YA > Nyheter

Saturday, 28 March, 20:58

YA - I förrgår: 00:01

Kartläggning av byarna kan inte vänta till 2024Det går inte att vänta till 2024 med kartläggningen av miljöer och byggnader i byarna. Nu begärs att den inleds redan nästa år..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kartläggningav , byarnakan inte , väntatill , 2024
BT - 28 dec 14 kl. 06:15

Kartläggning ? de äger hjärtat av Borås

Borås stadskärna är liten, för att inte säga trång. Det är inte ofta något hus kommer ut till försäljning. När det sker, vill många vara med och lägga bud.

ÖstersundsPosten - 16 mar 16 kl. 21:58

Kartläggning: Allvarliga brister i prostatacancervården i Jämtlands län

I Jämtlands län var medianväntetiden för prostatacancerpatienter med mellan- och högriskcancer 189 dagar. Målet att 90 procent av patienterna ska vänta högst två månader på första besöket på specialistklinik uppfylls inte..

SmålandsPosten - 19 dec 14 kl. 05:58

Asylbarn har fått vänta två månader på skola

De erbjuds inte grundskola inom en månad och åtta barn har stått i kö i två månader för att börja. Det är några brister som Skolinspektionen hittade under sin riktade tillsyn. I mitten av oktober gjorde Skolinspektionen en riktad tillsyn i Uppvidinge kommun för att titta närmare på utbildning för asylsökande barn eller barn som vistas i landet utan tillstånd.

GöteborgsPosten - 06 aug 17 kl. 13:36

Här får du vänta längst på lägenhet i Göteborg

Nu får man vänta i över sex år för att få en lägenhet i Majorna-Linné. Det visar en kartläggning som bostadsförmedlaren Boplats har gjort över hur lång tid Göteborgarna får stå i kö för en hyresrätt i staden. – Majorna-Linné har varit populärt länge, och lägenheterna där har låga hyror, säger Mats Ekblad, informatör på Boplats..

SVT - 28 jan 15 kl. 06:27

Forskare: Vänta med betyg i skolan

Det finns inget stöd för inom forskningen för att tidiga betyg generellt ger bättre resultat i skolan. Det framgår av en kartläggning av betygsforskningen, gjord av Vetenskapsrådet. Däremot påverkas olika elevgrupper olika av betygen..

DN - 18 feb 16 kl. 23:22

Bankjättar göds av låg ränta

Storbankerna tjänar alltmer pengar på bolånen, enligt en kartläggning som Dagens industri har gjort..

SvD - 30 dec 16 kl. 22:06

Trots ny lag – singlar kan få vänta år på insemination

Ensamstående kvinnor har rätt till assisterad befruktning i Sverige sedan den 1 april. Men trots att det gått mer än åtta månader erbjuder bara 14 av 21 landsting insemination, visar SvD:s kartläggning. Flera brottas dessutom med finansiering, dålig tillgång på spermier och växande köer.

DI - 29 jan 18 kl. 19:30

Låt inte brottsoffren vänta längre

På måndagen presenterade Brottsförebyggande rådet (BRÅ) Nationella trygghetsundersökningen, en stor kartläggning av hur många som utsatts för brott, förtroendet för rättssamhället, och trygghetskänsla. Här döljer sig en del fallgropar..

YLE - 22 sep 19 kl. 09:07

Vrakfynd från Stora ofreden kan i framtiden ses på en dataskärm: "Marinarkeologiska projekt dyra så nu måste vi vänta på ny teknik"

I slutet av september 1714 sjönk fyra ryska galärer utanför Västerö i Maxmo och en utanför Närpes. Många föremål har bärgats från havsbotten och modern teknik kommer att möjliggöra detaljerad kartläggning av vraken..

YLE - 27 aug 15 kl. 05:59

Enorm donationsiver överraskade Helsingfors flyktingförläggning

Så många vill donera till asylsökandena i huvudstadsregionen att man ber invånarna att vänta lite innan de donerar mera. Vi måste organisera donationerna först, säger biträdande chefen Mari Saari. Under de senaste dagarna har så många invånare i huvudstadsregionen velat donera kläder och andra gåvor till de asylsökande, som trängs på stadens flyktingförläggningar, att personalen nu vädjar om donationspaus.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Skadestånd till kolonialvåldets anhöriga

Andi Monji var bara ett barn när han 1947 såg sin pappa mördas av nederländska soldater i Indonesien. Nu, 73 år senare, får han rätt till ersättning för övergrepp från kolonialmakten..

YA - 30 minuter sedan

Dubble guldmedaljören tvekar om Paralympics

Att Paralympics i Tokyo skjuts upp till 2021 ställer till det för rullstolstennisspelaren Stefan Olsson och hans planering..

YA - 30 minuter sedan

Vårtecken: Storkarna har börjat lägga ägg

Nu gör sig skånska storkpar redo för att bli föräldrar. De första har redan börjat lägga ägg, berättar Petter Albinson, projektledare i Storkprojektet. Går det lika bra som förra året blir det uppåt 200 nya storkar under vår och försommar..

YA - 1 timme sedan

Corona oroar många pollenallergiker

Pollensäsongen rullar snart in med full kraft. Astma- och allergiförbundet får många frågor från pollenallergiker om symptom som inledningsvis kan väcka misstanke om coronasmitta..

YA - 1 timme sedan

Elever i upprop: Mer kött på lunchrasten

Ropen skalla, kött åt alla – och helst varje dag. I varje fall om man frågar de drygt 100 elever på Kastanjeskolan som nu har skickat in ett upprop till kommunen..

YA - 1 timme sedan

Tränaren: Fotbollen kommer påverkas i grunden

Coronavirusets spridning kommer att påverka fotbollen i grunden, enligt tränaren Carlo Ancelotti. Han spår lägre löner, billigare biljettpriser och fler bytesaffärer mellan klubbarna i framtiden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.