DI > Ekonomi

Thursday, 02 April, 14:07

DI - 25 mar 20 kl. 20:18

Cavotec flaggar för minskade intäkter första kvartaletCavotec, som säljer utrustning till bland annat hamnar och flygplatser, beräknar att intäkterna för det första kvartalet kommer att minska. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cavotec, flaggarför minskade , intäkterförsta kvartalet
PrivataAffärer - 03 jun 19 kl. 21:38

Edgeware flaggar för lägre intäkter

Bolaget hade en nettoomsättning på 50 miljoner kronor motsvarande period föregående år. Anledningen till den lägre intäktsnivån under andra kvartalet är att Edgeware för närvarande upplever en försämring av bolagets CDN-affär (Content Delivery Network) med telekomoperatörer i Västeuropa. Edgeware bedömer att den minskade efterfrågan fortsätter att påverka bolaget på kort sikt, åtminstone under andra och tredje kvartalet 2019.

BT - 06 jun 13 kl. 13:59

Premier League har störst intäkter

Premier League har störst intäkter i Europa. Men Paris Saint-Germain har ökat sin inkomst mest. Det visar nya siffror.

Dagens PS - 20 nov 19 kl. 07:57

Manchester Citys intäkter slår i taket

Premier League-laget Manchester City redovisar rekordhöga intäkter för året 2018-2019. Det var också femte året i rad med vinst på sista raden. Intäkterna steg med 19,7 procent till 535,2 miljoner pund.

Dagensanalys.se - 25 aug 16 kl. 15:41

Digitala intäkter når 1,9 miljarder kronor enligt IRM

Den första mätningen avseende nyhetsmediers digitala annonsintäkter från IRM är klar. Under 2015 uppgår nyhetsmediers digitala intäkter till 1,9 miljarder kronor. Detta är en ökning med 16 procent jämfört med 2014.

Cornucopia - 23 okt 17 kl. 09:36

Vuxendagisen: Över 80% av Operans intäkter är skattepengar

Nu när SVT och SR ska förvandlas till skattefinansierat vuxendagis, som ska få sina pengar oavsett om något tittar på dem, så kan det vara relevant att titta på befintliga vuxendagis. Klassiskt exempel i många bemärkelser är Kungliga Operan, som får över 80% av sina intäkter via skattefinansierat statligt bidrag, på nästan en halv miljard kronor om året.
Kungliga mitt i bild, bakom Rädda Fjällen!

Dagens PS - 23 jul 19 kl. 08:16

Resurs levererar ökande intäkter

Nischbanken Resurs Holding redovisar ökande intäkter under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Rörelseresultatet ökade jämfört med samma period året innan. De totala intäkterna uppgick till 913 miljoner kronor (868).

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 12 kl. 08:26

Eniros mobila intäkter växer

Eniros mobila intäkter 2012 väntas öka med 100 procent jämfört med 2011, skriver bolaget. Koncernens intäkter beräknas därmed uppgå till cirka 150 miljoner kronor. Andelen lokala sökningar via mobilen ökar kraftigt och utgör i dag cirka 20 procent av koncernens sökningar.

Dagensanalys.se - 10 feb 16 kl. 14:12

Internetjättarnas kamp i realtid – se titanernas intäkter för varje sekund

Superjättarna på internethimlen drar in storkovan – och nu kan man se exakt hur mycket stålar som rinner till i deras kassor. Det rör sig inte om några små summor – de ledande techjättarna lär redan ha dragit om oljebolagen i intäkter. Det är Penny Stocks Lab som skapat en graf som i realtid visar på några ledande internetföretags vinster och intäkter.

Dagensanalys.se - 24 mar 16 kl. 16:00

Streaming av musik drar nu in mer intäkter än nedladdning

Enligt den amerikanska skivbolagsorganisationen RIAA har intäkterna från streamad musik gått om intäkterna från nedladdningar. Men man kritiserar samtidigt reklamfinansierade ”gratisabonnemang”. Det är första gången i USA som streaming kan leverera störst intäkter, med inkomster större än iTunes Music Store.

Cornucopia - 19 apr 17 kl. 15:43

Swedavias intäkter från parkering större än resultatet

Det är kanske inte så konstigt att Swedavia inte vill ha kollektivtrafik till svenska flygplatser som Landvetter, annat än via dyra och omständliga flygbussar. Bolagets intäkter från parkering under 2016 var större än bolagets resultat (=vinst efter skatt).Sveriges storflygplats Arlanda är lika pulserande och het som Södermalm och Nytorget en torsdagkväll.

Dagensanalys.se - 29 jul 19 kl. 18:51

Ipsos rapporter ökade intäkter och organisk tillväxt

Undersökningsföretaget Ipsos rapporterar ökade intäkter under första halvåret 2019 och även organisk tillväxt med 3 procent. Intäkterna uppgår till 903,4 miljoner euro, en ökning på 14,9 procent jämfört med samma period 2018. De ökade intäkterna har framförallt drivits på av köpet av Synthesio och delar av GfK.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

14.00: Se Folkhälsomyndighetens presskonferens om coronaläget

Folkhälsomyndigheten med flera håller sin dagliga presskonferens om hur coronaviruset slår i Sverige..

DI - 15 minuter sedan

Verkstadsjättar stiger på Stockholmsbörsen – tungt för H&M inför rapporten

Stockholmsbörsen har handlats på båda sidor nollstrecket under torsdagen. Vid 13.45-tiden är OMXSPI upp 0,4 procent medan OMXS30 är upp 0,5….

DI - 15 minuter sedan

Rune Andersson kräver mer av regeringen – "total kollaps"

Det behövs mer dramatiska åtgärder om staten vill rädda företag och jobb, anser näringslivsprofilen Rune Andersson..

DI - 30 minuter sedan

Kraftig ökning i amerikanska varsel under mars

Antalet varsel om uppsägning i USA uppgick till 222.288 i mars, enligt en undersökning från det privata arbetsförmedlingsföretaget….

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Lufthansa för samtal med tyska staten om miljardstöd

Lufthansa för samtal om miljardstöd från den tyska staten som även kan komma att ta en ägarandel i den flygjätten, rapporterar Reuters som….

DI - 1 timme sedan

LO håller presskonferens: Så slår viruset mot konjunkturen

LO:s ekonomer presenterar sin analys av hur coronaviruset slår mot konjunkturen..

DI - 1 timme sedan

Färgvaruhuset.se tar färgförsäljningen på nätet till nya höjder

Färgvaruhuset.se är en ny och innovativ färgfackhandel på nätet där kunden får såväl professionella råd och tips som en enkel och trygg….

DI - 1 timme sedan

Den norska oljefonden backade 1.171 miljarder norska kronor första kvartalet

Den norska oljfonden levererade en avkastning på minus 14,6 procent, eller minus 1.171 miljarder norska kronor, under det första kvartalet….

DI - 1 timme sedan

Då ska du sluta amortera

Ingen hade kunnat förutse coronakrisen. När den nu är här har effekterna blivit brutala, och blottat svagheter som många inte trodde fanns….

DI - 1 timme sedan

New Wave drar tillbaka utdelningsförslaget

Mot bakgrund av den ekonomiska osäkerheten väljer New Wave-koncernen att dra tillbaka sitt utdelningsförslag om 2,20 kronor per aktie..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.