UT > Nyheter

Wednesday, 01 April, 01:16

UT - 26 mar 20 kl. 00:00

Insändare: Rädslan gör att kroppen tar över hjärnanUnder min tid som resande säljare ”flyttade jag in i städer” som blev tillfälliga hem, jag ville alltid känna mig som en av lokalbefolkningen. .
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Rädslan, göratt , kroppen, taröver , hjärnan
HBL - 09 jul 12 kl. 04:29

Majoriteten av kvinnorna är rädda att använda p-piller

I Sverige slår obstetriker larm om att mytspridning om p-piller kan leda till fler oönskade graviditeter. Också i Finland har kvinnorna blivit allt oroligare för hormonella preparat, säger professor Riitta Ahonen.I Sverige publicerade ledande forskare inom obstetrik och gynekologi nyligen en insändare där de uttrycker oro för det höga antalet aborter.

Fler nyheter från UT

UT - 7 timmar sedan

KLART: Köper Brunnsnäs herrgård trots politisk oenighet

Kommunfullmäktige köper området med Brunnsnäs herrgård för 30 miljoner kronor. Ett oenigt kommunfullmäktige tog beslutet under torsdagens sammanträde. .

UT - 8 timmar sedan

Spel för stora pengar på Södra Vings träningsmatch: ”Känns olustigt”

Tisdagskvällens träningsmatch mellan Byttorp och Södra Ving får otippat uppmärksamhet både nationellt och internationellt. Det går nämligen att satsa pengar på matchen hos flera stora spelbolag. – Det känns olustigt, säger Södra Vings tränare Crister Kaljo..

UT - 9 timmar sedan

Ingen boule i UIF:s regi: ”Medelåldern är ju rätt hög”

UIF boule har dragit i handbromsen. Sedan ett par veckor tillbaka pågår inte något spel i klubbens regi. Och det är högst osäkert om vårens och sommarens stora tävlingar kommer att bli av..

UT - 10 timmar sedan

Nu tackar ekonomichefen för sig

Värdet i det kommunala arbetet fick Lars-Gunnar Karlsson att lämna chefsjobb i privata sektorn och flytta till Tranemo. Efter arton år hos kommunen går han nu i pension och ser fram emot nya utmaningar som pensionär..

UT - 12 timmar sedan

Tvingades lämna fullmäktige: ”Lite snopet”

Flera ledamöter som infann sig till kommunfullmäktige i torsdags, fick vända i dörren med oförrättat ärende. De blev helt sonika tillsagda att lämna mötet. – Det kändes lite snopet, säger Ingvar Ideström (M), ersättare i kommunfullmäktige och en av dem som tvingades lämna mötet..

UT - 13 timmar sedan

Daniel Norgren framträder när klubb sänder live-spelning

Tvärredsartisten Daniel Norgren blir en av artisterna på Pusterviks livesändning nu på lördag. .

UT - 13 timmar sedan

De handlar åt andra – ”Har fått jättefin respons”

Efter att UT skrev om Henrik Lindblom och Stephanie Edman som hjälper andra att handla så har de fått många fler uppdrag. .

UT - 15 timmar sedan

Oväntad gåva för vårdföretaget

Mitt i jakten på skyddsutrustning fick personalen på Attendo care i Ulricehamn en oväntad gåva – en kartong med 100 andningsskydd från Zekler safety..

UT - 16 timmar sedan

Magnus Persson Husberg: Hemmakarantän över – tack och lov

Jag har suttit i karantän, varit lite sjuk och sedan jobbat hemifrån. Kollegerna har undrat, när kommer...hunden tillbaka?

UT - 20 timmar sedan

Rusning till tillfälliga vikariat inom kommunen

Minst 60-80 personer – men sannolikt fler. Så ser kommunens behov ut av extraanställningar för att klara verksamheten när ordinarie personal är hemma till följd av spridning av coronaviruset. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.