UT > Nyheter

Sunday, 05 April, 22:10

UT - 26 mar 20 kl. 00:00

Insändare: Lägg egoismen åt sidan och tänk solidarisktNu ställs vi på prov. Något liknande det som drabbat världen nu har de flesta inte upplevt tidigare, och då ställs det lite andra krav på oss. Vi får lägga egoismen åt sidan och börja tänka mer solidariskt..
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Lägg, egoismen, åt, sidanoch , tänk, solidariskt
Blekinge Läns tidning - 19 maj 18 kl. 14:00

Egoismen en farlig miljöbov

I en oerhört negativ insändare av Pantarholmens bostadsrättsföreningars föreningar svärtar man totalt ner den fina stadsdelen..

Fler nyheter från UT

UT - 3 timmar sedan

Tidsbegränsat vapeninnehav hotas av coronaviruset

Jägare och sportskyttar med tidsbegränsade licenser riskerar att bli av med sina vapen i följderna av coronaviruset. Det uppmärksammar tidskriften Svensk Jakt efter att riksdagsledamoten Kjell-Arne Ottosson (KD) ställt frågan om vad inrikesministern Mikael Damberg (S) ska göra åt saken..

UT - 5 timmar sedan

Naturvårdsverket föreslår nya jakttider

Naturvårdsverket genomför nu en översyn av jakttider som regleras i jaktförordningen. Översynen ska minst en gång vart sjätte år och det här är den första översynen..

UT - 6 timmar sedan

Tufft ensamlopp för Falk: ”Tänkte att jag går in i väggen”

15 kilometer skidåkning i fri stil och på valfri plats. Så såg förutsättningarna ut i Svenska skidförbundets virtuella säsongsfinal. UIF:s landslagsåkare Hanna Falk var en av dem som nappade..

UT - 7 timmar sedan

Orglar dokumenterade för eftervärlden

Ett projekt att noggrant dokumentera tio svenska orglar från 1700-talet är nu i hamn. Orgeln i Kölingareds kyrka är den äldsta i samlingen – och nationellt kanske minst kända. – De utgör ett unikt kulturarv, säger Hans Davidsson, organist och konstnärlig ledare för projektet..

UT - 8 timmar sedan

Ulricehamnare fixade jättevinst – till svärföräldrarna

Svärmor, svärfar och svåger kände inte för att vara med i TV. Då hoppade Jennie in och vann en kvarts miljon kronor. .

UT - 10 timmar sedan

Fortsatta skogsproblem efter torkan 2018 – men Ulricehamn klarar sig bra

Skogarna i Götaland har fortfarande inte återhämtat sig efter den torra sommaren för två år sedan. Enligt en rapport syns fortfarande försvagade och torkstressade träd i skogarna. Situationen runt om Ulricehamnstrakten ser dock lite ljusare ut.

UT - 12 timmar sedan

På Avelsås gård får ullen nytt liv

Från klippning, till nystan och egenstickade klädesplagg. På Avelsås gård får ingen ull gå till spillo. Det ser Charlotte Svensson och Christina Nilsson till, som driver garn- och inredningsbutik tillsammans sedan nästan två år tillbaka.

UT - 12 timmar sedan

Leif Fjellström: ”Jakt är i första hand en social sak”

"Varför jagar du?”.

UT - 14 timmar sedan

Spelar live för fansen: ”Det piggar upp”

Att erbjuda livekonserter till sina följare har blivit populärt bland artister när många av deras fans är hemma och gärna vill konsumera kultur i olika former. .

UT - 16 timmar sedan

Sabina Eskil: En 50/50-mix som snedtänder och fulgråter

Hälften svensk, hälften turk, vad blir det? En riktigt bra grogg, om jag ska tro min kollega..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.