SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 31 March, 14:04

SmålandsPosten - 25 mar 20 kl. 20:04

Inget hemmajobb i kommunen ännuAlvesta kommun förbereder sig för ett personalbortfall om coronakrisen slår till. I dagsläget låter man inga friska jobba hemifrån, men det finns beredskap för att kunna skicka hem personal..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, hemmajobbi , kommunen, ännu
DN - 12 aug 17 kl. 18:53

Ubåten undersöktes i natt - inget resultat har ännu kommit

Svenska journalisten Kim Wall är fortfarande saknad.  I natt undersöktes ubåten där hon sågs senast och på söndagsmorgonen har ännu inget resultat kommit.  Den danske ubåtsägaren och uppfinnaren Peter Madsen häktades på lördagen misstänkt för att oavsiktligt ha vållat journalistens död.

YLE - 07 feb 17 kl. 21:50

Hangö stadsstyrelse drog tillbaka planen för Fabriksudden - inget fullmäktigebeslut ännu

Det var meningen att Hangö stadsfullmäktige på tisdagen (7.2) skulle godkänna den nya planen för Fabriksudden. Men stadsstyrelsen beslutade i elfte timmen dra tillbaka den omdiskuterade planen till stadsdirektörens stora frustration.

Corren - 16 maj 17 kl. 21:30

Gruber får rätt mot kommunen - ännu en gång

Ännu en gång har Thomas Gruber fått rätt mot Motala kommun..

YA - 21 sep 15 kl. 03:00

Inget köp ännu av lagerhustomten

Det är inte aktuellt ännu för kommunala Österlenhem att köpa den gamla lagerhustomten i Tomelilla. Bolaget vill invänta direktiv från kommunens politiker först..

YA - 31 jul 19 kl. 10:44

Vallbymordet: Inget mordåtal ännu – åklagare begär förlängning

Den 1 augusti löper tiden ännu en gång ut för åklagaren att väcka åtal mot den 25-åring som sitter häktad för mordet i Vallby. Något åtal blir det dock inte denna gång heller..

YLE - 10 maj 16 kl. 21:25

Inget beslut om Tölby-Vikby området i Korsholm

I Korsholm tar man ännu inget beslut om detaljplaneringen av Tölby-Vikbyområdet. Men något hästsportcentrum i kommunal regi blir det inte. Det finns två alternativa skisser för hur Tölby-Vikby området kunde planeras.

Skånskan - 18 okt 19 kl. 15:30

Staffanstorp går mot ännu en MBL-tvist

Staffanstorp Vid torsdagens MBL-förhandling om den centrala budgeten i Staffanstorp reserverade sig samtliga fackförbund. Bristfälligt underlag som lämnades över vid förhandlingsbordet kan bli föremål för en ny tvist. Förra året slutade med stort skadestånd.

Uppsalanyheter.se - 06 jun 17 kl. 01:38

Kommunen avbryter upphandling av nio äldreboenden

Uppsala kommun drar tillbaka den pågående upphandlingen av driften för nio äldreboenden. På grund av överklaganden och en lång juridisk process har något beslut om vilka företag som ska driva de nio äldreboendena inte kunnat fattas skriver kommunen i ett pressmeddelande.Uppsala kommun drar tillbaka den pågående upphandlingen av driften för nio äldreboenden.

YLE - 25 sep 14 kl. 17:32

Korsholm väntar ännu med konstgräs

Det drar ut på tiden innan Smedsby i Korsholm kan få en konstgräsplan. En ny markundersökning ska göras och före 2016 byggs inget. Projektet vid Smedsby idrottsområde flyttas fram till 2016-2017.

Vimmerby Tidning - 01 feb 14 kl. 06:05

Inget svar om borgen för fiber

Alf Thellman, ordförande i Hummelstads byalag, är kritisk till att kommunen ännu inte gett svar på om de kan gå i borgen för byalagets fibersatsning. Nu ger kommunalrådet Harald Hjalmarsson (M) svar på frågan..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Älmhultsfestivalen skjuts upp till hösten – eller nästa vår

Ännu ett evenemang ställs in i skuggan av coronaviruset. Det handlar om Älmhultsfestivalen som skulle arrangeras i slutet av maj. .

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Otur och fart bakom krasch – fyra unga dog

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Oljepriset studsar upp

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Viruset skär djupa sår i EU

Gräl, stängda gränser och anklagelser om feghet och slöseri. Coronakrisen har fått samarbetet i EU att knaka rejält – och bäddar för nya hårda strider i vår och sommar..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Rahm ny huvudtränare i HV71

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Hotade åklagare i brev från häktet

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Etiopien låter fler få tillgång till internet

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Vitrysslands strategi: Vodka, bastu, hockey

Grannländerna har stängt gränserna, stoppat kollektivtrafiken, förbjudit folksamlingar och stängt in sig i hemmen. Men i Vitryssland fortsätter livet i princip som vanligt – trots coronavirus..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ikea tillverkar skyddsutrustning

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bankekonom: Arbetslösheten kan bli värre

Regeringen spår att arbetslösheten stiger till 9 procent i år. Men experter varnar för att arbetslösheten kan bli ännu större, och hur snabbt den hittar tillbaka efter raset blir helt avgörande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.