SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 06 April, 20:30

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 22:08

Maxi maxar utbudet: "Som en handelsplats”Maxibutiken i Älmhult är en av Sveriges äldsta. Nu byggs den om och växer i såväl storlek som utbud. Entrén ska byggas ut och en hemlig hyresgäst ska flytta in i huset. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Älmhult, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maxi, maxar, utbudetSom en , handelsplats
Barometern - 24 sep 13 kl. 07:08

Grannar gör uppror mot Maxi-planer

Varför läggs infarten till en stor handelsplats på en villagata? Anders Hjalmarsson och Göran Svensson vägrar godkänna den nya infarten till Ica Maxi, som är på väg att fastställas i den nya detaljplanen för området.
De båda har sina föräldrahem på Syrénvägen och får trafiken framför fastigheterna.

SmålandsPosten - 11 dec 14 kl. 05:53

Länsstyrelsen tar Ica Maxi i örat

Efter Smålandspostens avslöjande om övervakningsbilder som skickats runt tar nu länsstyrelsen Ica Maxi i örat. Om butiken inte sköter sig i framtiden kan den tvingas ta ner sina övervakningskameror. Smålandsposten berättade för en dryg månad sedan om två misstänkta snattare som fångades av Ica Maxis övervakningskameror.

Skånskan - 29 nov 18 kl. 15:00

Flera företag klara för ny handelsplats

Ystad Den gamla bilskroten vid Dragongatan i Ystad ska förvandlas till en ny handelsplats. Tre snabbmatsrestauranger, en biltvätt, en butik och ett gym ska etableras.Myndighetsnämnden har beviljat bygglov för två byggnader på tomten.

DI - 8 timmar sedan

Utbudet på Hemnet ökat inför påsk – har aldrig hänt tidigare

Utbudet av bostadsrätter till salu på bostadssajten Hemnet har i år ökat veckan före påsk, något som aldrig tidigare hänt..

BT - 01 jan 15 kl. 16:42

Borås ? en virtuell handelsplats

Personligare och närmare. Den nya virtuella handelsplatsen ZityZone ska verka för de lokala butikerna i Borås. Ulla Johansson på City Online Global Trade AB kom på idén för två år sedan.

Skånskan - 17 jan 17 kl. 14:00

Fler etableringar på gång på handelsplats

Skurup Dollarstore håller på och bygger, OKQ8, Vreab Lagerhotell och en biltvätt har fått bygglov.
I vår väntas ytterligare namn bli klara. ERWP.

YLE - 14 jul 17 kl. 05:11

Tragiskt slut för treåriga hunden Maxi - "Svårt att få tag på veterinär när läget är akut"

Det finns bara en jourhavande veterinär i Vasaområdet som är skyldig att ta emot patienter säger veterinär Tiina Anttila vid Vasa Stad. Det här kan vid större helger leda till svårigheter vilket Sofia Kitinoja med familj fick uppleva då hunden Maxi behövde akut hjälp. Tyvärr blev det ett tragiskt slut.

Dagens PS - 11 okt 16 kl. 09:05

Så maxar du mobilen – 72 smarta tips och knep

Apple lanserade nyligen den senaste inkarnationen av IT-jättens mobiloperativ: iOS 10. Med den kom en rad nya funktioner, smarta knep och kanske – för de flesta – okända sätt att använda telefonen och de nya versionerna av appar. Men uppdateringen av operativsystemet är inte bara goda nyheter för användarna.

Dagens PS - 10 feb 18 kl. 07:01

Så maxar du ledigheten under 2018

Värdefulla tips på hur du får ut flest semesterdagar. 2018 erbjuder stora möjligheter till bra utväxling på semesterdagarna. Dessutom får du den bästa arbetstagarjulen på många år, konstaterar Ticket Privatresor i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 22 aug 13 kl. 09:30

Maxi sponsrar sjöräddningen

Foto: Sara Johari
Maxi Stormarknad i Kristianstad gör en insats för sjöräddningen. Under en dag skänks en procent av omsättningen till stationen i Yngsjö. ?

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Gymnasieskolor kan öppna för prov och stöd

Efter påskledigheten kan gymnasieskolorna ta emot ett mindre antal elever vid särskilda tillfällen. Detta sedan Folkhälsomyndigheten nu givit sitt formella klartecken..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Stjärnspäckad gala till förmån för coronafond

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Corona: Över 10 000 döda i USA

New Yorks guvernör Andrew Cuomo förlänger införda restriktioner i delstaten till den 29 april, och beslutar att skolor samt de flesta affärer ska vara fortsatt stängda. Antalet döda i USA på grund av coronapandemin överstiger 10 000 fall..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Chefsmöte dagen innan kommunchefen blev sjuk: ”Försökt vara försiktig”

Tingsryds kommunchef, Christer Kratz, har smittats av coronaviruset. Dagen innan han gick hem hade han ett möte med kommunens förvaltnings- och utskottschefer..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Trixig virusväg tillbaka för många länder

Efter veckor av mer eller mindre isolering planerar alltfler länder att öppna upp samhällena igen. Men det är lättare sagt än gjort. Risken finns att smittspridningen tar fart på nytt..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Man svårt knivskadad – en gripen

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Coronaviruset hotar ridklubbarnas framtid: ”Riktigt tufft”

Växjös ridklubbar har nätt och jämnt hämtat sig efter 2018, då torkan fick höpriserna att skjuta i höjden. Nu kommer coronaviruset med inställda evenemang och nya tunga intäktsbortfall. – Det kan bli riktigt tufft, säger Växjörtens Fältrittklubbs ordförande Tobias Jönberg..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kris för äggbranschen – konkurser hotar

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Antalet nya coronadödsfall stiger i Italien

SmålandsPosten - 1 timme sedan

VAR i fara om och när Serie A återstartar

I vissa fall sitter de tätt tillsammans i skåpbilar och avgör om det var offside eller inte. Inte bra i tider som kräver säkerhetsavstånd. Så hur blir det med VAR-domarna om Serie A-fotbollen återupptas?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.