Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 30 March, 00:06

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 21:49

Digitala premiären av ”Serotonin” uppskjutenKulturhuset Stadsteatern i Stockholm skjuter upp den digitala premiären av pjäsen "Serotonin" från den 29 mars till den 12 april. Produktionen hänvisar till sjukdom som orsak till beslutet. Kulturhuset Stadsteaterns uppsättning av "Serotonin" är en dram.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Serotonin, Stadsteatern, Stockholm, Stadsteaterns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Digitala, premiärenav , Serotonin, uppskjuten
GöteborgsPosten - 25 mar 20 kl. 21:49

Digitala premiären av "Serotonin" uppskjuten

Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm skjuter upp den digitala premiären av pjäsen "Serotonin" från den 29 mars till den 12 april..

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 21:49

Digitala premiären av "Serotonin" uppskjuten

Sydöstran - 25 mar 20 kl. 21:49

Digitala premiären av "Serotonin" uppskjuten

Barometern - 25 mar 20 kl. 21:49

Digitala premiären av "Serotonin" uppskjuten

Blekinge Läns tidning - 25 mar 20 kl. 21:49

Digitala premiären av "Serotonin" uppskjuten

Kristianstadsbladet - 25 mar 20 kl. 21:49

Digitala premiären av "Serotonin" uppskjuten

Nyan - 07 feb 20 kl. 14:07

Premiären uppskjuten på En midsommarnattsdröm

Premiären på Shakespeares pjäs En midsommarnattsdröm, som skulle ha varit imorgon lördag, är uppskjuten och blir av tidigast på onsdag nästa vecka. Orsaken är att en av huvudrollsinnehavarna drabbats av influensa. Föreställningarna den 8 och 9 februari är alltså inställda.

NSD - 25 okt 16 kl. 15:23

Därför är premiären uppskjuten

Premiären var planerad till lördag 29 oktober men nu ser det ut som att Kåbdalis skidanläggning, som av tradition brukar ha backen klar först i Norrbotten, får skjuta på premiären..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Johne Prine livshotande sjuk

Countrylegendaren John Prine har smittats av coronaviruset och hans tillstånd är kritiskt, meddelar hans familj via hans Twitterkonto: "Efter att han plötsligt började uppvisa symtom av covid-19 fördes John till sjukhus på torsdagen. Han försågs med int.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Stenson inte rört en golfboll på två veckor

Henrik Stenson har inte rört en golfboll på över två veckor sedan alla golftävlingar skjutits upp på grund av det nya coronaviruset. Och han planerar att inte röra någon på ett bra tag till – i stället rensar han i garaget. – Jag känner ingen stress att.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Grand Ole Opry”-artister döda

Två röster som hörts flitigt i den amerikanska countrylångköraren "Grand Ole Opry" har tystnat. På söndagen meddelade Joe Diffies talesperson att den 61-årige artisten avlidit efter att ha ådragit sig covid-19, rapporterar ABC News. Diffie skrev en rad.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Danska djur ska räddas med miljonstöd

Danmarks regering har beslutat att skjuta till 48 miljoner danska kronor för att hindra landets djurparker och akvarier från att göra sig av med sina djur. – Det här säkerställer att djurparkerna får den hjälp de behöver, säger kulturminister Joy Mogens.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Brynässpelarens ögonoperation flyttad

Brynässpelaren Marcus Ersson skulle ha opererat ögat i veckan – men operationen har skjutits upp i minst två veckor, rapporterar Aftonbladet. – Det var av positiva skäl, att det hade läkt. Trycket har stigit lite i ögat.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Oroliga ingenjörer söker sig till facket

Coronakrisen driver medlemmar till fackförbunden Sveriges Ingenjörer och Unionen, rapporterar Ny Teknik/Ingenjörskarriär. Bara under de senaste veckorna har ett tusental personer sökt medlemskap i Sveriges Ingenjörer. – Det rör sig om yrkesverksamma ino.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Lastbil brinner på E6 i höjd med Landskrona – begränsad framkomlighet

En lastbil började brinna under färd på E6:an i höjd med Landskrona..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Moskva ska övervaka isolerade invånare

Varningar ljuder ur högtalare i Moskva, där invånarna inväntar hårda restriktioner. Officiellt har bara drygt 1 500 smittats och åtta avlidit i corona i Ryssland. Men nu införs ett övervakningssystem, där endast personer med specialutfärdade tillstånd f.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tre nya flygödlearter upptäckta

Flygödlorna, pterosaurierna, var de största flygande djur som existerat på jorden. Nu har forskare upptäckt tre nya arter i dagens Marocko. De nya arterna tros ha levt i Sahara för över 100 miljoner år sedan, skriver The Guardian.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Nigeria stänger ned storstad och huvudstad

Nigerias president Muhammadu Buhari beordrar att invånare ska stanna hemma i storstaden Lagos och huvudstaden Abuja de närmaste två veckorna på grund av coronapandemin. Beslutet gäller från om med måndagskvällen, enligt presidenten som höll ett tv-sänt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.