BT > Nyheter

Sunday, 29 March, 01:53

BT - 25 mar 20 kl. 20:38

Kör vidare i egen regi – Team Sportia förbereder för nytt namn och utbudNär Ronnie Johannesson flyttar upp till Lassalyckan med sin butik så kommer det inte att vara under Team Sportias namn. På fredag startar en totalutförsäljning i butiken. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Sportia, Ronnie Johannesson, Lassalyckan, Team Sportias

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kör, vidarei , egen, regi, Team, Sportia, förberederför , nytt namn och utbud
Uppsalanyheter.se - 09 dec 14 kl. 07:31

Tar över ambulansdirigeringen i egen regi

Landstingen i Uppsala län och Västmanland planerar att ta över dirigeringen av ambulanser i egen regi under 2015. Landstinget Sörmland är positivt till samarbetet kring gemensam ambulansdirigering, men avser att avvakta och i nuläget förlänga avtalet med SOS Alarm.Landstingen i Uppsala län och Västmanland planerar att ta över dirigeringen av ambulanser i egen regi under 2015.

YLE - 04 jun 14 kl. 15:48

Demensvård i egen regi i Kristinestad

Det är bättre att ordna äldreomsorgen i egen regi. Det tyckte vård och omsorgsnämnden i Kristinestad när de i går tog ställning till hur de ska lösa problemet med de långa köerna till demensvården. Alternativet var att någon privat aktör bygger och staden köper tjänsterna.

Nerikes Allehanda - 11 apr 15 kl. 05:49

Ska kommunen driva Alléhallens gym i egen regi?

Hallsbergs kommun bör driva Alléhallens gym vidare i egen regi. Det förslaget läggs fram för beslut till politikerna i bildningsnämnden i nästa vecka..

Alingsås tidning - 15 okt 18 kl. 05:30

Nöffar på – i egen regi

Ambitionen var att överlåta Nolhaga djurpark till en extern aktör. Men kommunen fick inget napp. Och för att bevara och utveckla djurparken föreslås nu ett flertal åtgärder.

Kristianstadsbladet - 15 jun 19 kl. 06:00

Starka tjejer ska göra tjejer stärkta – kommun fortsätter satsningen i egen regi

Projektet ”Starka tjejer” har syfte att stärka tjejer på högstadiet. Det har blivit så lyckat att Bromölla kommun väljer att driva det vidare i egen regi.

BT - 20 jan 20 kl. 17:28

Ont om tid för att fixa färdtjänst i egen regi

Marks kommun går vidare med att titta på om man ska bedriva färdtjänst i egen regi. Men tiden är knapp – Västtrafik vill ha svar senast den 1 juli. – Det är väldigt kort om tid och det kände vi inte till tidigare, säger Lisa Dahlberg (S), kommunstyrelsens ordförande..

YLE - 24 mar 14 kl. 18:06

Lyckat med vården i egen regi

År 2013 var ett bättre år för Sjundeå kommun än året innan. Det framgår av kommunens bokslut, som presenterades på måndagen. År 2012 var synnerligen dåligt, men nu kan kommunen uppvisa ett positivt resultat.

BT - 06 aug 11 kl. 09:21

Ridskola i egen regi - så länge

Tranemoryttarna står utan arrendator inför terminsstarten. Men det hindrar inte att ridskolan startar i slutet av augusti.
?

YLE - 26 aug 15 kl. 15:51

Attendo får gå - Malmska sköter jouren i egen regi

Tillgången på läkare är bättre och hälsovårdscentralen i Jakobstad övertar jour 1 linjen (hälsovårdscentralen) i egen regi från årsskiftet. Det är Attendo som skött jouren sedan 2010. Det började med att läkare från Attendo skötte jouren dygnet runt från 2010.

Skånskan - 15 jan 16 kl. 10:00

Han ska bygga radhus i egen regi

HÖÖR Redan nästa år hoppas den nya markägaren Henrik Fors-Ellnér att dra igång bostadsbygget på det nya området.
Hans plan är att sälja tomter för villabyggen och att bygga radhus i egen regi som sedan ska hyras ut genom hans fastighetsbolag.Redan för ett år sedan började han spana på området och i höstas klippte han till och köpte markområdet i Fogdaröd från det intilliggande vårdföretaget.

Skånskan - 04 mar 19 kl. 15:00

Vill inte driva närtrafik i egen regi

HÖRBY För drygt två år sedan ansökte Hörby kommun om att få ta över huvudmannaskapet för närtrafiken från Region Skåne. Missnöjet med hur regionen skötte närtrafiken var stort.
Men nu backar kommunen.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Radiolegendar död i coronaviruset

BT - 1 timme sedan

Tipspromenader en aktivitet i tiden

När de flesta aktiviteter ställs in på grund av smittorisk finns en aktivitet som kan fortsätta: tipspromenader..

BT - 2 timmar sedan

Skarp granat hittad på skola

BT - 3 timmar sedan

Nytt coronafall hos Colorado

BT - 4 timmar sedan

PGA stöttar spelare och caddies ekonomiskt

Coronapandemin har tvingat golfvärldens professionella tävlingar att ställas in eller skjutas upp. Nu kliver PGA-touren in och hjälper spelare och caddies som för tillfället har svårt att tjäna pengar på sin idrott, skriver The Golf Channel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.