fortfarande kyrkan – men som pensionär unnar hon sig lugn och ro till morgonkaffet..

Cornucopia - 25 aug 17 kl. 09:29

Kan Odenberg rädda Moderaterna?

Enligt mediauppgifter har fd försvarsminister Mikael Odenberg (m) sagt att han är beredd att bli partiledare för Moderaterna om han får frågan. Men frågan man bör ställa sig är om han kan rädda Moderaterna?

Jan Mörtberg FHS, Mikael Odenberg och försvarsminister Peter Hultqvist (s).

Kristianstadsbladet - 14 jan 14 kl. 12:23

Odenberg sågar försvarspolitiken

Förre försvarsministern Mikael Odenberg (M) är mycket kritisk mot regeringens försvarspolitik.Men försvarsminister Karin Enström avfärdar Odenbergs kritik med att mycket har hänt sedan han avgick.
"Regeringen har kört fast.

BT - 14 jan 14 kl. 12:24

Odenberg sågar försvarspolitiken

Förre försvarsministern Mikael Odenberg (M) är mycket kritisk mot regeringens försvarspolitik. Men försvarsminister Karin Enström avfärdar Odenbergs kritik med att mycket har hänt sedan han avgick."Regeringen har kört fast.

Cornucopia - 30 dec 14 kl. 10:43

The Return of the Odenberg

Mikael Odenberg har föreslagits som en gammelmoderat med integritet att leda ett nytt borgerligt parti, som inte innebär en röst på (s)(v)a(mp)arnas politik enligt decembersveket. Passande nog gick Odenberg igår ut och skarpt kritiserade sveket som "kapitulation utan villkor".

Inlägget publicerades på ingen mindre plats än Bonnier/DN Debatt.

Sydsvenskan - 10 jan 16 kl. 22:28

Odenberg: Enström syntes knappt

Före detta försvarsminister Mikael Odenberg sågar sina efterträdare och moderata partikamrater Sten Tolgfors och Karin Enström. De var sämre statsråd än nuvarande socialdemokraten på posten, Peter Hultqvist, anser Odenberg.Tolgfors och Enström märktes knappt, tycker Odenberg, numera chef för Svenska Kraftnät.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 16 kl. 22:28

Odenberg: Enström syntes knappt

Före detta försvarsminister Mikael Odenberg sågar sina efterträdare och moderata partikamrater Sten Tolgfors och Karin Enström. De var sämre statsråd än nuvarande socialdemokraten på posten, Peter Hultqvist, anser Odenberg.Tolgfors och Enström märktes knappt, tycker Odenberg, numera chef för Svenska Kraftnät.

Cornucopia - 26 jul 17 kl. 12:03

Mikael Odenberg: Misstroende mot Hultqvist illa underbyggt

Före detta försvarsminister Mikael Odenberg skriver offentligt på sin Facebook-sida att alliansens misstroendeförklaring mot försvarsminister Peter Hultqvist är illa underbyggd och att alliansen uppenbarligen missat sakförhållanden.Fd försvarsminister Mikael Odenberg (fd? m) och försvarsminister Peter Hultqvist (s).

Kristianstadsbladet - 14 jan 14 kl. 06:05

Odenberg sågar M:s försvarspolitik


"Regeringen har kört fast."Förre försvarsministern Mikael Odenberg (M) är inte nådig mot sina tidigare kolleger i regeringen i en intervju för Dagens Industri om försvarspolitiken. Han till och med förutspår att de rödgröna vinner valet.

BT - 14 jan 14 kl. 06:07

Odenberg sågar M:s försvarspolitik

"Regeringen har kört fast." Förre försvarsministern Mikael Odenberg (M) är inte nådig mot sina tidigare kolleger i regeringen i en intervju för Dagens Industri om försvarspolitiken. Han till och med förutspår att de rödgröna vinner valet.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Gerard Way släpper solomaterial

YA - 30 minuter sedan

Smittar coronaviruset via luften?

Är coronaviruset luftburet? Ja – och nej. Små droppar kan bildas som håller sig kvar i luften längre, men det uppstår främst inom sjukvården..

YA - 45 minuter sedan

Och på den sjunde dagen går det numer att åka till återvinningen

För första gången på en söndag gick det att åka till återvinningscentralen i Skurup och slänga sådant som inte längre fyller någon funktion eller som rensats bort ur trädgården. Och många utnyttjade möjligheten. .

YA - 45 minuter sedan

Uefa förnekar ordförandens uttalande

Uefas ordförande Aleksander Ceferin uppges ha angivit 3 augusti som deadline för ett slutförande av Champions League. Något som nu förnekas. "Det är inte sant", skriver det europeiska fotbollsförbundet..

YA - 1 timme sedan

Fler förskolor i centrum aktuellt – kön där kan då raderas ut

Det finns idag en kö för den som vill ha en förskoleplats i centrala Simrishamn. En lösning är nu på gång och detta utan att det ska kosta kommunen något extra. .

YA - 1 timme sedan

Vill övergå till höst-vår: "En jättebra idé"

Coronakrisen kan skjuta fram den allsvenska starten fram till sensommaren. Ett ypperligt tillfälle att övergå till höst-vår i svensk fotboll, tycker David Fällman..

YA - 1 timme sedan

Fler unga på padelplanen med skola på distans

Padelhallarna tycks överleva coronakrisen. Fyra spelare på 200 kvadratmeter gör padel till ett relativt säkert alternativ för den som vill motionera i coronatider. Men spelarnas medelålder har sjunkit..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.