GT > Nyheter

Wednesday, 01 April, 00:33

GT - 25 mar 20 kl. 20:23

Man nära köra på flera personerEn man som kört vårdslöst, bland annat över gräsmattor, har gripits för försök till grov misshandel.Mannen har varit nära att köra på flera personer..
Läs mer på GT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man nära, körapå flera personer

Fler nyheter från GT

GT - 3 timmar sedan

Stena Line tappar åtta av tio passagerare

Flera av Stena Lines linjer i Norden har redan påverkats eller stängts till följd av coronaviruset. Nu räknar man med att tappa 80 procent av all passagerartrafik i Europa i år – och under onsdagen kommer den 156 meter långa Oslofärjan Stena Saga att segla till Uddevalla där hon ska ligga för ankar tills vidare..

GT - 3 timmar sedan

Åklagaren om mordförsöket: ”Tror oss veta vad som hänt”

Under måndagen blev en pojke på en skola i Göteborg knivhuggen i halsen av en jämnårig pojke.Den misstänkte gärningsmannen är dock inte frihetsberövad då han inte är straffmyndig.– Vi tror oss veta ungefär vad som hänt, säger åklagaren Mats Ihlbom som ansvarar för utredningen..

GT - 4 timmar sedan

Mordmisstänkt man och kvinna släppta

Mannen hade legat död i en vecka när han hittades på midsommarafton.Sedan dess har polisen, i åtta månader, försökt binda en man och en kvinna till det brutala Boråsmordet.Men inför domen i veckan har de släppts.

GT - 5 timmar sedan

De förlorade sina arbeten under krisen: ”Ångest”

Förra veckan varslades fler personer än någonsin från sina arbeten och antalet arbetssökande som skrivit in sig på Arbetsförmedlingen har fördubblats jämfört med motsvarande period förra året.Trots att det fortfarande finns branscher som är i behov av arbetskraft vittnar de som blivit av med sitt arbete om att konkurrensen är mycket hård.– Trycket är väldigt hårt eftersom de platser som finns är så eftertraktade, säger Marcus Nilsson, 22.

GT - 6 timmar sedan

Då fattas beslut om spel i Gothia cup

GÖTEBORG. Flera stora evenemang över hela världen har ställts in i sommar på grund av coronapandemin.Men världens största fotbollscup, Gothia cup i Göteborg – har inte gett upp hoppet.

GT - 7 timmar sedan

Ytterligare två döda i Västra Götaland

Ytterligare två personer dog till följd av coronapandemin i Västra Götalandsregionen i helgen.Det totala dödsantalet är nu uppe i sex personer.Regionen håller nu på att förbereda sig för att hantera en liknande situation som i huvudstaden.

GT - 8 timmar sedan

Misstänkt valde sitt offer slumpmässigt

Han tros ha valt ut sitt offer slumpmässigt vid en skola i Borås.Flera elever blev vittnen när en man mördades med ett tiotal knivhugg i ryggen.Nu har läkare konstaterat att den misstänkte 20-åringen troligen var allvarligt psykiskt sjuk vid mordet..

GT - 9 timmar sedan

”Det här betyder hela året för oss”

Basketfestivalen lockar årligen lag från hela världen.Men nu kan coronapandemin sätta stopp för turneringen.– Vi har kontaktat lag från andra länder, som Italien och Indien, och sagt att det är lika bra att de planerar att inte komma, säger Carina Peleg, verksamhetsansvarig i Högsbo basket..

GT - 10 timmar sedan

Ninni, 47, stöttar lokala företag – under krisen

Ninni Lange, 47, försöker skapa engagemang och stötta lokala småföretag i sitt område i Göteborg.Bland annat har hon köpt presentkort av restauranger som hon sedan lämnar i baren, så att vem som helst kan nyttja dem.– Jag vill visa att alla kan göra något för att hjälpa till, säger hon..

GT - 12 timmar sedan

Spelar inför tomma läktare – satsar på ”publikrekord”

Blåvitt spelar inför tomma läktare – men satsar på att slå Ullevis publikrekord.Förhoppningen är att sälja minst 52 195 fiktiva biljetter à 25 kronor till träningsmatchen mot Falkenberg 25 april.– Många av våra supportrar har efterfrågat flera sätt att stödja klubben på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.