Expressen > Nyheter

Tuesday, 31 March, 14:46

Expressen - 25 mar 20 kl. 21:01

Mohikanfrisyren blev småbarnspappans fallDen 37-årige småbarnspappan borde inse att mycket hänger på håret. Först gjorde han misstaget att begå brott med mohikanfrisyr på huvudet.Sedan avslöjades han med att ha alla brottsverktygen i baksätet på bilen.  .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mohikanfrisyrenblev , småbarnspappans, fall

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Folksamling demonstrerar vid Migrationsverket

En demonstration pågår utanför Migrationsverket i Göteborg.Enligt polisen går det hela lugnt till, men om folksamlingen är större än 50 personer kan den behöva skingras.– Om de är fler än 50 ska vi informera dem och dela på dem, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst..

Expressen - 30 minuter sedan

Nu kan du beställa hem dans till ditt köksfönster

Här är coronanyheter från landet runt..

Expressen - 45 minuter sedan

Populära sångarna från Lund stoppas

Den traditionsenliga studentsången från universitetstrappan i Lund på första maj ställs in. Orsaken är coronaviruset,  rapporterar SVT Nyheter Skåne..

Expressen - 45 minuter sedan

Presskonferens om coronaviruset

I dag håller Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen, och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap en gemensam presskonferens, klockan 14.Myndigheterna ger där samlad information om läget när det gäller covid-19 och smittspridningen i Sverige..

Expressen - 1 timme sedan

Man startade upp spritaffär i sitt hem

Vin, öl, sprit, chips och läsk.När tullen slog till mot illegala spritbutiken i Billeberga stod öppettider angivna på dörren och i butiken fanns utskrivna prislappar med smakbeskrivningar från Systembolaget.– Det är pengar som skulle ha gått till vår gemensamma välfärd, säger Erik Friberg, chef för Tullkriminalenheten vid Tullverket..

Expressen - 1 timme sedan

Corona kan ha spridits på Sundsvalls sjukhus

På Sundsvalls sjukhus visade ett nyligen genomfört coronatest att en stroke-patient var smittad. Patienten hade befunnit sig på sjukhuset en längre tid, och kan därför bara ha smittats på sjukhuset.– Personen har blivit smittad på sjukhuset, säger Mats Brännström, hälso- och sjukvårdsdirektör på Region Västernorrland till Expressen.

Expressen - 1 timme sedan

Världens starka reaktioner på ”Sveriges experiment”

Land efter land stängs ner i coronakrisen.Samtidigt håller Sverige i stora delar öppet.Strategin väcker uppmärksamhet internationellt och ifrågasätts på flera håll.

Expressen - 1 timme sedan

Journalisten Sajid Hussain, 39, försvunnen i Sverige

Journalisten Sajid Hussain, 39, försvann spårlöst i Uppsala 2 mars och anmäldes försvunnen tre dagar senare. Nu utreder Uppsalapolisen hans försvinnande och vännerna undrar vad som kan ha hänt. – Jag tror inte att han försvunnit frivilligt.

Expressen - 2 timmar sedan

Postnords vädjan i krisen – söker tusentals brevbärare

Postnord har utlyst 1 200 nya tjänster inför sommaren.226 av dem finns i Västsverige och det handlar om både brevbärare, lastbilschaufförer och terminalarbetare.– Just nu befinner vi oss i en extraordinär situation till följd av corona-smittan.

Expressen - 2 timmar sedan

Sjuksköterskor får snabb utbildning

Patienter som insjuknar i covid-19 kan drabbas av allvarliga problem med andning. Nu snabbutbildas sjuksköterskor i Lund i avancerad omvårdnad vid andningssvikt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.