YA > Lokalt

Tuesday, 07 April, 11:44

YA - 25 mar 20 kl. 21:00

Hon är fast i nedstängda Indien – vädjar om hjälp att komma hemPia Röding från Andrarum är en av omkring 100 svenskar som är fast i Goa i Indien. Sedan gränserna stängdes och man utfärdade en nedstängning av nästan hela landet är det utegångsförbud som råder månaden ut. Och stämningen blir allt mer krisartad. – Ta hem oss, säger Pia Röding till YA..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Indien, Röding, Andrarum, Goa, Pia Röding, YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon är fasti , nedstängda, Indien, vädjarom , hjälp, att komma hem
YLE - 28 nov 15 kl. 08:10

Klimatförändringen handlar också om business

Klimatmötet i Paris inleds måndagen 30 november. Målet är att begränsa den globala uppvärmningen till två grader. Tanken är att på sikt skydda miljön i hela världen.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Kniv upptäcktes efter stöld

En man i 30-årsåldern blev påkommen när han passerade kassorna utan att betala. Han hade också en kniv på sig upptäckte polisen efter att de kommit till platsen..

YA - 1 timme sedan

Fick hotfullt meddelande skickat hem till sig

En man och en kvinna har polisanmält ett hot de har fått hemskickat till sig. .

YA - 03 apr 20 kl. 12:00

S-förslag: Ge gymnasieungdomar kafécheckar

En slant för att äta lunch på kommunens restauranger eller kaféer. Det vill Socialdemokraterna ge till Tomelillas gymnasieungdomar som ytterligare ett led att hjälpa företagarna i coronakrisen..

YA - 11 timmar sedan

Byggnadsnämnden kritiserar revisorerna

Efter att revisionen granskat kommunens bygglovshantering kom man fram till tre områden som behövde förbättras. Men revisionen har fel tycker byggnadsnämnden som nu svarar revisionen..

YA - 11 timmar sedan

Golv behöver bytas i anrikt hus

Medborgarhuset i Smedstorp är i stort behov av nytt golv. Kostnaden är beräknad till ungefär 200 000 kronor och några sådana pengar har byalaget inte. – Vi kan ju hoppas en rik knös kan sponsra oss, säger Anna-Karin Edstrand..

YA - 22 timmar sedan

Mordförsök: Misstänkt för Tomelillaskjutningen häktad

23-åringen som i förra veckan greps misstänkt för delaktighet i Tomelillaskjutningen har häktats. Han misstänks för försök till mord i samförstånd med den 19-åring som häktades härom veckan..

YA - 22 timmar sedan

Polis jagade mopedförare utan hjälm

En polispatrull upptäckte en mopedförare utan hjälm, varpå de jagade efter honom. Nu är föraren anmäld för en rad brott. .

YA - 22 timmar sedan

Konstens baksida visas upp i ny utställning

Hur ser konstverken ut på baksidan? Den frågan ligger till grund för Per Bakers utställning på Gamla Bryggeriet i påsk, då konstsmeden visar upp sina verk ur ett helt annat perspektiv. .

YA - 03 apr 20 kl. 12:00

Påsklovsaktiviteter med robotar, äggmålning och utflykter

Nu är många påsklovslediga och även om man på grund av coronasituationen har ställt in vissa aktiviteter finns det också en hel del som körs, men med vissa skyddsåtgärder. Robotar, friluftsdag och äggmålning är bara några i utbudet..

YA - 03 apr 20 kl. 11:00

Kommunen vill köpa upp skyddsmaterial för att undvika framtida brist

Har du skyddsmaterial som du vill skänka eller sälja till kommunen? Tomelilla söker nu efter munskydd, handsprit och platsförkläden och är beredd att betala en slant för hårdvalutan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.