Expressen > Nyheter

Friday, 03 April, 07:17

Expressen - 25 mar 20 kl. 20:36

Svårt sjuka Dom, 29, inlåst – i tolv veckorStorbritannien tar nu ytterligare hårda tag för att stoppa coronaspridningen.Svårt sjuka uppmanas isolera sig helt från andra människor – i minst tre månader.– Det är lite av en chock, säger Dom Breslin till Expressen.I Sverige finns inga särskilda åtgärder för att skydda sjuka med nedsatt immunförsvar..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Dom, Dom Breslin, Expressen, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svårt, sjuka, Dom29 , inlåsti , tolv, veckor
Expressen - 29 mar 20 kl. 12:37

”De strömmar in och de är sjuka, väldigt svårt sjuka”

Intensivvårdssjuksköterskan Anne Rosendahl vittnar i ett inlägg på Facebook om situationen på intensiven på Akademiska sjukhuset i Uppsala.Nu har hennes inlägg, med uppmaningen om att alla ska stanna hemma, delats av över 18 000 personer på mindre än ett dygn.”De senaste dagarna har varit omvälvande, nu har patienterna med Covid19 verkligen börjat att strömma in till oss och de är sjuka, väldigt svårt sjuka”, skriver hon i sitt inlägg..

GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

NMU hjälper och skyddar dig i domännamnsdjungeln

Hur ska ditt företag tänka när ni ska registrera domännamn? Hur många toppdomäner behöver ni egentligen täcka in? Och vad händer om namnet ni vill använda är upptaget?.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Igelkottälskarens uppmaning hyllas av Skansen-Jonas"Nu räddar vi dom"

På en vecka har inlägget delats nästan 17 000 gånger av människor som uppmanar sin omgivning att göra samma sak. Behöver vatten för att överleva– Jag såg att de också ville dricka, men skålen var för hög. Då hämtade jag en mindre skål så att också igelkottarna kunde smaka.

Uppsalanyheter.se - 08 jul 14 kl. 02:37

Vanvårdade hundar inlåsta i baklucka

De vanvårdade hundar som omhändertogs för en vecka sedan efter ett intensivt och ihärdigt arbete av ett antal ungdomar har återigen omhändertagits.De vanvårdade hundar som omhändertogs för en vecka sedan efter ett intensivt och ihärdigt arbete av ett antal ungdomar har återigen omhändertagits. Denna gång larmades polisen sedan dom blivit inlåsta i en baklucka på en personbil.

Skånskan - 21 dec 19 kl. 15:30

”Varför ska de äldre och sjuka betala hela Hörbys underskott?”

Lokal debatt Gör din röst hörd Kommentera gärna insändaren under texten eller skriv ett eget inlägg. Tänk på att debattartiklar ska vara undertecknas med namn och får vara max 2 000 tecken. Mejla din lokala insändare till debatt@skd.

Skånskan - 22 jun 18 kl. 14:00

Menar att någon använt hans dator för att skriva inlägg

Hörby En man i femtioårsåldern som är bosatt i Hörby döms för hets mot folkgrupp efter att ha skrivit kränkande inlägg om muslimer i en grupp på Facebook. Mannen själv menar att han är oskyldig, och att någon använt hans dator.Inläggen som ligger till grund för åtalet skrevs under förra året i facebookgruppen ”Stå upp för Sverige”.

Barometern - 23 okt 13 kl. 08:19

Låt de äldre och sjuka bestämma själva

på Birgitta Axelsson Edströms inlägg ?Kalmarmodellen av LOV endast en tummetott?. Att Birgitta Axelsson Edström vill ta bort möjligheten för Kalmars äldre och sjuka medborgare rätten att själv få bestämma vem/vilka man vill släppa in i sitt hem är helt i linje med kommunismen.

Sydsvenskan - 17 apr 13 kl. 06:30

Dom mot twittrande pianist ger eko i två läger

I måndags dömdes den prisade turkiske pianisten och kompositören Fazil Say till tio månaders villkorligt fängelse för att ha förolämpat religiösa värderingar. Enligt försvarsadvokaten Meltem Akyol kommer fängelsestraffet att träda i kraft om Fazil Say upprepar förseelsen inom fem år. Domen har väckt kalla kårar bland liberala och sekulära segment i Turkiet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Både vi och brandmännen visste vad som väntade oss"Ett annat inlägg

LUND. I söndags skrev Lundapolisen Tobbe ett uppmärksammat inlägg om självmord – och det som många poliser får se i tjänst – på polisens Facebooksida.Inlägget har nu gillats över 15 000 gånger och delats mer än 2 030 gånger.

