Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 02 April, 11:50

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 20 kl. 00:01

Insändare: Skärp er!Varje gång jag handlar ser jag kunder som tar nybakat bröd med händerna – trots uppmaning att använda tång..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Skärper
SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

UT - 08 okt 19 kl. 13:33

Insändare: Har vi fri press i Ulricehamn?

I torsdagens UT på debatt/insändarsidan kunde vi läsa en insändare från personalen på Parkgården i Dalum hur de upplever de negativa effekterna av våra nya hälsosamma scheman. Under lång tid har UT publicerat ett mycket stort antal insändare från undersköterskor inom kommunens äldreomsorg. Vissa skrivna av personalgrupper, andra av enskilda.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

Trelleborgs Allehanda - 30 jun 14 kl. 11:55

Delad insändare fick många klick

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
En insändare om ridskolornas framtid delades över 300 gånger och hamnade på topp tio-listan förra veckan.
Följande tio artiklar eller insändare är de mest klickade på trelleborgsallehanda.se förra veckan: 1.

DalaDemokraten - 16 dec 14 kl. 08:55

Insändare: Tack för en bra insändare

Matts A! Stort Tack för din insändare om krisen i sandlådan..

DalaDemokraten - 01 nov 17 kl. 08:25

Insändare: Nej, vi kallar inte Mats Nilsson för diktator

Vi tror Mats Nilsson får läsa igenom vår insändare en gång till. Vi kallar inte honom för diktator. LÄS MATS NILSSON INSÄNDARE: Respektlöst att kalla mig diktator bara för att vi inte gör som ni vi....

YA - 14 mar 18 kl. 04:04

Kloka insändare om hamninvesteringen

Kommentar till Hans Elméns insändare angående hamninvesteringen. Tack Hans Edmén för två utmärkta insändare om hamnomflyttningen. Du ställer några viktiga och berättigade frågor till Ystads politiker, som kräver ett svar till stadens invånare.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Närmare 500 barn i Trelleborg i behov av omsorg om skolan stänger

Trelleborgare med så kallade samhällsviktiga yrken har rätt till omsorg av sina barn om skolan stänger. Hittills har mellan 450 och 500 barn anmälts till kommunen..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Brott: Man pratade i mobiltelefon på Hedvägen - bötfälls

En man i 45-årsåldern från Trelleborg får böta 1 500 kronor efter att ha kört bil samtidigt som han pratat i mobiltelefon utan handsfree..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Bo Pellnäs: Nu dansar råttorna på bordet

En kris går aldrig obemärkt förbi. Maktens män greppar snabbast läget och ser de möjligheter som öppnar sig. .

Trelleborgs Allehanda - Igår: 09:00

Därför skämtar vi om corona

Först handlade skämten om ölsorten som är namne med viruset, sedan kom en uppsjö av skojigheter på temat toalettpapper. Floran av skämt på coronatemat utvecklas hela tiden och enligt forskarna är det ett sundhetstecken..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Elisabeth stressade sig sjuk - nu har hon saktat in

Förr låg Elisabeth Grahn Persson alltid steget före. Till sist tog det stopp och hon blev sjuk. För henne har mindfulness i kombination med hunden Mezzi och naturen blivit ett sätt att må bra..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Hårda vindbyar i eftermiddag: ”Lär bli vertikalt regn”

Vindstyrka på över 20 sekundmeter i vindbyarna väntas i dag. SMHI varnar för mycket hårda vindbyar under torsdagseftermiddagen..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

De är redo att vårda coronapatienter i Trelleborg

Den nya avdelningen på lasarettet där coronapatienter ska behandlas är igång. Sjuksköterskan Karin Åslund tycker omställningen har varit omtumlande men är också imponerad över hur väl personalen har tagit sig an utmaningen..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Debatt: Våra svårast sjuka har till kvalificerad vård

Med all respekt för i dessa svåra tider med pandemin vill jag ändå ifrågasätta varför inte den specificerade palliativa verksamheten lägger ut de tjänsterna som behövs för att starta upp avdelningen i Trelleborg. .

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Debatt: Vi måste ha lagar, lager och planer för att klara en kris

Coranakrisen har fått de flest av oss att tänka till både om vår egen hälsa, hur sårbart vårt samhälle är och vår egen och landets ekonomi. .

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Debatt: Stötta lokalt, handla i Trelleborg!

Just nu befinner sig vårt samhälle i en sällan skådad situation. Folket gör det de bör och lyssnar till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stannar hemma. Detta är viktigt och behövs för att minska smittspridningen av coronaviruset.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.