Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 31 March, 21:46

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 21:11

En misstänkt för terrorbrottRiksenheten för säkerhetsmål har inlett en förundersökning om rekrytering avseende terroristbrott, rapporterar SVT Nyheter. Ärendet omgärdas av sekretess och hanteras av Linköpings tingsrätt. Chefsåklagaren och den misstänktes vill inte yttra sig. – Jag.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
SVT Nyheter, Linköpings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En misstänktför , terrorbrott
SR - 10 mar 17 kl. 15:33

Säpo utreder misstänkt terrorbrott

Säpo utreder misstänkt terrorbrott. Personen misstänks för rekrytering och utbildning vid terrorbrott..

Expressen - 10 mar 17 kl. 15:22

Säpo utreder ett misstänkt terrorbrott

Säpo har inlett en utredning om misstänkt terrorbrott, rapporterar nyhetsbyrån Siren. – Förhör har hållits med den misstänkte som inte är frihetsberövad, säger kammaråklagare Ewamari Häggkvist till Nyhetsbyrån Siren..

Sydsvenskan - 09 aug 17 kl. 14:20

Man greps efter misstänkt terrorbrott i Paris

Påkörningen av sex franska soldater i en av Paris nordvästra förorter utreds som misstänkt terrorbrott. En person har gripits i norra Frankrike efter händelsen. Soldaterna var ute på patrull i Levallois-Perret när de rammades av bilen.

GöteborgsPosten - 20 dec 18 kl. 12:11

Misstänkt terrorbrott på skånsk skola

En person har gripits för misstänkt terrorbrott efter en avsiktligt orsakad explosion på en skola i Hässleholm. Skolan är utrymd och ingen ska ha blivit skadad..

UNT - 20 dec 18 kl. 12:19

Misstänkt terrorbrott på skånsk skola

En person har gripits för misstänkt terrorbrott efter en avsiktligt orsakad explosion på en skola i Hässleholm..

Expressen - 16 jan 15 kl. 19:39

18-årig kvinna gripen – misstänkt terrorbrott

CNN berättar att Londonpolisen uppger på Twitter att en 18-åring kvinna är gripen misstänkt för terrorbrott. Hon greps på Stansted, den flygplats i London som användas av lågprisflyg, bland andra Ryanair..

Expressen - 29 okt 19 kl. 17:54

Svensk medborgare gripen i Storbritannien – misstänkt terrorbrott

En svensk medborgare har gripits i Storbritannien misstänkt för terrorbrott, erfar Expressen.Mannen är i 40-årsåldern och är skriven i Stockholm.UD bekräftar att mannen frihetsberövats och sen släppts på fri fot.

DN - 07 apr 16 kl. 10:55

20-åring åtalas för misstänkt terrorbrott

En 20-åring som ett par gånger stoppats efter misstankar om att han försökte ansluta sig till terrorsekten IS, åtalas på torsdagen misstänkt för att ha förberett en självmordsbomb..

DN - 01 jan 19 kl. 13:45

Knivdåd i Manchester utreds som misstänkt terrorbrott

Attacken på tågstationen Victoria i Manchester, där tre personer varav en polis knivhöggs vid 22-tiden på nyårsafton, utreds som misstänkt terrordåd, enligt brittisk polis. .

SVT - 20 feb 20 kl. 11:54

Skjutningarna i tyska Hanau utreds som ett misstänkt terrorbrott

Utredningen för de två skjutningarna i Hanau i Tyskland tas över av den federala åklagaren. Gärningsmannen uppges ha haft främlingsfientliga motiv och händelsen utreds som ett misstänkt terrordåd, enligt delstaten Hessens inrikesminister..

YLE - 20 aug 17 kl. 11:27

Fyra vårdas fortfarande på sjukhus i Åbo - misstänkt bevakas efter hot

Det har inte skett några förändringar i tillståndet bland de skadade i knivattacken i Åbo. Chefen för Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt Leena Setälä sade på söndag morgon att två av offren fortfarande vårdas på intensivvårdsavdelningen. På söndag vårdades sammanlagt fyra personer på sjukhus i Åbo.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Farfar hämtade fel barn på förskolan

När farfar kom till förskolan och ropade på sitt barnbarn kom en flicka glatt springande och följde med. Först när de kom hem till farmor upptäckte hon att det var fel barn. Uppenbarligen reagerade varken farfar eller flickan på att de inte kände varand.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Löparstjärnan i informationskampanj om corona

Maratonlöparen Mustafa "Musse" Mohamed deltar i informationskampanjen #tellcorona för att sprida information om det nya coronaviruset på flera språk. – Jag ville ställa upp, säger han, som läst in information på somaliska. "Musse" säger att det var en u.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kvinna död i lägenhetsbrand i Eslöv

En kvinna omkom i en lägenhetsbrand i Eslöv på tisdagskvällen. Larmet kom vid 18.40-tiden.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Journalist försvunnen – polisen utreder

En pakistansk journalist som fått asyl i Sverige har varit försvunnen i nästan en månad. Pressfrihetsorganisationen RSF oroar sig för att försvinnandet kan hänga ihop med hans yrkesutövning. Journalisten flydde från Pakistan 2012 och kom senare till Sve.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fler svenskar flygs hem under veckan

Under veckan kommer fler strandsatta svenskar att flygas hem från Peru. Samtidigt förbereder utrikesdepartementet ytterligare insatser i andra särskilt utpekade länder. Hittills har runt 35 flyg avgått mot Sverige med strandsatta svenska resenärer ombor.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Serber kräver att få rasta sina hundar

Tusentals människor i Serbien kräver av landets premiärminister Ana Brnabic att han tillåter dem att rasta sina hundar under det utegångsförbud som införts på grund av coronaviruset. I Serbien har ett nationellt nödläge utlysts med strikta förhållningso.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

69 kvadratmeter stort hus i Svalöv sålt för 686 000 kronor

Han blir ny ägare till huset på Göjegatan..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Anna Pella blir Folke Bernadotte-stipendiat

Folke Bernadottes stiftelses stipendium för 2020 tilldelas författaren och journalisten Anna Pella, som skrivit barnböckerna om Funkisfamiljen. "Hon får stipendiet för det arbete hon gör med att sprida sin kunskap om livsvillkoren för barn med funktions.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

HIF-ordföranden Krister Azelius: ”Vi har enats om korttidspermitteringar”

Spelarna är beredda att gå ner i lön..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Dopningschef varnar fuskarna: ”Misstar sig”

För den som vill dopa sig innebär coronakrisen en stor möjlighet, tror USA:s antidopningsbyrå Usada. Storbritanniens dito, Ukad, håller inte med. – Den som tror att den kan komma undan misstar sig kraftigt, säger Ukadchefen Nicole Sapstead.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.