Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 11:13

Helsingborgs Dagblad - 25 mar 20 kl. 20:30

Båstads politiker höll avståndet på onsdagskvällenI coronavirusets spår sammanträdde ett bantat kommunfullmäktige i kommunhuset i Båstad..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Båstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Båstads, politiker, höll, avståndet, onsdagskvällen
ÖstersundsPosten - 30 sep 14 kl. 08:54

Minska avståndet mellan politiker och medborgare

För en levande demokrati bör avståndet mellan ledande politiker och medborgarna minskas. Då kan missnöje kring hanteringen av olika samhällsfrågor upptäckas i tid..

Norrtelje Tidning - 23 nov 16 kl. 08:30

Förtoendet för politiken ökar med avståndet ut på vischan

Personer som bor på landsbygden har lägre förtroende för både politiker och
media jämfört med personer som bor i en storstad..

Sydsvenskan - 29 aug 18 kl. 17:20

Mats Skogkär: Avståndet som hotar demokratin.

Dagens politiker befinner sig alltför långt från väljarnas vardag, menar Warda Fatih, riksdagskandidat för Centern..

Helsingborgs Dagblad - 29 aug 18 kl. 17:20

Avståndet som hotar demokratin.

Dagens politiker befinner sig alltför långt från väljarnas vardag, menar Warda Fatih, riksdagskandidat för Centern..

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 15 kl. 03:00

"Politiker i Helsingborg hörs sällan tala entusiastiskt om färjetrafiken"

Bara för att man har rätt är det inte säkert att man får rätt. Trivialt, men sant.Många goda skäl talar för en ny fast förbindelse över Öresund och att den förläggs mellan Helsingborg och Helsingör.

BT - 01 dec 14 kl. 18:39

SD-politiker åtalas för fortkörning

Sverigedemokraternas riksdagsledamot Sara-Lena Bjälkö åtalas för hastighetsöverträdelse och brott mot trafikförordningen efter en framfart på motorvägen mellan Göteborg och Halmstad som uppmärksammades av polis i civil bil. Enligt åtalet har hon kört i minst 142 kilometer i timmen och dessutom underlåtit att anpassa avståndet till framförvarande fordon. Polisen såg ett hetsigt beteende när hennes bil bara låg någon meter bakom framförvarande, vilket upprepades ett 15-tal gånger.

BT - 01 dec 14 kl. 19:06

SD-politiker åtalas för fortkörning

SD:s riksdagsledamot Sara-Lena Bjälkö åtalas för hastighetsöverträdelse och brott mot trafikförordningen. Det efter en framfart på motorvägen mellan Göteborg och Halmstad som uppmärksammades av polis i civil bil. Enligt åtalet har hon kört i minst 142 kilometer i timmen och dessutom underlåtit att anpassa avståndet till framförvarande fordon.

Skånskan - 08 mar 18 kl. 09:00

Politiker berättade i tingsrätten om hot

STAFFANSTORP När Carina Dilton (S) och hennes partikamrater var ute och kampanjade vid City Gross i Staffanstorp blev hon attackerad med hot, könsord och luftsparkar av en aggressiv man.
På onsdagen möttes de i tingsrätten i Lund. ERWP.

DN - 27 feb 17 kl. 21:00

”Politiker och medborgare oense om vinst i välfärden”

Trots att en majoritet av medborgarna är emot vinster i välfärden går de flesta av våra politiker i motsatt riktning. Jag vill hävda att avståndet mellan politiker och väljare i denna fråga orsakas av att de som har regeringsmakten frivilligt samarbetar för mycket med ekonomiska intressenter, skriver statsvetaren Sten Widmalm..

SVT - 04 sep 14 kl. 19:57

Väljare och politiker möts på sociala medier

I år har debatten inför riksdagsvalet på allvar tagit steget ut på sociala medier. Att något har förändrats under den här valrörelsen jämfört med tidigare verkar nästan alla vara överens om, för nu tycks avståndet mellan politiker, väljare och medier vara mindre än någonsin..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Raketstigning väntas för arbetslösheten i EU

En arbetslöshet i hela EU på 6,5 procent och med 7,3 procent i euroländerna. Det är månadssiffror som Europa sannolikt inte kommer att få skåda på lång tid, när nu coronavirusets ekonomiska effekter slår till i hela unionen. Siffrorna är den samlade sta.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

OS-elden till Fukushima

OS i Tokyo blev framflyttat ett år. Trots det har den olympiska elden, som tändes i Grekland i mars och som flugits till Tokyo, redan inlett fackelstafetten i Japan. Facklan har tagits emot i Fukushima, startplatsen för fackelstafetten.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sveriges författarförbund skapar krisfond

En tillfällig krisfond för författare har inrättats av Författarförbundet. Det är möjliggjort tack vare ett bidrag på 400 000 kronor från stiftelsen Natur & Kultur, skriver förbundet i ett pressmeddelande. Fonden är en akut åtgärd i väntan på statliga m.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Viruskris kan bli dödsstöt för aprilskämt

Flygande spårvagnar, ett Öland på drift mot fastlandet och en nylonstrumpa över teven. Den 1 april brukar innebära skojfriska rubriker, märkliga intervjupersoner och rena påhitt i tidningarna. Men i år väljer många mediehus att avstå.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Personbil krockade på Södergatsviadukten

En trafikolycka skedde på onsdagsförmiddagen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Jason Diakité ger ut handbok för unga

Artisten Jason Diakité, känd som Timbuktu, och författaren och tidigare stabschefen på Utbildningsdepartementet Matilda Westerman kommer i höst ut med "Du har rätt!". Det är en handbok om de rättigheter som alla under 18 år har enligt barnkonventionen,.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Julkalendern – en hostattack från att stoppas

80-talsrullen "Tillbaka till framtiden" möter Astrid Lindgrens "Madicken" i årets julkalender "Mirakel". Men på grund av det nya coronaviruset är produktionen bara en hostattack bort från sjukskrivning. Mira och Rakel (Sarah Rhodin och Bibi Lenhoff) bor.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Mamma i Norrköping omhäktad

Mamman i Norrköping som misstänks för att ha vållat sin treåriga dotters död i slutet av januari har omhäktats, rapporterar P4 Östergötland. Hon häktas misstänkt för grovt vållande till annans död och även för nya misstankar gällande två fall av grov mi.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sigmund Freuds liv som ond burlesk

Malin Krutmeijer ser serien ”Freud” på Netflix..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ungerska simstjärnor coronasmittade

Åtta simmare och en tränare i det ungerska landslaget har testats positivt för covid-19, uppger det ungerska simförbundet. Flera av dem ska ha smittats av coronaviruset i samband med ett höghöjdsläger i turkiska Erzurum. Det ungerska förbundet har inte.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.