SVT > Utrikes

Monday, 06 April, 01:37

SVT - 25 mar 20 kl. 22:24

Helsingforsregionen isoleras i kampen mot coronavirusetHelsingforsregionen isoleras från resten av landet i tre veckor. Det är finska regeringens senaste drag i kampen mot coronaviruset..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Helsingforsregionen, isolerasi , kampenmot , coronaviruset
Barometern - 15 feb 20 kl. 11:39

Första dödsfall av Coronaviruset i Europa

Frankrike meddelar att en person mist livet i coronaviruset i landet. Det är det första dödsfallet utanför Asien. I Kina fortsätter kampen för att stoppa spridningen av viruset med nya åtgärder.

Cornucopia - 13 feb 20 kl. 10:37

Rapporter om de första leveransproblemen på grund av coronaviruset SARS-CoV-2 - The Economist sänker global tillväxtprognos

Anekdotiska rapporter om leveransproblem på grund av coronaviruset SARS-CoV-2, bland annat från företagsåterförsäljare för HP, börjar nå bloggen. Samtidigt sänker The Economist sin globala BNP-prognos med 0.1 procentenheter givet att sjukdomens spridning är stoppad i mars.

YLE - 03 jun 16 kl. 06:36

Svensk miljardär äger tusentals bostäder i Helsingforsregionen

Miljardären Erik Selin äger så stor del av bolaget Sato att det motsvarar 3 600 bostäder i huvudstadsregionen. Bostadsbolaget Sato är i dag till största delen i utländska händer. - Göteborg och Helsingfors är ganska lika varandra.

SR - 12 mar 20 kl. 06:03

Tom Hanks drabbad av Coronaviruset

Tom Hanks och hans fru Rita Wilson har testat positivt för coronaviruset, skriver skådespelaren på Instagram. "Vi kände oss lite trötta, som om vi var förkylda och med värk i kroppen. Rita frös till och från.

BT - 24 jan 20 kl. 09:40

Dödssiffran stiger – fler städer isoleras

Minst 26 personer har avlidit i det nya coronaviruset och antalet smittade ökar. Kinesiska myndigheter har under morgonen fattat beslut om att ytterligare en stad ska isoleras och trafiken begränsas. Totalt omfattas över 30 miljoner människor av besluten..

SR - 26 jan 20 kl. 07:15

Fler kinesiska städer isoleras

Från Kina rapporteras att fler städer nu isoleras på grund av coronaviruset..

SR - 06 feb 20 kl. 11:07

Krisläge i Wuhan – smittade isoleras inte

I Kina förvärras nu läget dag för dag i den värst drabbade staden Wuhan, där antalet nya fall av det nya coronaviruset fortsätter öka snabbt. Sjukvården uppges vara under enorm press och sjukbäddarna räcker inte till, vilket riskerar sprida viruset ytterligare när smittade inte isoleras..

Sydöstran - 05 mar 20 kl. 18:21

Brøndbyspelare isoleras efter Kahlenberg-besök

Thomas Kahlenberg har smittats av coronaviruset. Nu isoleras spelare i både Lyngby och Brøndby efter att de hälsat på den före detta danska landslagsmannen..

Barometern - 05 mar 20 kl. 18:21

Brøndbyspelare isoleras efter Kahlenberg-besök

Thomas Kahlenberg har smittats av coronaviruset. Nu isoleras spelare i både Lyngby och Brøndby efter att de hälsat på den före detta danska landslagsmannen..

BT - 05 mar 20 kl. 18:21

Brøndbyspelare isoleras efter Kahlenberg-besök

Thomas Kahlenberg har smittats av coronaviruset. Nu isoleras spelare i både Lyngby och Brøndby efter att de hälsat på den före detta danska landslagsmannen..

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Här hyllas sjukvårdspersonalen i New York

Varje dag vid samma tidpunkt stannar människor upp i USA för att hylla landets sjukvårdspersonal under hashtaggen #clapbecausewecare. I delstaten New York är dödssiffran av människor som avlidit till följd av covid-19, nu uppe i 565..

SVT - 30 minuter sedan

Johnson intagen på sjukhus för provtagning

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson är intagen på sjukhus för ny provtagning, uppger hans kansli på Downing Street sent på söndagen. Johnson som insjuknat i covid-19 har feber och väntas stanna kvar på sjukhuset över natten, enligt uppgifter till BBC..

SVT - 12 timmar sedan

Knivdåd i Frankrike utreds som terrorbrott

Lördagens dödliga knivdåd i södra Frankrike utreds som terrorbrott. Enligt åklagaren tyder beslag som gjorts på attentatsplatsen på att den misstänkte mördaren hade extremistiska islamistiska motiv..

SVT - 14 timmar sedan

Singapores lösning: spåra tillsammans

Singapores Corona-app är förlaga till de som nu utvecklas av andra länder. En miljon har frivilligt laddat ned den..

SVT - 14 timmar sedan

Forskare arbetar på att utveckla svensk corona-app

Allt fler länder tar fram appar som håller koll på om du träffat en Corona-smittad och säger åt dig att gå i karantän. Norge är dagar från lansering. Sverige är i planeringsstadiet och enligt SVT:s källor arbetar forskare just nu på att utveckla någon form av svensk corona-app..

SVT - 20 timmar sedan

Tusen militärer skickas till krisens New York

Omkring tusen militärer, främst läkare och sjuksköterskor, skickas till New York för att hjälpa till i kampen mot coronapandemin, säger USA:s president Donald Trump. Samtidigt fick ett nöd-sms till alla newyorkare om att hjälpa till i sjukvården 85 000 frivilliga att anmäla sig..

SVT - Igår: 15:39

Sparkad kapten på virusfartyg hyllades

Kommendör Brett Crozier hyllades av hundratals besättningsmän när han klev av det virusdrabbade fartyget USS Theodore Roosevelt sedan han fråntagits sin tjänst av försvarshögkvarteret Pentagon..

SVT - Igår: 13:43

Gasexplosion i femvåningshus utanför Moskva

Flera lägenheter kan ha totalförstörts efter en gasexplosion i ett femvåningshus utanför Moskva, rapporterar den oberoende nyhetsbyrån Interfax..

SVT - Igår: 12:00

Nya labourledaren utsedd

Keir Starmer har utsetts till ny partiledare i Labour, rapporterar Reuters..

SVT - Igår: 10:46

Amerikaner uppmanas bära ansiktsskydd

I USA uppmanas folk nu att bära ansiktsskydd när de vistas på allmänna platser. Det meddelade president Donald Trump på en presskonferens. Men han var noga med att påpeka att det är en frivillig rekommendation.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.