SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 06 April, 17:08

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 20:11

”Vi måste ha en plan för ett normalläge också”Det finns flera intresserade som vill driva campingarna i Hovmantorp och Lessebo. Men ännu är ingenting klart. Kommunchef Christina Nyquist anser att man borde köra på som vanligt trots kris i besöksnäringen. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Hovmantorp, Lessebo, Christina Nyquist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi måste ha en planför ett , normalläge, också
Skånskan - 12 feb 19 kl. 05:00

Snart finns en plan för kustförvaltning

Skurup Arbetet med att ta fram en kustförvaltningsplan för Skurups stränder – för att kunna jobba mot erosion – börjar närma sig sitt slut.
Nästa månad ser arbetet ut att vara beslutsfärdigt.Skånska Dagbladet har tidigare berättat att ”Föreningen Rädda Skurups stränder” bland flera andra har oroat sig över erosions- och översvämningsfrågor längs med Skurups stränder.

Dagensanalys.se - 30 okt 19 kl. 16:15

Nu är mensemojin här vilket firas av Plan International

I den senaste uppdateringen av operativsystemet för Iphone finns den efterlängtade mensemojin i form av en droppe blod. Målet med den nya emojin är att bryta tystnaden kring mens, enligt barnrättsorganisationen Plan International. Det är fantastiskt att mensemojin är här, eftersom den är ett steg på vägen att bryta tystnaden och stigmat kring mens, säger Mariann Eriksson, generalsekreterare på Plan International Sverige.

SvD - 17 sep 14 kl. 17:44

Nya idéer om fönsterlösa plan

Bara tanken på att flyga omkring på 11 000 meters höjd utan att kunna se ut skulle kunna avskräcka rätt många från att kliva in i ett plan. Det är också en viktig förklaring till att flygplanstillverkarna valt att sätta in fönster i planen. Men det finns de som tror att vi snart ersätter fönstren med digitala väggar som både kan visa utsikten och användas för filmer..

YLE - 27 maj 15 kl. 14:53

14 plan med bönder landade i Kronoby

En enastående, ovanlig och exceptionell händelse. Så beskriver flygplatschef Ari Nääppä onsdagen vid flygfältet i Kronoby. Då landade drygt 30 brittiska jordbrukare med 14 småplan.

Kristianstadsbladet - 20 apr 14 kl. 06:30

Fritzons - politiker i samma rådhus men på olika plan

Foto: Lasse Ottosson
Vinner socialdemokraterna de olika valen kommer Heléne och Henrik Fritzon att bli de främsta styrande för kommunen respektive regionen — och dela såväl köksbord som arbetsplats. Fast de arbetar på olika plan.
- Vi jobbar i samma hus, men på olika plan.

HBL - 30 mar 15 kl. 23:50

Oväntat starkt behov av plan B

Också oroande framtidsfrågor behöver diskuteras. Det visar HSS Medias kandidattestfråga om behovet av plan B.De svenskösterbottniska tidningarna bjöd i söndags på intressanta uppgifter om inställningen till det som brukar kallas plan B.

Kristianstadsbladet - 14 jun 13 kl. 09:00

Fokus på förtätning och klimat i ny plan

Foto: Tommy Svensson
Ett förslag på en ny översiktsplan för Bromölla kommun har tagits fram. Mer fokus än i tidigare plan läggs på till exempel förtätning, klimatanpassning och stationsnära boende.
Sedan 2011 har arbetet med att ta fram en ny översiktsplan som blickar 17 år framåt pågått.

BT - 09 apr 14 kl. 12:22

Regeringen vill ha nya Gripen-plan

Tidigare hade regeringen tänkt att den nya generationens Jas Gripen-plan skulle komma till genom att de befintliga uppgraderas. Men nu har regeringen beslutat att anskaffningen även får inkludera nyproduktion av flygplan och komponenter. - Tack vare det stora intresset för Gripen finns det en efterfrågan om att få hyra fler C/D-plan.

HBL - 19 jul 14 kl. 10:32

Flightradar: Inte ett enda plan över östra Ukraina

Enligt sajten Flightradar flög inte ett enda plan över östra Ukraina tidigt på lördagsmorgonen. Finnair uppger att flygbolaget tillsvidare kommer att fortsätta undvika luftrummet i Ukraina.Finnairs informatör säger att man inte vet hur länge bolaget kommer att använda alternativa flygrutter eftersom det hela beror på hur konflikten i Ukraina utvecklas.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Varannan kvinna har en annan "plan b"-man

Enligt en ny undersökning har hälften av alla heterosexuella kvinnor en "plan b-kille" som de kan söka sig till ifall deras nuvarande förhållande skulle krascha, skriver Daily Mail.Det visar sig dessutom att sannolikheten är större att kvinnan har en annan man i åtanke om hon är gift än om hon bara är i ett förhållande.Kan vara exet eller kollegan
Plan b-mannen är oftast en gammal vän som alltid har haft känslor för kvinnan i fråga.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Affärsliv: Norwegian varslar samtliga i Sverige

Passagerarna flyr och nu varslar flygbolaget Norwegian samtliga sina cirka 800 anställda i Sverige om uppsägning, rapporterar Dagens Näringsliv, enligt NTB..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Pep Guardiolas mor död

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Långt fängelsestraff för mord på journalist

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Larm: Brand i lägenhetshus i centrala Växjö

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Regionens stormöte om corona rör upp känslor: ”Helt förfasade”

Närmare 100 personer deltog vid ett obligatoriskt möte på Centrallasarettet i Växjö. – Vi är helt förfasade. Regionen följer ju inga säkerhetsregler, säger en mötesdeltagare..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Cykelfesten tvärbromsar – rullar vidare nästa år

Liatorps traditionsenliga cykelfest blåses av. – Det är tråkigt, cykelfesten är årets höjdpunkt, säger en av arrangörerna. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

British Open ställs in

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ikea hotell går mot strömmen – ingen personal permitteras

Ingen korttidspermittering i sikte på Ikea hotell. ”För närvarande är det inte aktuellt”, säger Hanna Bengtsander, presstalesperson. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Uppsala vänder – erbjuder Stockholm hjälp

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ökade utsläpp tecken på återhämtning

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.