YLE > Finland

Friday, 03 April, 00:19

YLE - 25 mar 20 kl. 19:35

Statsminister Marin: "Nyland spärras av, det enda sättet att minska virusspridningen är att begränsa rörelsefriheten" – följ med regeringens presskonferens direktRegeringen väntas informera om tuffa tag mot coronaviruset. Just nu är det Nyland som har de flesta sjukdomsfallen och genom att begränsa rörligheten utanför Nyland vill man bromsa spridningen utanför landskapet..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Marin, Nyland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statsminister, Marin, Nyland, spärrasav det enda , sättetatt , minska virusspridningen är att begränsa rörelsefriheten följ med regeringens presskonferens direkt
SR - 25 mar 20 kl. 21:18

Finlands statsminister: Nyland spärras av

Finland begränsar rörelsefriheten mellan Nyland och övriga Finland, det meddelade Finlands statsminister Sanna Marin på en presskonferens på onsdagskvällen..

YLE - 25 mar 20 kl. 19:35

Ska Nyland spärras av för att minska spridningen av coronaviruset? Följ med regeringens presskonferens direkt

Regeringen väntas informera om tuffa tag mot coronaviruset. Just nu är det Nyland som har de flesta sjukdomsfallen och genom att begränsa rörligheten utanför Nyland vill man bromsa spridningen utanför landskapet..

YLE - 21 mar 20 kl. 10:13

Marin: Resande från Nyland till resten av Finland kan begränsas

Statsminister Sanna Marin (SDP) varnade i Yleprogrammet Morgonettan i dag att resande från Nyland till andra delar av Finland kan begränsas om coronaepidemin förvärras..

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 21:23

Helsingfors och Nylandregionen spärras av

Finlands statsminister Sanna Marin (SDP) meddelar att huvudstaden Helsingfors och regionen Nyland med flera storstadsregioner, spärras av och att rörelsefriheten begränsas. Marins besked kommer på en presskonferens i Helsingfors. Anledningen är att få b.

UNT - 25 mar 20 kl. 21:23

Helsingfors och Nylandregionen spärras av

Finlands statsminister Sanna Marin (SDP) meddelar att huvudstaden Helsingfors och regionen Nyland med flera storstadsregioner, spärras av och att rörelsefriheten begränsas..

UNT - 25 mar 20 kl. 21:49

Helsingfors och storstadsregioner spärras av

Finlands statsminister Sanna Marin (SDP) meddelar att huvudstaden Helsingfors och landskapet Nyland med flera storstadsregioner, spärras av och att rörelsefriheten begränsas..

NSD - 25 mar 20 kl. 21:49

Helsingfors och storstadsregioner spärras av

Finlands statsminister Sanna Marin (SDP) meddelar att huvudstaden Helsingfors och landskapet Nyland med flera storstadsregioner, spärras av och att rörelsefriheten begränsas..

Aftonbladet - 25 mar 20 kl. 21:23

Helsingfors och Nylandregionen spärras av

▸ Finlands statsminister Sanna Marin (SDP) meddelar att huvudstaden Helsingfors och regionen Nyland med flera….

Aftonbladet - 25 mar 20 kl. 21:23

Helsingfors och storstadsregioner spärras av

▸ Finlands statsminister Sanna Marin (SDP) meddelar att huvudstaden Helsingfors och landskapet Nyland med flera….

YLE - 27 mar 20 kl. 12:09

Beväringarna kan inte lämna Nyland när gränsen spärras av - de som är på permission ska tillbaka på utsatt tid

När Nylands gränser stängs måste alla beväringar stanna kvar i Nyland..

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Företagare berättigas arbetslöshetsförmåner – utan att de behöver lägga ned sin verksamhet

Regeringen har specificerat sina förslag om att hjälpa företag och företagare under coronakrisen. Företagare som drabbats görs tillfälligt berättigade till arbetslöshetsförmåner. De får också förtjäna en slant..

YLE - 5 timmar sedan

Hyllor putsas, gamla böcker tas bort - nu kan bibliotekarierna i Raseborg göra det lilla extra

Många dörrar är stängda just nu på grund av coronaepidemin, men det kan vara full rulle bakom lås och bom. Arbetet pågår för fullt i biblioteken i Raseborg..

YLE - 6 timmar sedan

Har uppsägningstiden förlängts, kommer det bli köer till stödkassorna och får jag permittera mig frivilligt? Experter svarar på era frågor om arbete i coronatider

Carita Törnqvist, juridisk rådgivare från Företagarna i Finland rf, Juha Ojala, förhandlingschef vid Servicefacket PAM och Rune Takamaa, regionschef från Förbundet för den offentliga sektorn och välfärdsområdena JHL svarade på era frågor om arbetslivet i vår chat onsdagen den 1 april..

YLE - 6 timmar sedan

Därför är det svårt att föra statistik över antalet tillfrisknade coronaviruspatienter

För strax över en månad sedan konstaterades det första laboratoriebekräftade coronavirusfallet i Finland. Hur länge du bär viruset ifall du insjuknar varierar, men vanligen rör det sig om två till tre veckor. Därför kan man anta att antalet tillfrisknade finländare är stort statistiskt sett, men så är inte fallet, rapporterar Yle Uutiset..

YLE - 6 timmar sedan

Statsminister Sanna Marin riktade skarp kritik mot FPA under riksdagens frågestund

Statsminister Sanna Marin (SDP) sa under riksdagens frågestund att vissa myndigheter inte har följt regeringens linjedragningar. Hon riktade speciellt kritik mot Folkpensionsanstalten..

YLE - 7 timmar sedan

Nya direktören för Tvärminne zoologiska station vill inte skära ned utan tvärtom stärka verksamheten i Hangö: ”Målet är inte att förändra ett fungerande koncept”

Tvärminnes nya direktör Jouni Heiskanen vill satsa på utökat samarbete mellan forskningsstationer, men också med bio- och miljövetenskapliga fakulteten vid Helsingfors universitet..

YLE - 8 timmar sedan

Socialarbetare: Utnyttja assistenterna mera för att hjälpa de mest utsatta barnen med skolarbetet

Kunde skolassisterna hjälpa till mera med skolarbetet nu när skolorna är stängda? Det föreslår de socialarbetare som Svenska Yle har talat med. I Kyrkslätt betalar kommunen fyra euro i matpeng till klientfamiljerna enligt prövning.

YLE - 8 timmar sedan

Barnombudsman Pekkarinen: "Risken för att situationen i vissa familjer blir värre är ganska stor"

Coronakrisen ställer höga krav på många familjer när skolan ska skötas hemifrån. Samtidigt tampas en del föräldrar med oro för arbetslöshet och permitteringar. Men hur kan barns trygghet säkras i en krissituation som denna?.

YLE - 11 timmar sedan

Minister Blomqvist och riksdagsledamot Johan Kvarström om förslaget att lägga ner samjouren vid Raseborgs sjukhus: "Ofattbart att tjänstemännen inte lyssnar"

Minister Thomas Blomqvist tycker att förslaget att lägga ner samjouren vid Raseborgs sjukhus är oacceptabelt..

YLE - 9 timmar sedan

Utbildningsminister Li Andersson till Svenska Yle: “Det var ett jättesvårt men nödvändigt beslut att förlänga distansundervisningen”

Utbildningsminister Li Andersson (VF) säger till Svenska Yle att beslutet att förlänga distansundervisningen grundar sig på rekommendationer från Institutet för hälsa och välfärd THL..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.