Barometern - 31 jul 14 kl. 19:27

Nazist överklagar hets mot folkgrupp dom

Sebastian Karlsson överklagar tingsrättens dom för hets mot folkgrupp.
Inläggen är att betrakta antingen skämt eller som inlägg i en politisk debatt, anser han. För knappt en månad sedan dömdes Sebastian Karlsson som ansvarig utgivare av nättidningen Realisten till dagsböter av Stockholms tingsrätt.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Socialdemokraterna rusar i krisen – stödet ökar stort

Socialdemokraterna rusar i coronakrisen.Mätning efter mätning visar hur stödet för både S och Stefan Löfven har ökat den senaste månaden.I Aftonbladet/Demoskop ökar partiet med 5,3 procentenheter – och samlar nu 27,9 procent..

Expressen - 15 minuter sedan

Experterna: Därför har Skåne klarat sig bättre

Skåne har hittills klarat sig förhållandevis bra i kampen mot Covid-19. Varför har det blivit så – och kan Skåne rentav undvika en större smittspridning? Kvällsposten har frågat tre experter.

Expressen - 30 minuter sedan

Det gör vissa mer immuna än andra

Varför vissa blir så sjuka och andra inte märker av covid-19, är något forskarna är mycket intresserade av.Det är ett område där forskningen kommer att öka.– Det handlar om grader av en naturlig motståndskraft, säger Jan Albert, professor i smittskydd vid Karolinska institutet..

Expressen - 1 timme sedan

Efter aprilsnön – då kommer solen igen

Stockholmarna vaknade upp till aprilsnö.Men snart återvänder solen – med besked.Det berättar meteorologen Johan Groth inför den stundande påskledigheten.

Expressen - 1 timme sedan

Omvärldens dom: Så sköter Sverige corona

Öppna skolor, folk på gatorna. Råd snarare än förbud.Sverige går sin egen väg genom coronapandemin – och intresset i omvärlden är stort..

Expressen - 1 timme sedan

Alkoholförsäljningen ökar kraftigt i coronatider

Coronakrisen innebär mer tid hemma och mindre uteliv på restauranger och krogar. Det får konsekvenser på många sätt.Som att alkoholförsäljningen ökar kraftigt.

Expressen - 2 timmar sedan

Professorn: Därför är våra symtom på corona så olika

Majoriteten av befolkningen får milda symtom av coronaviruset.Enligt Lennart Svensson, professor i molekylär virologi vid Linköpings universitet, finns det tre tydliga förklaringar till att vi reagerar så olika på smittan.– Viruset har en del udda egenskaper som vi virologer tycker är spännande, säger han..

Expressen - 2 timmar sedan

Professorn: Därför sprids viruset så snabbt i världen

De flesta smittar bara två eller tre andra. Sen finns superspridarna – som är mycket mer smittsamma och kan starta spridningskedjor som det är nästan omöjligt att stoppa. De kan dessutom vara ganska många.

Expressen - 4 timmar sedan

CIA jagar Kinas coronasiffror – tror inte på landets uppgifter

CIA-tjänstemän har ända sedan början av februari varnat Vita huset för att Kinas sifferuppgifter om antalet coronafall i landet inte stämmer enligt New York Times.Kina har rapporterat omkring sex coronafall per 100 000 invånare vilket är betydligt lägre än siffrorna från andra svårt pandemidrabbande länder som Italien, Spanien och USA.Nu pågår en jakt från underrättelseorganisationens sida för att ta reda på den ”faktiska” dödssiffran i Kina – hittills utan framgång..

Expressen - 6 timmar sedan

Fina gesten till vårdens hjältar – hyllades av miljoner britter

Vårdpersonal är hårt pressad världen över på grund av coronapandemin.Storbritannien gör sitt bästa för att visa sin uppskattning.Miljontals britter, däribland premiärminister Boris Johnson, klev för andra torsdagskvällen i rad ut i sin dörröppning eller på sin balkong och applåderade hjältarna skriver Mirror.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.