BT > Nyheter

Friday, 03 April, 10:08

BT - 25 mar 20 kl. 20:11

Boråskrögarna vill se mer åtgärder för att rädda branschen: ”Just nu är det konstandning”Borås stad betalar för gymnasieelevernas lunch på Borås krogar. Krögarna är positiva — men det är inte tillräckligt för att rädda branschen. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boråskrögarnavill se , mer, åtgärderför att , rädda, branschen, Just nu är det konstandning
BT - 03 apr 14 kl. 07:57

Personal spred skräck bland gamla och sjuka

Hemtjänstpersonal i Borås har utsatt dem som ska få hjälp för kränkningar, psykiska skador, skrämt dem och vägrat hjälpa till. Rädda arbetskamrater har inte vågat ingripa och en chef har låtit kränkningarna fortgå. Hur länge missförhållandena har pågått och hur många som är drabbade finns det i dag inget svar på.

Supermiljöbloggen - 25 maj 17 kl. 21:16

Ledare: ”Dags för kommunerna att steppa upp”

LEDARE: När vi pratar miljö och klimat diskuterar vi gärna rikspolitiken, EU, Kina eller USA. Vi glömmer ofta bort den mer lokala nivån där mycket av det faktiska arbetet sker, eller bör ske. Nu har WWF gett dig en möjlighet att pusha på politikerna i din kommun.

Skånskan - 27 feb 16 kl. 01:00

Twit­ter ändrade de­batten

Opinion San­no­likt kommer frå­gan att ställas vad det egent­li­gen var som hände i den svenska sam­hälls­de­batten och in­ri­kes­po­li­tiken. Hur kun­de för­lamningen bli så om­fat­tan­de och de po­li­tiska om­sväng­ningarna så ab­rupta när de väl in­träffade? Stånd­punkter och åt­gärder som var obe­rör­bara och out­tal­bara blev all­män­gods bara nå­gra må­nader senare.

Skånskan - 23 jan 16 kl. 20:51

Kollaps men inte en big-bang

Opinion I spåren på fjolårets stora invandringsströmmar – fler människor än det bor i Uppsala som omedelbart skall försörjas, ha boende, sjukvård, tandvård, skolgång, svenska för invandrare och senare komma in i arbetsmarknadspolitiska åtgärder – uppstod diskussionen om vi riskerar en systemkollaps.
Svaret beror förstås på vad man menar med en systemkollaps. Sverige slutar inte att fungera, den offentliga verksamheten gör sitt bästa för att hantera situationen och finansiera de enorma kostnaderna, men man måste leva i drömmarnas värld om man inte tror att det får stora effekter på de flesta områden.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Minst två döda vid den turk-grekiska gränsen

Minst två män har dödats och en kvinna saknas vid den turk-grekiska gränsen där grekiska gränsvakter skjutit skarpt och använt tårgas mot flyktingar och migranter, visar en rapport från människorättsorganisationen Amnesty International..

BT - 1 timme sedan

Bollebygds kommun ger personalen presentkort

Bollebygds kommun ger personalen en sommargåva bestående av presentkort för att handla i de lokala butikerna..

BT - 1 timme sedan

Vill undvika publik på kommunfullmäktige

Bollebygds kommunfullmäktige ställer in den planerade allmänhetens frågestund vid aprilmötet, allmänheten uppmanas följa mötet via webbsändningen och antal närvarande politiker begränsas..

BT - 1 timme sedan

Fängelse för berusad mc-förare utan körkort

När MC-föraren från Herrljunga körde omkull i en rondell i Vårgårda visade det sig att han inte bara saknade körkort utan även hade 1,46 promille alkohol i blodet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.