DI > Ekonomi

Sunday, 29 March, 05:09

DI - 25 mar 20 kl. 22:20

Bedömare: Räddningspaketet hotas inteFyra republikanska senatorer och presidentkandidaten Bernie Sanders drog ned börshumöret på Wall Street på onsdagseftermiddagen genom att. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bernie Sanders, Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bedömare, Räddningspaketet, hotasinte
BT - 19 jun 14 kl. 16:40

Irak hotas splittras i tre delar

Slag står om Iraks oljeindustri, extremister öppnar flera fronter, separatister letar eget land och Bagdad är isolerat. Men en trestatslösning, med sunnimuslimer, shiiter och kurder kan bli en framtida mardröm.Strider rasar mellan sunnimuslimska grupper och regeringstrupper om herraväldet över Iraks största oljeraffinaderi Baiji norr om Bagdad, medan bland de sista 300 anställda har evakuerats under ett kort eld upphör, enligt AFP.

Sydsvenskan - 29 feb 16 kl. 19:45

Den svenska modellen hotas. Av politisk passivitet.

Ett styrkebesked var väntat. Men när nya tillväxtsiffror presenterades på måndagen visade de sig vara ännu starkare än analytikerna trott. Svensk ekonomi växte, enligt Statistiska centralbyrån, med 4,1 procent under 2015 och med 1,3 procent under fjärde kvartalet.

YA - 22 nov 19 kl. 17:18

Jobb i Simrishamn hotas av oväntat sillfiskestopp

En katastrof för fiskeindustrin. Så beskriver flera bedömare nyheten att EU planerar ett sillfiskestopp under fyra månader i Östersjön, från skånska sydkusten upp till Öland. Den oväntade nyheten släpptes under storkonferensen Östersjöfiske, som hållits i Simrishamn..

DI - 04 sep 14 kl. 09:28

Räntor & Valutor: Avvaktande inför tung centralbanksdag

De svenska obligationsräntorna har inlett torsdagens handel med oförändrade nivåer, i likhet med utvecklingen för räntorna i Europa. Marknaderna är avvaktande inför en späckad dag med makrohändelser som innefattar flera centralbanksbesked samt en hel del ekonomisk statistik från USA. På valutamarknaden har rörelserna också varit beskedliga med en något svagare krona.

Dagensanalys.se - 12 maj 17 kl. 10:31

Förhindra att ditt jobb tas över av robotar

Många jobb hotas nu av automation och att robotar får göra allt fler arbetsuppgifter. En stor studie vid University of Houston har undersökt vilka jobb som löper minst risk att tas över av robotar, och vad som krävs för att få de jobben. Bedömare gör gällande att närmare 150 miljoner jobb bara i USA kommer att tas över av robotar inom de närmaste åren.

BT - 25 sep 12 kl. 00:30

Konsten att tänka med hjärtat

Enligt Statistiska Centralbyrån, SCB, saknar sju barn av hundra i Sverige eget rum. Om detta är ett mått på överflöd eller orättvisa är nog bäst att överlåta åt andra bedömare. Risken är annars att ironin får ta överhanden.

Nerikes Allehanda - 10 dec 14 kl. 05:15

Israel går till nyval den 17 mars

Sverige går till val den 22 mars. Ett val som kommer att handla om regeringsduglighet, om skatt på arbete med mera.Exakt fem dagar tidigare går Israel till val.

Sydsvenskan - 17 okt 18 kl. 13:12

Stora hinder för en mittenregering

Sakpolitiskt är det fullt möjligt. S och C kan få till en mittenregering, tror bedömare TT talat med. Men strategiskt är det ett högriskspel.

Barometern - 17 okt 18 kl. 13:12

Stora hinder för en mittenregering

Sakpolitiskt är det fullt möjligt. S och C kan få till en mittenregering, tror bedömare TT talat med. Men strategiskt är det ett högriskspel.

Blekinge Läns tidning - 17 okt 18 kl. 13:12

Stora hinder för en mittenregering

Sakpolitiskt är det fullt möjligt. S och C kan få till en mittenregering, tror bedömare TT talat med. Men strategiskt är det ett högriskspel.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Nytt stimulanspaket till akut nödställda medborgare i Italien

Virusdrabbade Italien har passerat 10.000 dödsfall. Corona har krävt 889 liv det senaste dygnet..

DI - 7 timmar sedan

Styrelseproffsen: Så tar ni er genom krisen

Skilj på känslor och fakta, håll borta egot som rädsla för att misslyckas och fokusera på att det är företaget som ska klara sig..

DI - 8 timmar sedan

Nordmakedonien medlem i Nato – efter lång diplomatisk dispyt

Nordmakedonien har formellt upptagits i militäralliansen Natos gemenskap. USA:s utrikesminister Mike Pompeo konstaterade i ett uttalande….

DI - 9 timmar sedan

Donald Trump överväger att sätta New York i karantän

USA:s president Donald Trump överväger att sätta delstaterna New York, New Jersey och Connecticut i karantän för att begränsa spridningen….

DI - 9 timmar sedan

Avdragen du måste ha koll på – innan du hetsar iväg deklarationen

Tiden börjar rinna ut för den som vill ha skatteåterbäringen redan före påsk. Men hasta inte om du har möjlighet att göra avdrag..

DI - 9 timmar sedan

Italien passerar 10.000 dödsfall

Med 889 döda i corona det senaste dygnet har Italien nu passerat 10.000 dödsfall..

DI - 10 timmar sedan

Ohelig oljeallians hägrar i coronaorons skugga

En flodvåg av ny olja står redo att skölja över de globala energimarknaderna samtidigt som världens lagerkapacitet börjar fyllas upp..

DI - 11 timmar sedan

Ryssland stänger alla gränser

Ryssland stänger samtliga gränser för att begränsa spridningen av coronaviruset..

DI - 12 timmar sedan

Dödstal ökar i Storbritannien – ytterligare minister isolerar sig

Det senaste dygnet har 260 människor avlidit i covid-19 i Storbritannien. Det innebär att antalet dödsfall är uppe i 1.019, enligt….

DI - 13 timmar sedan

Tiotaggarnas pension drabbas hårdast av börskollapsen

Experterna vill tona ner larmklockorna som ringer om branta pensionsfall i börsrasets spår..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.