SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 06 April, 09:49

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 20:15

Utvisas: Två män ledde sexhandel i Växjö – döms för koppleriDe båda männen som såg till att flera kvinnor sålde sex i bland annat Växjö döms för koppleri till fängelse i ett år och åtta månader. Båda männen utvisas till sitt hemland och förbjuds att återvända till Sverige – inom de närmaste fem åren..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Växjö, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utvisas, Två, män, ledde, sexhandeli , Växjö, dömsför , koppleri
Expressen - 01 maj 11 kl. 17:55

Libyske ambassadören utvisas från England

Dagen efter att Khadaffis son, Saif al-Arab, uppges ha dödats fortsatte striderna i Libyen. I libysk tv pratades det om hämnd. Samtidigt rasade Ryssland mot lördagskvällens bombningar i Tripoli.

NSD - 19 sep 11 kl. 22:04

Riskerar att utvisas efter grov mordbrand

I jakten på värdesaker tog sig männen in i en Bodenvilla. På en påslagen platta lade en av dem papper. Något som ledde till att villan brann ned till grunden..

Nyheter 24 - 08 dec 11 kl. 20:08

Lesbiskt dödsförklarat par utvisas till Irak


De har levt i Sverige i fem år och är livrädda för att öppet visa sin kärlek. Men Migrationsverket vill ha bevis på att de är homosexuella och råder dem att "leva i det dolda" i kurdiska delen av Irak. Pari och Delsa är ett par som kommer från kurdiska delen av Irak.

Barometern - 08 okt 13 kl. 10:24

Våldtäkt ledde till fängelse

Hovrätten fastställer tingsrättens dom. Mannen döms till två års fängelse för två fall av våldtäkt mot barn. Han ska betala 100 000 kronor till offret som är mannens styvdotter i yngre tonåren.

BT - 04 jul 14 kl. 20:02

Utvisas trots konvertering

Bashir Nazari konverterade och döpte sig i Pingstkyrkan i Borås. Trots att han hotas av dödsstraff om han återvänder till Afghanistan har han fått avslag på sin asylansökan. Migrationsverket anser inte att Bashir Nazaris konvertering är tillräckligt trovärdig.

Sydsvenskan - 05 dec 14 kl. 04:00

17-åring ska utvisas - trots cancer och självmordsrisk

När marockanske Nouredinne var tretton år förälskade han sig i en jämnårig flicka. Det ledde till att han fyra år senare sitter isolerad i sin storebrors lägenhet i Malmö. Djupt deprimerad, cancersjuk och hotad av utvisning..

Sydsvenskan - 08 dec 14 kl. 00:25

17-åring ska utvisas - trots cancer och självmordsrisk

När marockanske Nouredinne var tretton år förälskade han sig i en jämnårig flicka. Det ledde till att han fyra år senare sitter isolerad i sin storebrors lägenhet i Malmö. Djupt deprimerad, cancersjuk och hotad av utvisning..

YLE - 15 maj 16 kl. 06:00

Nazistledaren som slutade tro

Nazistledaren som slutade tro
Esa Henrik Holappa har vigt nästan halva sitt liv åt nationalsocialismen. I dag har han lämnat nazismen och ångrar åren när han predikade hat och våld. Nu vill Esa Holappa tala ut och göra offentlig avbön, trots de faror det kommer att medföra.

Nyheter 24 - 29 dec 11 kl. 17:14

2011 på Nyheter24 - kommer du ihåg allt som hände?


2011 kommer att kommas ihåg som de stora händelsernas år. I sin årliga utskällningsrunda tog komikern Peter Wahlbeck bladet från munnen och sågade - förutom sina komikerkollegor - SVT vid fotknölarna. "Det är ett  frivilligt koncentrationsläger, folk är inte lyckliga där.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Passagerare som stoppade utvisning polisanmäls Ghader Ghalamere

ÖSTERSUND. Nyheter24 har tidigare skrivit om hur Malin Björk (V), passagerare ombord på ett flygplan på väg från Östersund till Stockholm, uppmanade sina medresenärer att resa sig upp i solidaritet med den flerbarnspappa ombord som skulle utvisas.Aktionen ledde till att mannen, Ghader Ghalamere, leddes av planet och att utvsiningen därmed tillfälligt stoppades.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Rusning på börsen

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Skåne: Rökutveckling på avdelning för coronasmittade – brandmän fick saneras

Fem brandmän fick saneras efter larm om rökutveckling på vårdavdelning för cornonasmittade på Centralsjukhuset. ”Helt odramatiskt”, säger inre befäl hos räddningstjänsten. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Lindex-ägare ansöker om rekonstruktion

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Norwegians flygsiffror dyker

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svårt att hålla avstånden i Växjös grundskolor

Undvik att flera personer samlas, möblera om och se till att hålla avstånd till varandra. Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer kan vara svåra att hålla i skolmiljö. Kommunledningen analyserar nu konsekvenserna..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Man hostade på förbipasserande – greps

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Elever byggde framtidens stad

Hur kan man bygga framtidens stad på ett hållbart sätt? I fyra veckor har Norregårdskolans åttondeklasser antagit rollen som stadsplanerare och byggt egna modeller av hur en ny stadsdel i Växjö kan se ut. – Det var svårare än vi trodde att få allt miljövänligt, säger en av eleverna..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Corona: Privatekonomer tipsar – släpp oron för detta

Ett otäckt virus, en massa svårt sjuka människor och på det en ekonomi i spillror. När världen har gått sönder blir oron så stor. Men du behöver inte bekymra dig över precis allt på en gång.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

6ix9ine släppt ur fängelset efter virusrisken

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.